Професионални серии за коса 129

• 52 912
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря,ще си поръчам  нов с боята .

# 376
VanessaDE извинявай за глупавите въпроси, но какво е дълбоката хидратация на Афоджий? Шампоанът и балсамът за хидратация за суха и безжизнена коса в розовата опаковка? Не разбрах и за терапията на Алфапарф, за тази серия ли става въпрос - Lisse design Keratin Therapy Кератинова серия? И цялата ли - шампоан, балсам/маска? И последен въпрос за сега  - на Лореал коя серия би била по-подходяща - nutrifier (грижа за много сухата коса) или absolut repair (за силно изтощена коса)?

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 13:53 от Lore

# 377
Lore тоя Палмолив,според мен,директно го изхвърли,той е бъкан със сулфати и лоши силикони,как няма да ти цъфти косата.На теб ти трябва здраво протеин,хидратация и масла.Аз бих заложила на "бързата помощ" Афоджий (2-минутния и дълбоката хидратация), един път в седмицата.През останалото време златната серия на Лореал,маски с масла за коса със висока порьозност,терапията на Алфапарф веднъж в седмицата,финиши (без алкохол) поне два.Това като най-бюджетен вариант за начало,иначе има Ланца,Лалга,Филип Кингсли...но те са малко скъпички.Витамини задължително,но вътрешно,професионалните шампоани си имат достатъчно,мисля.
Момичетата ще допълват,аз се сещам за това на първо време.

До сега бях с еластайзър на Филип Кингсли като преуош преди шампоан, балсам и макса, но нещо не се разбрах с него - разхвърчава ми се косата и искам да го сменя. С кое би препоръчала да пробвам Афоджи 2 минутния или Алфапарф терапията. Косата ми е с мазни корени и сухи краища, целя хидратация и ако е възможно да стои подредена.

# 378
  • Някъде там
За мазни корени и сухи краища в салона ми препоръчаха шампоана на керастаз (за мазни корени и сухи краища) и маската екстенционист .Провиха ми някаква диагностика или там както се казва и казаха,че тези продукти са подходящи

# 379
За мазни корени и сухи краища в салона ми препоръчаха шампоана на керастаз (за мазни корени и сухи краища) и маската екстенционист .Провиха ми някаква диагностика или там както се казва и казаха,че тези продукти са подходящи
Искрица, блгагодаря! За сега имам шампоани Керастаз Специфик и Медисютикълс Хидрокленз (дали са ми го по грешка вместо Биокленза) и не ми се иска да трупам още, но ще ги имам предвид за по-нататък.

# 380
Аз си мисля за трайността й, ако е като Permesse, Olioseta, като безамонячни, не знам дали да я поръчвам.
Аз обичам експериментите, а и откакто ползвам Олаплекс го правя много смело. Откритие за мен е тая боя, защото се разбра с Олаплекс за разлика например от Олиесета, която също е безамонячна както и това, че не смърди гадно. Честно казано не мирише на нищо, което е повече от Ок за боя и моя капризен нос.

Олиосета беше разочарование за мен. Първия опит цвета стана много хубав, но не това което желаех. После много бързо се изми и остана "циганското" ръждиво.
Оway Мисля да я пробвам и поради това за аромата.

Нещо не се разбрахме със сайта на HQ - опитах се да поръчам чрез доставчик, не ми дава да попълня идентификационния си номер в никое поле. Реших че е знак да чакам ЧП Smile
много е неприятно когато всичката козметика ти свършва а остават още 10 дни до Перкото Scream

# 381
Аз поръчах от HQ директно, като съответно си платих доставката. Не можах да се въздържа на тези хубави намаления на GG Heart Eyes Днес получих имейл от Рапидо, че пратката ми е вече при тях и ще ме уведомят допълнително за датата на доставката. Искрено се надявам да дойдат скоро, защото ги чакам с нетърпение Grinning

# 382
Ще чакам ЧП и аз. Препоръчайте ми нещо за подарък за мацка с тънка коса, която има нужда от подхранване след раждане Hug
Косите ни са коренно различни и изобщо не знам какво да ѝ взема.
Само си прехвърляме разни неща, които не пасват на едната, с надежда да паснат на другата Joy

# 383
  • Някъде там
Коя маска е по добра според вас.
Керастаз екстенционист или
Питам защото ексетнционалист предната седмица не си справи със сухата ми коса.

# 384
Здравейте, 31€ за Shu Uemura Art of Hair Cleansing Oil Shampoo for Dry Scalp (400ml) добра цена ли е или да чакам ЧП?

# 385
А какво става на чп, че аз изпонакупих вече бая неща включително 1л от новите шампоани на Алфапарф и маски, и т.н. и се презапасих ужасно много

# 386
Lore Въпросите ти изобщо не са глупави.
Дълбока хидратация Ш и Б
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … sa-aphogee-473-ml
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … oisturizer-473-ml
Терапията на Алфапарф,възстановяващия еликсир и концентратите
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-cellula-madre- … s-stvolovi-kletki
На Лореал аз бих взела това
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … dium-sunset-light
От доста време насам купувам първо малките разфасовки,ако не ми харесат поне няма да съм се набутала много пари.
И маслата,студенопресовани натурални масла и към тях етерични лавандула и розмарин.Гроздови семки,жожоба,авокадо...те са най-бюджетни и стават за всяка коса.Кокосовото е за непорьозни коси,каквато твоята не е със сигурност,а маслиновото ще ти утежнява...ох малко се унесох.

foreverlove Според мен бъркаш двата щата...Косата ти е прехидратирана,най-вероятно.Еластисайзъра е едно(яко хидратация),терапията е друго,а афоджито съвсем пък друго( мега протеин).Афоджий и Еластисайзъра за мен са силни продукти,докато терапията можеш да я правиш всяка седмица,аз съм за нея като преуош веднъж седмично,и някакви балансирани продукти в полза на протеина в рутината.А редовния любим преуош са маслата.
Не се отказвай от Еластисайзъра,но го ползвай веднъж на две седмици,примерно

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 22:38 от VanessaDE

# 387
VanessaDE много ти благодаря за помощта! 🙂

# 388
Скрит текст:
Lore Въпросите ти изобщо не са глупави.
Дълбока хидратация Ш и Б
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … sa-aphogee-473-ml
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … oisturizer-473-ml
Терапията на Алфапарф,възстановяващия еликсир и концентратите
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-cellula-madre- … s-stvolovi-kletki
На Лореал аз бих взела това
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … dium-sunset-light
От доста време насам купувам първо малките разфасовки,ако не ми харесат поне няма да съм се набутала много пари.
И маслата,студенопресовани натурални масла и към тях етерични лавандула и розмарин.Гроздови семки,жожоба,авокадо...те са най-бюджетни и стават за всяка коса.Кокосовото е за непорьозни коси,каквато твоята не е със сигурност,а маслиновото ще ти утежнява...ох малко се унесох.

foreverlove Според мен бъркаш двата щата...Косата ти е прехидратирана,най-вероятно.Еластисайзъра е едно(яко хидратация),терапията е друго,а афоджито съвсем пък друго( мега протеин).Афоджий и Еластисайзъра за мен са силни продукти,докато терапията можеш да я правиш всяка седмица,аз съм за нея като преуош веднъж седмично,и някакви балансирани продукти в полза на протеина в рутината.А редовния любим преуош са маслата.
Не се отказвай от Еластисайзъра,но го ползвай веднъж на две седмици,примерно
VanessaDE, благодаря ти за отговора! Аз не съм се изказала добре - еластайзъра правя точно на 2 седмици и съобразявам да не е непосредствено преди и след боядисване, но въпреки това след него ми се разхвърчава косата. Възможно е в стремежа си да я хидратирам да съм прекалила. Но пък маската ми се Лореал абсолют рипеър и все си мислех, че по този начин й давам протеин.
Реших да пробвам на Алфапарф терапията+ ампулите, пък да видим как ще ми подейства.

# 389
Здравейте момичета, тестът на косъма на суха или на мокра коса се прави? На мокра ми пружинира като го разтегна? Всъщност не мога да установя разликата между пружиниране и разтягане като ластик. Моля за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт