Професионални серии за коса 129

• 54 341
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
 Не виждам тънка коса та да я тормозиш с Денсифик  newsm78. Силен ще ти е според мен,а Лалга  newsm78 силничка ми се вижда за здрава коса. Евентуално Ш и Б и хидратиращия спрей ако много държиш на марката.

# 181
Ако направя поръчка от HQ под 75 паунда, ще има ли някакъв проблем?

# 182
  • Варна
 Проблем не 5 паунда доставка да  Laughing

# 183
В момента има много хубави промоции на GG, ама не мога да ги доарам до 75 Grinning
А съм решила да изчакам с Шу до ЧП

# 184
Pcheli4ka Всяка една преса уврежда косата, без изключение. Някои по-малко, други повече. Твоята коса няма нужда, ама никаква, от преса. Аз бих инвестирала в един добър сешоар Parlux или такъв за терапии. Преди няколко години - 3-4 някъде бях харесала един сешоар за терапия, но не се сещам как се казваше. Беше колкото Parlux като цена, но към него имаше възможност да си поръчаш едни ампули, които се слагаха в самия сешоар и в процеса на изсушаване натрупваха благинки по косата - по спомен едната ампула беше с кератин. След това се отказах, защото аз рядко, ама наистина рядко ползвам сешоар. Косата ми съхне естествено.
Косата ви е хубава, но и аз смятам, че последните 10 см. трябва да заминат. Русите коси трябва много да винимават с крайчетата и да не се изкушават да ги оставят, защото те карат косата да изглежда общо зле, макар и да не е такава като цяло.

Magnollia
, от миналата седмица съм си запазила час за фризьор. Simple Smile Винаги на 4-5 месеца я скъсявам с около 6-7-8 см. С времето крайчетата ми изпръхват и колкото и грижи да полагам + професионалната козметика, която ползвам, се налага подрязване, което си е нормално. Не съм я подстригвала от април - време си й е вече - лято, слънце, издухване със сешоар редовно, изрусяването... въпреки че никога не пипам дължините и ги пазя, но няма как - през 5-6 месеца 7-8 см. от косата заминават и въпреки всичко я поддържам дълга.  Колкото до пресата - косъмът ми е тънък и не знам дали с тази преса през 2-3 дни няма да я унищожа. Честно казано ме е страх. Най-вероятно ще си купя един хубав Парлукс сешоар. Четох доста мнения и за това кое е по-увреждащо - сешоар или преса. Няма еднозначен отговор. Аз питах за пресата, защото със сешоар изправям от години, но нямам видими поражения по косата, въпреки че духам от много близо да се изправи. Мисълта ми беше - ако след добро намазване с термо крем и преса на най-ниските възможни градуси, увреждането на косата е равносилно на това, което се нанася със сушене отблизо със сешоар, бих избрала пресата, защото косата се изправя идеално, но твърде много хора вече ми казват, че пресата, каквато и да е, съсипва косата и смятам да ги послушам честно казано. Със сешоара имам опит от години и въпреки почти ежедневното ползване, имам дълга коса в добро състояние. В тази връзка, събирам мнения за следните 2. Може ли да ги разгледате като параметри и да ми кажете кой от двата да избера. Всички превъзнасят Парлукса, от друга страна Валерата също е професионален клас уреди...  аз съм готова да платя и сума за Парлукс, няма проблем, но да знам със сигурност, че е по-добрия уред от двата. Ето на какво съм се спряла:

1) https://www.emag.bg/seshoar-valera-swiss-nano-9400-2400-w-jonizi … ;utm_content=link

2) https://www.arlen.bg/product/9873/profesionalen-seshoar-s-yoni-k … r-tech-2250w.html

Благодаря ви, момичета, за всички адекватни и разумни съвети! Много сте мили!

# 185
Pcheli4ka Всяка една преса уврежда косата, без изключение. Някои по-малко, други повече. Твоята коса няма нужда, ама никаква, от преса. Аз бих инвестирала в един добър сешоар Parlux или такъв за терапии. Преди няколко години - 3-4 някъде бях харесала един сешоар за терапия, но не се сещам как се казваше. Беше колкото Parlux като цена, но към него имаше възможност да си поръчаш едни ампули, които се слагаха в самия сешоар и в процеса на изсушаване натрупваха благинки по косата - по спомен едната ампула беше с кератин. След това се отказах, защото аз рядко, ама наистина рядко ползвам сешоар. Косата ми съхне естествено.
Косата ви е хубава, но и аз смятам, че последните 10 см. трябва да заминат. Русите коси трябва много да винимават с крайчетата и да не се изкушават да ги оставят, защото те карат косата да изглежда общо зле, макар и да не е такава като цяло.

Magnollia
, от миналата седмица съм си запазила час за фризьор. Simple Smile Винаги на 4-5 месеца я скъсявам с около 6-7-8 см. С времето крайчетата ми изпръхват и колкото и грижи да полагам + професионалната козметика, която ползвам, се налага подрязване, което си е нормално. Не съм я подстригвала от април - време си й е вече - лято, слънце, издухване със сешоар редовно, изрусяването... въпреки че никога не пипам дължините и ги пазя, но няма как - през 5-6 месеца 7-8 см. от косата заминават и въпреки всичко я поддържам дълга.  Колкото до пресата - косъмът ми е тънък и не знам дали с тази преса през 2-3 дни няма да я унищожа. Честно казано ме е страх. Най-вероятно ще си купя един хубав Парлукс сешоар. Четох доста мнения и за това кое е по-увреждащо - сешоар или преса. Няма еднозначен отговор. Аз питах за пресата, защото със сешоар изправям от години, но нямам видими поражения по косата, въпреки че духам от много близо да се изправи. Мисълта ми беше - ако след добро намазване с термо крем и преса на най-ниските възможни градуси, увреждането на косата е равносилно на това, което се нанася със сушене отблизо със сешоар, бих избрала пресата, защото косата се изправя идеално, но твърде много хора вече ми казват, че пресата, каквато и да е, съсипва косата и смятам да ги послушам честно казано. Със сешоара имам опит от години и въпреки почти ежедневното ползване, имам дълга коса в добро състояние. В тази връзка, събирам мнения за следните 2. Може ли да ги разгледате като параметри и да ми кажете кой от двата да избера. Всички превъзнасят Парлукса, от друга страна Валерата също е професионален клас уреди...  аз съм готова да платя и сума за Парлукс, няма проблем, но да знам със сигурност, че е по-добрия уред от двата. Ето на какво съм се спряла:

1) https://www.emag.bg/seshoar-valera-swiss-nano-9400-2400-w-jonizi … ;utm_content=link

2) https://www.arlen.bg/product/9873/profesionalen-seshoar-s-yoni-k … r-tech-2250w.html

Благодаря ви, момичета, за всички адекватни и разумни съвети! Много сте мили!
Здравей Simple Smile
Старият ми сешоар беше Валерата от линка, а от 2 години съм с Парлукс, но не този от твоя линк, а Light. Парлукса ми харесва повече определено.

# 186
Парлукс е невероятно добър сешоар.

# 187
Момичета имам нужда от вашите компетентни мнения, днес бях на боя и подстрижка и мнението на  фризьорката беше,че моята коса има нужда от вътрешно възстановяване, ползвам само козметика на Alterna, но след изключителен стрес лятото, почти ми изпада 40% от косата, та трябва да взема мерки, моля за мнение и съвет, какво да приемам.

# 188
  • София
Парлукс определено е по-добър.
В нотино е на най-приемлива цена. Този е най-малкия и най-лекия, което не е за пренебрегване.
https://www.notino.bg/parlux/advance-light-seshoar/p-581305/

# 189
Хубаво предупреждавате в първия пост че "Ако искаш да спестиш пари не е препоръчително да четеш тук! "
Но късно е вече Wink
Възбудихте любопитството ми за гроу горджъс , разгледах продуктите - повечето са за разтеж и сгъстяване , от което аз в момента нямам нужда.
Мнения за този шампоан : https://www.hqhair.com/grow-gorgeous-repair-shampoo-190ml/11564111.html
или да не рискувам и да взема Шу: https://www.hqhair.com/shu-uemura-cleansing-oil-shampoo-for-all- … 0ml/11521312.html
( или да взмела да изчакам Перкото )

Аз съм с лекия сешоар на Парлукс, много доволна, мисля че си струва инвестицията.

# 190
Fireche, задължително добавки под формата на таблетки, които да приемаш вътрешно. Виждала съм невероятни резултати с Пантогар, но доколкото знам вече не се внася в България. Приорин също са добри. Може да се съчетае и с ампули на Напура за стимулиране на фоликулите - Стамиген.

Момичета, благодаря ви! А имате ли представа случайно каква е разликата между моделите на Парлукс light и този Alyon, който аз гледам?

# 191
-------------------------------------------------------------------
Luchia Косата ти няма нужда от хидратиращи продукти в момента. Трябва повече протеин да се натрупа.
Скрит текст:
Така че спри с Еластисайзъра, защото той хидратира много и направи някоя протеинова терапия. Има коси, които не обичат много хидраация и дори и да имат нужда реагират с хвърчане. Ето защо е възможно и при теб да е така.
Пробвай с теста с косъма. Като дръпнеш навит между двата ти пръста мокър косъм /разтегляш леко - не повече от сантиметър - сантиметър и половина/. Ако се разтяга и после като го отпуснеш се връща в предишното си положение, значи косата е в много добро състояние - напълно балансирана. Ако като се дръпне малко и веднага се къса, значи има нужда от хидратация. Ако като дръпнеш се разтяга лесно доста и след това като отпуснеш косата се навива като бургия и не се възстановява в предишното си положение - значи има нужда от протеин. Искам да обърна внимание, че косъмът често има различни нужди по дължината си. Най- често последните 10 см. от косата винаги има нужда от протеин.
Значчи, резултат:
От 10 косъма
- 4 се скъсаха почти веднага
- 3 се разтегнаха доста и се скъсаха
- 3 се разтегнаха доста и ги пуснах  преди да се скъсат. Сякаш останаха леко разтегнати, но не станаха на пружина.

Какъв е изводът?  И ако ми трябва протеин, може ли да кажете 1-2 леки шампоана и 1-2 маски? Леки, защото напр. От ампулите на Олиосета косата ми става ужасна.

# 192
Здравейте, момичета! От 7 години ви чета, но се оказа, че имам нужда от съвета ви. Косата ми е много къдрава, тънка, средно гъста, дълга, небоядисвана. През влажните сезони обаче (септември-април) се заплита жестоко, бухва, хвърчи и се образуват топки заплетена коса на тила. При сресване скубя много коса и като цяло изглежда зле, каквито и стилизанти да използвам. Затова през тези месеци я изправям с Loreal Stemapod от 2 години, като гледам да не минавам кичурите повече от 3 пъти. Ползвам продуктите от серията към пресата, нектар термик, понякога добавям олиото на Марокан. Имам и Парлукс, но с него косата ми не издържа гладка и незаплетена до следващото къпане. Мия два пъти седмично и си правя домашния еластисайзер 3-4 пъти в месеца. Ползвам серията Existencioniste на Kerastase, като редувам с уплътняващата серия на Label.m. В момента съм в дилема какво да си взема от ЧП. Бях се насочила към Lalga, но не знам дали няма да е много силна за моята коса. Обмислям и Еластисайзера на ФК. Искам по-плътна и здрава коса и нови растежи. След раждането ми косата не е същата. Ползвала съм ЯЧРМ, серумите на Напура, Меди, ампулите на Керастаз и Лореал и не знам дали да не пробвам PRP терапия. Сега поръчах детокса и серума за растеж на GG. Качвам и снимка на косата.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 09:13 от Neverland 09

# 193
На мен докато ми дойде Детокса на Гроу горджъс, пуснах нова поръчка за серум и стимулираща маска😂
Детоксът мирише страхотно Simple Smile Дано и продуктите си вършат работата.
Относно маската Хроноложист - пробвах я засега веднъж, след ДПШ, и смятам, че май ще се спогодим доста добре, но не кога да я преценя как ми влияе - като протеин или хидратация?🙄

# 194
Как използвате Scalp Detox-а и колко често?

Общи условия

Активация на акаунт