Професионални серии за коса 129

• 52 912
  • 778
  •   1
Отговори
# 345
Има ли я в бг сайт тази боя?

# 346
El_83, в shik.bg.

# 347
Ако е тази боята https://www.shik.bg/product/505/profesionalna-bezamonyachna-biod … olor-oway-rolland
въобще не мога да си избера цвят от каталога който са качили

# 348
Някой ползвал ли е Оцветяващи маски Color Depositing Mask на Moroccanoil? Как се нанасят, боядисват ли наистина, как се отразяват на косата?
И търся една пилинг маска за скалп на Филип Кингсли-преди няколко месеца беше на промоция (2 на цената на 1) и си бях купила и сега искам пак, но не мога да я намеря. Терапия за успокояване на проблемен скалп 2 x 20 мл Philip Kings … /Itchy Scalp Mask, това ли е, защото помня, че пишеше "пилинг", а на тази не пише?

# 349
Casual, Ако отваряте през телефона, натиснете количката доло в дясно и ще видите цветовете от близо.
Аз си мисля за трайността й, ако е като Permesse, Olioseta, като безамонячни, не знам дали да я поръчвам. 🙄

# 350
Casual, като зуум-неш тук според мен се виждат по-добре.

https://www.google.com/search?q=oway+hcolor+chart&client=ms- … rc=zZDiSQ8-meG4BM

# 351
Някой ползвал ли е Оцветяващи маски Color Depositing Mask на Moroccanoil? Как се нанасят, боядисват ли наистина, как се отразяват на косата?

Присъединявам се към питането, харесала съм една в цвят rose gold, в коса бг са намалени с 20%, както и всичко на марката де, но аз всъщност се чудя дали цветът ще се измие, че не искам да съм розова завинаги.

# 352
Като шампоан оцветители само където е маска за поддържане на цвета са, поне това е описанието.

# 353
  • Варна
Принцесата, благодаря ти много! Hug Аз всеки ден откривам "топлата вода" в тази тема, нищо, че ползвам професионална козметика от доста години.
Видях, че с теб сме набори, но може би имаш повече бяла коса Sad Аз се боядисвам в кафяви тонове, имам си бяло доста, но за моя радост все още и безамонячните ми покриват добре всичко и се задържат прилично време на косата ми. Да разбирам, че няма смисъл да сменям боята, след като и моята ми върши работа?

Щом си харесваш твоята и работи не я сменяй. Аз обичам експериментите, а и откакто ползвам Олаплекс го правя много смело. Откритие за мен е тая боя, защото се разбра с Олаплекс за разлика например от Олиесета, която също е безамонячна както и това, че не смърди гадно. Честно казано не мирише на нищо, което е повече от Ок за боя и моя капризен нос.

# 354
  • Някъде там
Измиха с шампоан за мазни корени на първо измиване а на втора с терапист.
Може ли някой да ми обясни каква е идеята на това двойно миене с различни шампоани? И двата ли се нанасят в корените и по дължините или само първия?

Какви са + на професионалните бои пред дрогерийните такива ( да кажем на Лореал)? По щадящи за косата, по добър цвят или нещо друго?

Искрица, откъде си купи продуктите на Керастаз, които си показала?
От кога бг си взех продуктите.

# 355
Скалп маската на ГГ на суха или молра коса нанасяте? И също така на измита или за миене?😄

# 356
К water вече и в арлен срещу скромната сума от 99лв.

# 357
Момичета, нощният магичен серум на Керастаз, май така се казаваше, бива ли го, че ми го препоръчаха консултанките от златна рибка за сухата ми коса?

# 358
Арлен да си го държат за 99лв. 😁

# 359
  • Варна
 Нощният магничен боклук
 на Керастаз е най-скъпия такъв,който са измъдрили  Laughing. Тотално нищоправещ и прехвален и не е само мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт