Професионални серии за коса 129

• 54 667
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
Macadamia, кои от кои продукти на Oway си доволна. Фризьорката ми работи с тях и аз също съм много доволна от боята, единствено, че не се задържа толкова дълго, колкото ми се иска, но е много щадяща. Имам един техен финиш Glossy nectar и шампоан за мазна коса съм пробвала. Сега ми препоръчва една маска, ето тази : http://store.revivesalonsf.com/oway-rebuilding-hair-mask/
Как мислиш, да я поръчвам ли?

# 286
Поръчвай спокойно-използвала съм абсолютно всичко през годините-нямам забележки!Наистина перфектни продукти!

# 287
Поръчвай спокойно-използвала съм абсолютно всичко през годините-нямам забележки!Наистина перфектни продукти!

Благодаря ти! 🌷

# 288
  • Стара Загора
Принцеса, от къде поръча боята на Oway ?

# 289
Принцеске,на моята боя пише,че се смесва с оксидант 1:1,5 или 1:2 .По твоята система,значи ли,че трябва да я смесвам 1:3/1:4 Rolling Eyes бая ми се вижда...Фризьорките ми казаха да не ползвам 40-ка,защото косата ми ще оранжевее,тя пък щото сега е много руса Joy Боята ми е 3DeLuXe Professional,уж била хубава,щадяща и още куп бла-бла.Ще пробвам с повечко оксидант,да видим какви ще ги свърша.

# 290
  • София
Момичета в чудо съм се видяла. Имам дълга малко над кръста коса - изключително гледана само с професионални и скъпи продукти. Косата боядисвам на 2-3 месеца само в корена и то в близък до естествения цвят. С две думи - не е силно третирана коса. Стилизирането си го правя сама със сешоар. В деня, в който я изсуша изглежда перфектно - гладка, лъскава, здрава - все едно излизам от салон. Проблемът идва след като преспя. Винаги спя с вързана коса високо на опашка, защото е дълга и ми пречи. На сутринта след преспиване се събуждам със зверски заплетена коса, особено на тила и в крайщата. Нищо общо с вида и от предния ден. Започва едно скубане, ресане и поне 20 минутна борба, за да я вкарам в ред. Респективно започна да се накъсва.. Ако я измия и сложа всичките продукти, които ползвам няма проблем, но да я мия всеки ден не е работа. Започнах да се замислям за някаква по-качествена четка за коса, защото в момента реално ползвам кръглата четка, с която си оформям косата. Загледах в инстаграм тези двете http://www.instagram.com/cactushairbrush и http://www.instagram.com/ikoobrush Някакви отзиви за тях? Преди години съм има тангъл тиизъра и някаква, която много прилича на нея, но доста по евтина от рибката. По евтината наелектризираше косата и бързо си замина. В търсене на идеалната четка съм, която действително да може да разплита косата, а не да я скубе.

# 291
Защо не пробваш да сплиташ косата на плитка преди сън или да си измислиш някаква нощна шапчица от хубава материя. Моята фризьорка ми е обяснявала, че връзването с ластик не е много полезно за косата и допринася за цъфтежа.

# 292
  • Варна
Според мен сатенена калъфка и една четка на Макадамия примерно ще решат проблема. Макадамията ми харесва повече от тангъла.

# 293
Знаете ли, дали наистина в коса.бг имало намаления и дали там са оригинални продуктите?

# 294
От лъде купувате Олаплекс?

# 295
sunnily ами то даже е добре да ползваш ДПШ,моя скалп също е чувствителен,но Лейбъла ми действа много добре.От повечето шампоани ме сърби скалпа,този ДПШ е топ.Другите не съм ги ползвала за съжаление.Но намерих и аз един сайт и ще си поръчам и Меди,Напура няма от къде да я поръчам освен от ЗР.
Много благодаря! Слагам си активен въглен в шампоана и става топ, но все пак искам нещо профи.
Иначе дадох втори шанс на боята Олиосета (пак нямаха моя номер от Иноа) и засега съм доволна, никакъв косопад, явно предния път е било от стреса.

# 296
Здравейте!
Влизам да похваля това чудо:
https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=177325 … Brand/Conditioner
Досега не съм ползвала продукт, който така да ми хареса от първо ползване. Въпреки, че мие без пяна и имах чувството, че директно съм си сложила маска на главата, а не шампоан, почиства идеално. Косата се усеща още в банята толкова жива и напоена, супер просто. Не знам дали ще ми омазни обаче, в очакване съм да видя какво ще стане, но метнах 2 в кошницата докато са намалени още( за съжаление е доста неикономичен, но ако ефекта е все така добър на поредни ползвания, не бих съжалила нито за миг).
П.С Някой може ли да ми сподели в какви кутийки разменяте отливки със съфорумки? Че нещо не мога да го измисля...

# 297
  • София
Viktoriai , плитката не ми е удобна ниско долу докато спя. Може би освен по щадяща четка, трябва да търся и продукт за коса против заплтане.

# 298
Момичета, от лукфантастик са ми изпратили поръчката, но само с единия безплатен подарък и пише това
Hello Краси Мира,Your order has been dispatched and will be with you shortly!
Delivery is estimated betweenTue 12 Nov - Wed 13 Nov  
We send each item as soon as it is available. If items you ordered are not listed below, you will receive a further email once they have been sent.
Това означава ли, че ще е с отделна доставка до адреса на превозвача и до България? Fearful

# 299
Не, просто те уведомяват кога да си очакваш поръчката. Евентуално може да не е цялата пратка, защото са написали че изпращат продуктите в момента, в който са налични. Виж отдолу в списъка дали са всички неща, които си поръчала. Ако са там значи всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт