Професионални серии за коса 129

• 52 862
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
Eli2424, прекрасна коса! И блясъка се вижда! ✨Цветът е също хубав, наситен!

# 406
Eli, нямаш нужда от K Water Simple Smile

# 407
Здравейте, прекрасни! Мисля да ползвам оранжевата серия на Керастаз за сухи коси Kerastase Nutritive.
Косата ми е много суха и цъфти, въпреки че с нищо не я третирам и постригвам редовно. Повечето от вас са ползвали продуктите. Какво ви е мнението?

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:13 от galena1206

# 408
  • Варна
 А коя е оранжевата серия  Laughing. Новата Олео релакс май-е най-оранжева  Laughing.

# 409
  • Някъде там
А коя е оранжевата серия  Laughing. Новата Олео релакс май-е най-оранжева  Laughing.
И аз за нея си помислих.

# 410
  • Пловдив
Какво ви е мнението за Lalga? Знам,че много се е коментирало, но сега след като е на пазара от по-дълго време, предполагам имате повече наблюдения от по-продължително ползване. Нещо напоследък косата вместо да ми става по-хубава (използвам проф.козметика от 10години), тя е станала отвратителна. От средата надолу е ужас. Твърда, остра,дебела. Не се оправя и с подстригване. Та се чудя, дали Лалга би омекотила и оправила донякъде положението.
Може би само след Еластисайзър е добре,но не мога да го използвам на всяко миене.

# 411
Разновидностите на тази серия имах предвид Kerastase Nutritive.

# 412
Аз точно за нея си помислих.Имам тази серия
https://www.beautyplaza.de/kerastase-nutritive-bain-satin-2-irisome-bundel.html
Липсва ми само балсама.Аз съм много доволна,сухата ми коса става мека и подхранена.Малко миризмата на маската не ми допада(мирише ми на крем Нивеа,аз не понасям Нивеа),но се преживява

# 413
Eli2424 косата ти изглежда повече от прекрасно Heart Eyes . Кажи, моля те как си успяла да я запазиш от цъфтежите и да стои толкова гладка и права Flowers Hibiscus

# 414
  • Варна
Лили хубави продукти са Лалга,но са протеинови и то с осезаем протеин. Щом косата реагира добре на еластисайзър вероятно си иска хидратация  newsm78. Можеш да ги тестваш де. Ако не ти допаднат все ще се намери кой да ги приюти.

Тъй сега за K Water. Първо поклон на испанците от Coserty.com. Така опакована поръчка досега не съм получавала. Всичко е в кашон с отделения и празнините са запълнени със стериопорени фигурки. На 29.10 поръчах на 30.10 поръчката беше при превозвача. Тема на друг разговор е,че на Лерон им трябваха 15 дни да докарат един камион  Laughing.

И така.....ръководейки се от ревюто на Денси  Hug измих с Керастаз Хроноложист/за мен е доволно приглаждащ,а и нямам дисциплин. По клиповете мият с керастаз за дълга коса ама него пък не го долюбвам и така-хроноложист. Шампоанирах само веднъж тъй като бях намазала скалпа с Напура енерджи върху ампула Стамиген/с която изкарах сигурно 48ч.  Laughing...забравих,че съм я слагала/.
Подсуших с хавлията добре без да тъерам де. Шишето на  K Water идва завито с капачка,но в бялата картонена кутия си има апликатор,който се навива на мястото на капачката. Той също си има тапа тъй,че веднъж поставен не е необходимо да се сваля.
 Разделих косата на сектори и нанесох направо с джомбата  Laughing доволно. Чак започна да капе.Косата моменталически се ревитализира все едно е с хубава маска,но не стана лигава. Аромата е разкошен,на нещо плодово и вкусно.
Скрит текст:
ММ както винаги го оприличи на компот  #Crazy Joy
Чудих се да стоя ли  newsm78 и реших като за първи път да не го правя. На клиповете масажират кичурите и мият веднага-така направих и аз. Разресах с гребена на макадамия с надолу главата,масажирах кичур по кичур и изплакнах. За финиш сложих само малко термо на дисциплин. Изсуших със сешоара,но без да изпичам.
 Непременно обаче ще я завлека на фризьорката следващия път да ме изправи тя след терапията. С моето никакво изправяне си има бая фриз,който съответно се редуцира с грахче Олаплекс 6 де-няма драма.
 Та...чак някакъв Уау ефект не виждам даже имам чувството,че с Ланза терапията повече блясък докарах и то на къдрава носа без да се пъна да я изправям  Laughing. За разлика от ланза обаче тук имаме комфортна процедура,благоуханна и витализираща от начало до край....Абе поредният керастазки ритуал-хареса ми. Перфектен е за бърза грижа,когато човек иска да изглежда добре,а времето е оскъдно. Отнема време даже по-малко от стандартно миене/особено мое  Laughing/

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 19:27 от prinzesata

# 415
Уау,Принесата,косата ти изглежда невероятно,мисля си,че ако я пекнеш ще стане върхът.Аз така като я изсуших със сешоара не беше кой знае какво,но като я минах с пресата стана невероятна(и аз не мога да я изпичам със сешоара).
Аз тъкмо влизах с въпрос за K Water-а Grinning Някоя къдравелка пробва ли го вече? Току-що го пробвах на къдрава коса Worried няма и помен от къдриците ми,нищо, че слагах и кърлито на Керастаз.Получиха се букли,но всяка със собствено мнение.Плюсът е,че я усещам тежка,плътна и жива,но и със страхотен обем.
А, Прицесата,забеляза ли промяна в цвета при теб? Моята много изсветля,не знам от маслата ли,от какво,но косата ми(там където има още кичури) доста беше потъмняла.Сега като гледам,все едно вчера съм си правила кичурите Rolling Eyes много странно

# 416
Какво ви е мнението за Lalga? Нещо напоследък косата вместо да ми става по-хубава (използвам проф.козметика от 10години), тя е станала отвратителна. От средата надолу е ужас. Твърда, остра,дебела.
Не съм от феновете на Лалга, защото бях прекалила с протеина и с Лалга стана още по-твърда и заплитаща се коса, отделно започна да ме сърби скалпа. Иначе прави страхотен обем, поне на моята тънка коса. Благодарение на момичетата тук разбрах, че имам нужда от хидратация и така оправих нещата, защото и аз се чудих как може толкова време да използвам профи козметика, а косата ми да става все по-зле.

# 417
  • Варна
 Ванеса благодаря  Hug,но честно казано чумата помни и по-добри времена. С тоя интензивен растеж на нова коса в момента е ужас  Laughing
   Не виждам разлика в цвета-Същият си е  Laughing. Оф да му се не види сега ще ме караш да ходя да изровя пресата от дъното на шкафа  Laughing Laughing. Следващия път обезателно ще я пробвам с дежурната си прическа тип кошница  Laughing. Предполагам,че ще трябва сушене с дифузер в случая...Нали идеята е продуктът да се запечата топлинно или греша?

# 418
  • Miami
Лелее, тази тема е вярно разоряваща Stuck Out Tongue Closed Eyes Натрупах доволно количество шампоани, маски, балсами и не се спирам. Сега пак с въпрос идвам. Този шампоан  на Ланза https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … -ml-lanza-keratin  харесвате ли го? Става ли за тънка и горе долу в добро състояние изрусена коса? Сега са пуснали хубави сетове Ш, Б и олиото 100 мл за $42 и се чудя да се обзаведа ли? Притесняваме само, че гледам с доста масла е тази серия, да не ми утежни косата и да изглеждам като не къпана Grinning
Коя е теряпията на Ланза?

# 419
Eli2424 косата ти изглежда повече от прекрасно Heart Eyes . Кажи, моля те как си успяла да я запазиш от цъфтежите и да стои толкова гладка и права Flowers Hibiscus
Постригвам я на 2 3 месеца, за да оберем цъфтежа. Не я изправям, защото ми е права. Маракеш използвам за цъфтящи краища и определено виждам разлика. Залагам главно на терапията Клетка майка и еластисайзър.

Общи условия

Активация на акаунт