Професионални серии за коса 129

• 52 945
  • 778
  •   1
Отговори
# 300
  • на последния етаж
Еластисайзърът как точно се нанася? Аз мокря косата под душа, изстисквам косата и нанасям по дължините, след което прибирам косата в найлонова шапка за баня за около половин час.

# 301
Боядисвам се с 30-ка с номера 9 и 10,но слагам винаги двоен оксидант независимо какво препоръчва производителят т.е. като за супер изсветляваща боя иначе корените ми стават цвят Кума лиса  Laughing.
Това ми възбуди любопитството. Това ли е тайната срещу "циганско русо " ? Някакъв плекс слагате ли ?
Оксидант 30 на какво отговаря - 6ца или 9ка ?
Аз се боядисвам с 7номер и с 6ца оксидант. С боята на макадамия всичко беше ок, но откакто търся новата си боя все удрям на камък с топлия нюанс.

Viktoriai , плитката не ми е удобна ниско долу докато спя. Може би освен по щадяща четка, трябва да търся и продукт за коса против заплтане.
Моята коса на тила около яките зимата е ад. Всяка вечер я разплитам.
Относно спането - има едни мрежички, като материя на мрежест чорапогащник във форма на шапка за баня ( от ДМ, и в Джъмбо съм вземала ) Аз с такива спя, когато трябва да запазя формата на косата.
Сигурно сте ги виждали по филмите - в миналото са фиксирали ролки с тях Smile

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 13:56 от Casual

# 302
Не, просто те уведомяват кога да си очакваш поръчката. Евентуално може да не е цялата пратка, защото са написали че изпращат продуктите в момента, в който са налични. Виж отдолу в списъка дали са всички неща, които си поръчала. Ако са там значи всичко е наред
Точно това казвам, че са ми изпратили само единия безплатен подарък, а другия го няма в списъка. Hushed

# 303
Viktoriai , плитката не ми е удобна ниско долу докато спя. Може би освен по щадяща четка, трябва да търся и продукт за коса против заплтане.

Аз имам четка, подобна на тази на label m, но друга марка. Тя е много рехава, въобще не скубе. Реша с нея мокра коса.
https://www.zlatnaribka.com/chetki-za-kosa/chetki-za-razresvane/ … ling-paddle-brush

# 304
Знаете ли, дали наистина в коса.бг имало намаления и дали там са оригинални продуктите?
Има. Купих маракеш шампоан и балсам с 25 % и са същите като от рибата.
Който като мен се чуди как да използва на Gg 10 минутната маска, може и на суха и на мокра коса. По назад в темата Магнолия спомена, че я ползва и по двата начина. Simple Smile

# 305
Влизам да похваля маската Хроноложист. Супер ми се отразява на косата и не ми утежнява допълнително. Определено ще си взема една на ЧП.
Относно скалп детокса на ГГ - малко ми е като пясък из косата. Ползвала съм други и много ми харесваха ( някои непрофесионални), а този ми е малко странен, но ще си го изразходвам. Чакам сега доставката на серума и маската за скалп. Simple Smile

# 306
  • Варна
 OWAY поръчах от тук https://www.shik.bg/product/505/profesionalna-bezamonyachna-biod … olor-oway-rolland

днес ми звъннаха да потвърдят поръчката утре ще е при мен.
 Ванеса сакън  Laughing как бе жено ще нагърмиш оксидант по 3 или по 4  Laughing ще ме съдят накрая.
 По принцип повечето бои които не са силноизсветляващи да речем номера до 10-ка ги дават с оксидант 1:1.5,аз слагам 1:2.
 Единствено Колестон си ми изсветлява перфектно с 1:1.5 както си е по протокол.

Casualползвам олаплекс от много време иначе не бих си позволила подобни експерименти  Laughing.

# 307
  • Пловдив
Еластисайзърът как точно се нанася? Аз мокря косата под душа, изстисквам косата и нанасям по дължините, след което прибирам косата в найлонова шапка за баня за около половин час.
Аз не я мокря цялата под душа, а на мивката с ръка всеки кичур и то от средата надолу,защото в корените не слагам. Стоя около 30мин.

# 308
Grinning Затова да питам аз.До сега съм си боядисвала само корените, и то два пъти в годината с боя от дрогериите,колкото да замажа положението до следващото кичуросване.Не съм наясно с боите изобщо.

# 309
  • София
OWAY поръчах от тук https://www.shik.bg/product/505/profesionalna-bezamonyachna-biod … olor-oway-rolland
 днес ми звъннаха да потвърдят поръчката утре ще е при мен.

За русите нюанси как поръчвате оксидантът да е 1:2, като в този сайт се предлага само боя 100 мл. и 150мл, оксидант или евентуално 900 мл.? Може би се пише някакво уточнение при поръчката?

# 310
  • Варна
 Допълнително взех една 30-ка. Има си поле за коментар към поръчката.

# 311
  • на последния етаж
Аз не я мокря цялата под душа, а на мивката с ръка всеки кичур и то от средата надолу,защото в корените не слагам. Стоя около 30мин.
Благодаря!

# 312
Момичета, какво ви е мнението за този шампоан на Керастаз:

# 313
  • София
Аз го използвам в момента, някъде 4-5 пъти съм го ползвала, заедно с ампулите за косопад. Но не мога да преценя дали ми действа все още. От ампулите косата ми се омазнява и трябва на всеки два дни да я мия

# 314
Аз го използвам в момента, някъде 4-5 пъти съм го ползвала, заедно с ампулите за косопад. Но не мога да преценя дали ми действа все още. От ампулите косата ми се омазнява и трябва на всеки два дни да я мия
Аз мисля, че е съвсем нормално на два дни да се мие косата.

Общи условия

Активация на акаунт