Професионални серии за коса 129

• 52 900
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
А какво става на чп, че аз изпонакупих вече бая неща включително 1л от новите шампоани на Алфапарф и маски, и т.н. и се презапасих ужасно много
Смятам, че е време Рибката, Арлен да направят своя Черен Петък, макар, че и в момента има намалени продукти и не очаквам кой знае какво от тях. И аз като теб доста нещица поръчах. Trollface

# 391
Влизам отново с въпрос- на снимката косата ми е току що стилизирана 😬.

Измих я със сета на Grow Gorgeous (детокс на скалпа + измиващия балсам), след това т.к. не успях да отмия добре частиците от детокса и измих един път с Лореал nutrifier, последвам от балсама от същата серия. Сложих от серума на GG на скалпа и Марокан ойл на дължините. Оставих косата почти да изсъхне, напръсках със спрей Марокан ойл за боядисана коса и я засуших с четка и сешоар за кратко. След това отново с марокан ойл маслото върху цялата коса, дори и корените. И с денсифик Ш и М същия ефект, и с марокан ойл Ш и Б за боядисана коса същия ефект. Моля за съвет, как да пригладя новоизрасналата коса, за да не ходя като проскубана постоянно?

# 392
Здравейте момичета, тестът на косъма на суха или на мокра коса се прави? На мокра ми пружинира като го разтегна? Всъщност не мога да установя разликата между пружиниране и разтягане като ластик. Моля за помощ.
Аз това знам
Косъмът леко се разтяга, като отново се връща към първоначалната дължина, не се счупва -всичко е ок
разтяга се повече от нормалното, след това се къса - дефицит на протеин
разтяга се,разтяга се, не се скъсва - дефицит на протеин
косъмът е като ластик, без сила - дефицитът на протеин
изобщо не се разтяга, счупва се - недостигът на влага
става сух, усеща се груб на пипане, не може да се среше - дехидратация
Теста се прави на добре измита с шампоан, и подсушена с кърпа коса

# 393
Влизам отново с въпрос- на снимката косата ми е току що стилизирана 😬.

Измих я със сета на Grow Gorgeous (детокс на скалпа + измиващия балсам), след това т.к. не успях да отмия добре частиците от детокса и измих един път с Лореал nutrifier, последвам от балсама от същата серия. Сложих от серума на GG на скалпа и Марокан ойл на дължините. Оставих косата почти да изсъхне, напръсках със спрей Марокан ойл за боядисана коса и я засуших с четка и сешоар за кратко. След това отново с марокан ойл маслото върху цялата коса, дори и корените. И с денсифик Ш и М същия ефект, и с марокан ойл Ш и Б за боядисана коса същия ефект. Моля за съвет, как да пригладя новоизрасналата коса, за да не ходя като проскубана постоянно?

Все едно гледам мойта кошница.Grinning

# 394
Лак за коса да приглади и си готова, аз така правя. По добре да има растежи все пак.

# 395
Здравейте, 31€ за Shu Uemura Art of Hair Cleansing Oil Shampoo for Dry Scalp (400ml) добра цена ли е или да чакам ЧП?

Това е добра цена, едва ли на ЧП ще е по-ниска. Би ли дала линк от сайта, хареса ми цената много.

# 396
Заповядай!
https://www.hqhair.com/shu-uemura-art-of-hair-cleansing-oil-sham … 0ml/11155611.html
Здравейте, 31€ за Shu Uemura Art of Hair Cleansing Oil Shampoo for Dry Scalp (400ml) добра цена ли е или да чакам ЧП?

Това е добра цена, едва ли на ЧП ще е по-ниска. Би ли дала линк от сайта, хареса ми цената много.
Ще си купя лак, че не използвам и ще пробвам и с него. Благодаря ви, Петя!

# 397
  • Варна
 Добра е цената за 400мл. да.
 Аз току що поръчах от Белфаер голяма маска Ултимейт ресет и литров шампоан  Laughing. Ще ги делнем с една друга луда  Hug. Направо си е оферта 500мл. шампоан и 250мл. маска за под 100лв.

ПП:Има 10% намаление на всичко,и ако има продукт на Шу в поръчката същата е с безплатна доставка

И най-накрая ми се довлече поръчката с K water  Laughing Laughing. Испанските камили аха да бият китайските  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 17:40 от prinzesata

# 398
Аз днес си получих чаканата поръчка Blush ш и б GG repair, обикновен серум за скалп и балсам за тънка коса.
И естествено веднага ги пробвах. Първо постоях около час с масло от бабасу и етерични масла от сладка мента и мандарина по косата и скалпа. После измих с ш рипеър - усещам го като силно протеинов шампан, но пък точно от такъв имах нужда в момента. После нанесох и балсама, сложих шапката за баня и си продължих другите неща,отмих го. Сложих си редовните финиши Ланза и новия серум и изсуших със сешоара. Като резултат получих доста плътна, тежка и обемна коса. Доволна съм Blush Единственото, което не ми хареса е ароматът - нито е луксозен, нито е натурален и всички продукти миришат еднакво Grinning . Но пък в състава има доста полезни природни вещества и много малко химикали, което ме спечели Flowers Hibiscus
Имам само един въпрос колко често използвате серума - всеки ден, както е посочено на опаковката или само при миене на косата?

# 399
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
atom4e, аз си мислех, че само моята коса е така Grinning
Добре де, това наистина ли са нови растежи? Аз мислех, че е накъсана коса???

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 12:28 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 400
  • Варна
 Никак не ми приличат на нови растежи  newsm78,но ако е накъсана коса положението хич не е добре. Мен йонизацията на сешоара не приглажда най-добре и накрая малко Олаплекс 6 или Ланза олио съвсем.

# 401
И аз съм така, но залагам на влагата. Ужасно нещо е това😂

# 402
При мен са нови растежи около 2 до 5 см след обилен косопад от преди няколко месеца. Смятам да си закупя и продукти на Напура за стимулиране на фоликулите, че не навсякъде успя да порасне отново коса.
atom4e, аз си мислех, че само моята коса е така Grinning
Добре де, това наистина ли са нови растежи? Аз мислех, че е накъсана коса???

# 403
  • by the sea
  Привет момичета!  Имам нужда от помощ да наредя "пъзела" от продукти.
  Косата ми е къса, изрусена, леко сухи краища, мия я 3-4 пъти, стилизирам всекидневно.   В момента ползвам :
Mediceuticals  - Bioclenz  Ш
Eprouvage Gentle volume Ш
Macadamia -   Volume Ш
Macadamia - nourishing moisture   Б
Biosilk- silk therapy  Б

бихте ли ме посъветвали в грижата дали ми липсва нещо?  Също обмислям да си взема маската на Eprouvage Reparative, Easticizer.  С кой шампоан е най-добре да ги комбинирам, чудя се дали ми трябва още една друг тип грижа.  Май ми трябва един шампоан за боядисана коса.
много въпроси станаха.. Simple Smile ще съм много благодарна ако някой ме посъветва.

# 404

Това ми е косата без K Water, накой вече може ли да сподели мнения как е след едно две измивания след него? Във видеото качеството не показва хубаво блясъка. В Зл.рибка има -20%на лалга.

Общи условия

Активация на акаунт