Професионални серии за коса 129

• 53 840
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Принцесата,  благодаря за темата Simple Smile

Набързо по двата въпроса а запис:
1. Чернопетъчни покупки Ами искам всичко Simple Smile Но толкова много магазини, толкова много промоции ще има, че не знам кое от къде да бъде. Като цяло исакма да си подновя ампули на Напура. Еластисайзъра /гледам изкупили сте го от рибата Simple Smile / задължително, но мисля да взема литър от някой английски сайт, ако има намаление. Сега го гледах и е към 90 паунда. Лалга искам, както и най-сетне да пробвам кератиновата Ланза. Керастаз се надявам да има намаление на Хроноложист терапията. Намерих я в два немски/австрийски сайта и ако е на добра цена ще я грабна. На Шу Уемура ще взема хидретиращата им серия, че ми свършва, както и Шуши Слийк.
Друго в движение и според намаленията.

Зимна грижа Преди години много ми се наелекризираше косата и открих един спрей Уинтър на Алтерна, който тушира статичното електричество. Сега рядко ми се наелектризира, но винаги го поддържам. Последно купувах преди повече от година от него и още е пълен. Нищо съществено не променям нито зимата, нито лятото. Просто следвам нуждите на косата и се грижа цялостно за нея и за скалпа.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 106
Какво ви е мнението за серията за мазни корени и сухи краища на Филип Кингсли? Корените не са ми мазни, нормално се зацапват на третия ден, но краищата са много сухи и се чудя с какво да ги оправя. Нищо не ми помага.
Не съм доволна, даже пресушава, след измиване се заплита косата. Най-доброто на Кингсли е еластисайзера, той помага при сухи краища. Бях забравила, правих си домашен, но без еластин и добре че Принцесата ми напомни, та от две нанасяния косата ми вече е в приличен вид, сега я боядисах, та продължавам веднъж седмично с еластисайзера.

# 107
От термото на Напура ли бяхте доволни и кое е точно. Предпочитам  олио за термо защита нещо друго хубаво?

# 108
Момичета, какво да очаквам от маската Хронолижст и нанася ли се в корените?
С тънък косъм, средна гъстота, къдрава и боядисана коса, която суша 2 пъти в седмицата примерно🙄 Simple Smile

# 109
Нанася се да и по скалпа дори. Тя е единствената такава маска на Керастаз.

# 110
От Луукфантастик с Габко ли пазарувате? И за там ли важеше над 75 паунда доставка до бг. Извинявам се,знаю че го писахте някъде скоро, но не мога да намеря къде.
И за да не е само спам посатът ми - в момента имат 25%намаление на Шу и ако се направи поръчка над 50 паунда, получавате още 25% и подарък, което според мен си е супер още преди ЧП.

# 111
  • Варна
Не пращат с превозвач. Поръчките над 75 паунда са директни с безплатна доставка. Подаръкът е пълноразмерен балсам ултимейт ресет,което си е супер.

# 112
И за да не е само спам посатът ми - в момента имат 25%намаление на Шу и ако се направи поръчка над 50 паунда, получавате още 25% и подарък, което според мен си е супер още преди ЧП.
как начислява допълнителните 25%

# 113
Момичета, сега видях, че в парфимо е намален блсамът с мед и овес на Лейбъл М.
1000мл е на цената на 22лв.
Никога не съм поръчвала от този сайт, защо има такава разлика с другите сайтове?
Дали има проблем в продуктите, които предлагат?

# 114
Взимала съм от парфимо - ок са си. Иска си следене и ровене по сайтовете. Понякога цените са много по-ниски, както и в нотино.

За черния петък съм си набелязала една преса. С продукти съм се запасила, но според цените може би ще взема Хронолоджист. Ползвала съм серията преди няколко години, спомням си, че много я харесах тогава. Лагла шампоан ми се иска да подновя, както и да пробвам ампулите и маската.

# 115
sissy96,
Коя преса си набелязала, че и аз се оглеждам?Благодаря!

# 116
sissy96,
Коя преса си набелязала, че и аз се оглеждам?Благодаря!

https://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/babyliss-pro/nano- … b2073e-p41199881/
Ето тази. Харесва ми, че е с широки плочи, понеже най-често си правя едри къдрици и ще е удобно. Това с технологията на мокра коса май не бих го пробвала... ако може някой да сподели повече.
Емаг много ме дразнят. Следя пресата там от доста време, един ден е 200 лева, друг 130... и така постоянно сменят цените, и не само на пресата. Надявам се някъде да я има на черния петък за около 100-120лв.
Приемам и други предложения в този ценови клас.

# 117
Здравейте, момичета! Редовно ви чета, но досега не съм писала в темичката. От време на време се отбелязвам в темата за блондинки... Като стана въпрос за преси и черен петък - обмислям една сериозна инвестиция и затова влизам да се допитам до вас. Става въпрос за пресата Steampod 2.0 на L'oreal. https://www.zlatnaribka.com/presa-za-kosa-s-para-loreal-steampod
Искам да попитам - това терапевтична преса ли е? Уврежда ли косата? Аз обикновените преси съм ги пенсионирала отдавна. От години се изправям само със сешоар. Косата ми е мека, не е идеално права, не е и къдрава, не е чуплива - ами една никаква. Изрусена е на ниво 10-ка от 20 години, но полагам грижи за нея и не е суха, не цъфти, не се къса. Ползвам професионална козметика - Лакме, Лореал, Керастаз и др. Мия я през 2-3 дена, като на всяко миене я изправям със сешоара, но без четка! Просто духам под прав ъгъл и леко си помагам с гребен да се изправи максимално. Е, не става перфектно загладена като с преса, но... я докарвам така с подръчни средства доста правичка. Мисълта ми е сега за тази преса - мислите ли, че ще ми съсипе косата, ако я ползвам на всяко миене и заменя сешоара с нея? И въобще според вас ако уврежда до някаква степен, то увреждането по-сериозно ли е от обикновен сешоар? За момента сешоарът, който, както вече споменах, ползвам от години, не ми е нанесъл никакви кой знае какви поражения. Дали ако го пратя в шкафа и започна с пресата няма да й разкажа играта на косата? Ето от това ме е страх, от друга страна чета отзиви на много доволни клиенти, а пък е и сериозна инвестиция и затова влизам при вас да се допитам. Искрено благодаря на всички, които биха се включили с мнение!

# 118
prinzesata, в една от старите теми си писала, че купуваш Напура от друго място, не от рибите, много ще съм ти благодарна ако споделиш от къде.

# 119
Не е въобще терапевтична пресата и да, уврежда косата, както всички други.

Общи условия

Активация на акаунт