Професионални серии за коса 129

• 52 885
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
Леле Принцеса как намираш време за тия магипески ритуали, не знам Grinning
Но ефектът е разкошен Hug

# 496
В Златна рибка има - 33% на O'right 🌿

# 497
Някой с отзив за ампулите Compagnia Del Colore против косопад? Обмислям да ги взема заедно с още няколко неща от ЗР. Поръчах и k water, ще прежаля 99 лв. пък да видим, колко е добра терапията. Ще пробвам и боята на Oway, май само нея не съм опитала още, но ми стана интересно след отзивите тук. Благодаря на Принцесата Relieved

# 498
Аз втора  стъпка на ланза терапията я смесвам с ампулата и серума на терапията "клетка майка"и маска за коса и бъркам и мажа. Става направо чудно, страшна миризма ама поне маската компенсира 😂😂

# 499
А тази терапия на Ланза според вас има ли лечебен ефект или си  е просто китосване?

# 500
  • Варна
 Баш си е китосване,но добро както и колорплекс  и всички други чудесии. Единствено олаплекс съм склонна да вярвам,че работи върху самото заздравяване на косъма отвътре и ефектът му не е 3 измивания.

# 501
  • София
Бихте ли дали линк към терапията на Ланза. Hug

# 502
  • Варна
https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service

ето го смърдела  Laughing

иииииии какво си намерих  Laughing

колорплекс сет за салони ColorpHlex Salon Kit

https://www.ebay.de/itm/Colorphlex-Salon-Set-Schritt-1-Step-2-/283396027035

без коментар на цената  Laughing

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 19:58 от prinzesata

# 503
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus Ще купя и аз терапията, пък миризмата ще я търпя някак 😃

# 504
Аз тази седмица ще си поръчам Олаплекс, гледам, че в Парфимо е на добра цена (малък подарък за рожденния ми ден Grinning )
И още нещо да ви питам - някой получавал ли е сърбеж или обрив от GG? Аз до сега не съм имала такива проблеми дори с Керастаз, обаче от GG много ме сърби, дори и от балсамите. Помолих и майка ми да се измие с тях - при нея  няма никакъв проблем, което ме навежда на мисълта, че проблемът е в моя телввизор. Утре им давам последен шанс и ако пак се обрина, ще отидат в размените. Не ми се иска да ги пускам, защото косата ми става много хубава с тях, но като не ми понасят... Thinking

# 505
  • София
Да ви се похваля за един Огрооооомен удар, който се случи, благодарение на една приятелка, която запалих по профи козметиката. Та тя разглежда различни сайтове и ме пита дали това-онова е изгодно. И преди няколко дни ми праща линк на един сет на Шу Уемура в Лукфантастик - Шампоан, балсам, маска и серум Ultimate Reset /тъмнозелените, които похвалих преди няколко поста/. Гледам цена от 11.40 лири. Тя ми каза, че си поръчала и минало плащането. Тогава се сетих, че най-вероятно е станало бъг при изписването на последната цифра и всъщност от 114 лири, са станали 11.40. Е, сега съм горда собственичка на този пълноразмерен сет Simple Smile за 11.40 лири Simple Smile Подарък за Нерожден ден би казала Алиса  Simple Smile

Скрит текст:

С тези предпразнични и предЧернопетъчни намаления вече се обърках значи.

# 506
  • In transit
Магнолия супер оферта! Аз така от един бъг във ФЮ преди няколко години се сдобих с доста козметика на 90% намалена. Grinning

# 507
  • Варна
 Е това си е живо бинго  Laughing. Да си ти честити Магнолия!

Viktoriai с кои продукти на GG  са тия проблеми  newsm78 . Всичко,което ползвам тяхно ми действа изключително благотворно на скалпа...

# 508
Ш и Б рипеър, както и черния балсам за тънка коса. Със серума за растеж нямам проблем. И за мен е странно, защото са с насочена грижа към скалпа. Ще пробвам утре пак. Ако има нещо, аз си го обяснявам с някаква алергия. Исках да проверя дали на някой друг му се е слущвало.

# 509
Момичета , дайте идеи за термозащита , която да ми пази от влагата през зимата ,
Също искам да питам, ако ми бухва от мъглата и при минусови температури, това означава ли че ми трябва хидратация? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт