Професионални серии за коса 129

• 52 855
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
Това означава.че ти е много порьозна косата.Протеин и хидратация няма да ти помогнат,маслата са тези които ще затворят кутикулата,в другия случай,силиконите.Зависи, кое по-ти харесва.

# 511
Кои масла са подходящи?
Аз съм срещала само Кюн Витал нутришън със специално описание за порьозна коса, а сигурно има и други...
Ако знаете нещо, свиркайте, че и аз имам такъв проблем  baby_neutral

# 512
Има специална тема за маслата,тази не е подходяща

# 513
А има ли някой, на който да не му се разваля например изправената коса при влажно време, и това означава ли задължително, че косата не е в ред? Trollface

# 514
Маслата добре, ще правя маски и ще взема някоя богата серия, но и мен това ме вълнува, как да запазя къдрици/изправена прическа?

# 515
Момичета , дайте идеи за термозащита , която да ми пази от влагата през зимата ,
Също искам да питам, ако ми бухва от мъглата и при минусови температури, това означава ли че ми трябва хидратация? 🤔
Има влагоустойчиви спрейове, с които можеш да фиксираш косата след оформяне. На мен Fix anti frizz на Лореал много добре ми пазеше, но имай предвид, че си е като сух лак за коса.

# 516
  • Стара Загора
Някоя мацка нали си беше поръчвала Керастаз от ОЛХ? Отзиви?

# 517
Относно порьозната коса изнамерих следното:
Ниската порьозност харесва следните масла: кокос, бабасу, палма, купуасу, бор, какао и шиа.
Средната порьозност харесва следните масла: камелия, моринга, маврициева палма, кайсия, макадамия, арган и бадем.
Високата порьозност харесва следните масла: гроздово семе, авокато, черни семена, grapeseed, avocado, black seed, вечерна иглика, слънчоглед.

# 518
Здравейте! И тази година ще се включим в кампанията за черен петък - като ще се съобразим с официалната дата 29 ноември.

Златна рибка;)

# 519
Ако са редовните -10%; -20% то какъв черен петък е? Innocent

# 520
е то такива ще са.....само една година имаше черен петък почти на 50 процента и тогава пък забавиха поръчките с по 10 дена....

# 521
Аз съм съгласна да чакам 10 дни, но да си заслужава намалението. Simple Smile

# 522
  • Пловдив
Наистина намалението преди 2-3-4 години беше сериозно. Оттогава не е имало такива промоции.
Аз също съм набелязала няколко неща и много се надявам на този Черен петък да успея да ги взема изгодно.

# 523
И аз съм съгласна да чакам за доставка,но да си заслужава!

# 524
Относно порьозната коса изнамерих следното:
Ниската порьозност харесва следните масла: кокос, бабасу, палма, купуасу, бор, какао и шиа.
Средната порьозност харесва следните масла: камелия, моринга, маврициева палма, кайсия, макадамия, арган и бадем.
Високата порьозност харесва следните масла: гроздово семе, авокато, черни семена, grapeseed, avocado, black seed, вечерна иглика, слънчоглед.
А как да разберем дали е ниска, средна, висока... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт