Професионални серии за коса 129

• 52 858
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
Днес измих корените с Ш Маракеш, дължините с Ш Архитект и сложих маска Терапист. След това пропуснах серума за цъфтежи на Маракеш и олиото им, като обикновено ги слагам задължително и сложих само нийм и цимента. Е така вече се живее, витална и мека коса, че и лек блясък. Явно ще трябва и аз да мия корените с по-щадящ Ш, тъй като сега разбрах за какво говорите. Преди не съм ползвала толкова интензивно профи козметика и не съм имала проблем със склапа, но сега взех да чувствам едно утежняване, лек сърбеж. Мисля също да използвам предимно Ш за косопад за тази част, сори ама не профи.

# 421
Лелее, тази тема е вярно разоряваща Stuck Out Tongue Closed Eyes Натрупах доволно количество шампоани, маски, балсами и не се спирам. Сега пак с въпрос идвам. Този шампоан  на Ланза https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … -ml-lanza-keratin  харесвате ли го? Става ли за тънка и горе долу в добро състояние изрусена коса? Сега са пуснали хубави сетове Ш, Б и олиото 100 мл за $42 и се чудя да се обзаведа ли? Притесняваме само, че гледам с доста масла е тази серия, да не ми утежни косата и да изглеждам като не къпана Grinning
Коя е теряпията на Ланза?

Може ли линк? Цената е супер. От много време имам желания да ги пробвам,  но не ми се купуват големи разфасовки, че съм се напълнила. Simple Smile

# 422
Принцеса, за пореден път ще кажа - косата ти е разкошна и си има доволно блясък за руса коса Blush
Сега имам нужда от съвет. Реших се - ще си купя Олаплекс. Смятам да го ползвам само като терапия, тъй като не се боядисвам. Та въпросът ми е колко често да го правя и да си купя ли и стъпка 3 към терапията. Орилагам и снимка на косата си.
П.с. Предстои й подстригване

# 423
  • Варна
Viktoriai щом си решила- вземай го  Laughing,кои сме ние,че да ти чупим хатърав Joy. Веднъж месечно терапия ще ти е ОК,може и на 2 седмици веднъж,но мисля,че ще е съвсем излишно. Тройката е чудесен преуош.

# 424
Много ми се къса косата и то само най-горния пласт - знам, че е от пресата, но без нея косата ми е като кошница. Та в олаплекса ми е надеждата да спре да се къса. Благодаря за съвета Hug

# 425
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хубава боя за руса коса. Естественият ми цвят е черен и много трудно ми хваща боята. Винаги има жълт оттенък. Благодаря!

# 426
Ванеса благодаря  Hug,но честно казано чумата помни и по-добри времена. С тоя интензивен растеж на нова коса в момента е ужас  Laughing
   Не виждам разлика в цвета-Същият си е  Laughing. Оф да му се не види сега ще ме караш да ходя да изровя пресата от дъното на шкафа  Laughing Laughing. Следващия път обезателно ще я пробвам с дежурната си прическа тип кошница  Laughing. Предполагам,че ще трябва сушене с дифузер в случая...Нали идеята е продуктът да се запечата топлинно или греша?
Ами честно казано,не съм виждала къдрава коса след това чудо,аз май съм първата престрашила се Stuck Out Tongue Winking Eye Суших я с дифузер за по-сигурно ма къде ти,как ли не я мачках,не се получи.
Този продукт се задейства при контакт с вода,хубаво,но ефекта е мека,разплетена,плътна коса.А блясъка и тежко движещите се "чаршафи" както им викам аз,се получава след свястно изправяне или ламиниране.Аз това забелязах.
Ще го ползвам вече само когато си изправям косата,не ми хареса как изглежда като я оставя "къдрава"
Забравих да те питам,какво ползваш за тоя интензивен растеж?

# 427
  • Варна
 От Grow Gorgeous е нали ги накупих преди повече от месец и в момента ползвам интенз серума постоянно. Старая се да слагам всяка вечер,но често забравям де  Laughing.

Като свърши ще продължа с обикновения серум,редовно ползвам скалп детокса като преуош с преспиване.
 Някой се оплака от аромата на марката по-назад...За ме не Ок аромата,не е луксозен,но не е и натрапчив-търпи се,а аз съм особено чувствителна на тема аромати  Laughing

# 428
Лелее, тази тема е вярно разоряваща Stuck Out Tongue Closed Eyes Натрупах доволно количество шампоани, маски, балсами и не се спирам. Сега пак с въпрос идвам. Този шампоан  на Ланза https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … -ml-lanza-keratin  харесвате ли го? Става ли за тънка и горе долу в добро състояние изрусена коса? Сега са пуснали хубави сетове Ш, Б и олиото 100 мл за $42 и се чудя да се обзаведа ли? Притесняваме само, че гледам с доста масла е тази серия, да не ми утежни косата и да изглеждам като не къпана Grinning
Коя е теряпията на Ланза?
Аз съм върл фен на цялата серия. Според мен за руса коса е много подходяща.
Терапията е тази https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service ама си е бая цифра..

# 429
  • Варна
 И доволно смърдяща  Laughing

# 430
Open Mouth само за месец такива растежи? От два месеца седят в кошницата,но нещо все не ми се вярваше,че ще дадат резултат.Миризмата не ме притеснява,и на лук да мирише ще я преживея,само да върши работа.
Ще изчакам перкото и гръмвам серията.

А тая терапия на Ланца има ли нещо сходно с Олаплекса или са различни като функции и резултат

# 431
Здраейте красавици. Исках да попитам след ДПШ на лейбъл м имате ли яко падане на коса? Аз имам косопад, но е средно положението. Обаче след дпш днес леле паднаха кичури. Много се уплаших, вярно че съм за подстригване ама знам ли...
Слагам и серума за растеж и на керастаз за дълга коса. Оше не съм видяла да има нова коса освен отпред където се води бебешката.

# 432
  • Варна
Серумите на  GG не ги ползвам за пръв път и преди съм вземала обикновения Сега взех и двата. За месец и половина имам растежи над 1см. По принцип постоянно ми расте нова коса защото и постоянно си пада. Не е някакъв драматичен косопад,но при миене и при ресане си пада по някой и друг косъм. Не се вторачвам много много гледам да полагам грижи пък каквото такова. Не ги промотирам като вълшебни продукти защото миналата година от меди хидрокленс също ми растеше много нова коса след летния косопад. Тая година го стопирах с Аминексил и сега косата ми го връща като продължава да пада.

# 433
Кой беше продуктът на Давинес, с охлаждащ ефект, който е против косопад и за нови растежи? Разглеждам в Арлен, но станах разногледа - поне 0 продукта има с подобна насоченост.

Също така, някой ползвал ли е тези 2 шампоана с лук? Може ли отзиви, а евентуално и сравнение?

# 434
Гелът на Давинес, който е супер, но за съжаление не се предлага в Арлен.

Общи условия

Активация на акаунт