Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои продукти планирате да закупите по време на Черния петък и от кои уебсайтове ще ги закупите?
Какви са специалните ритуали и продукти, които потребителите използват за грижа за косата през зимата?
Какви са мненията за различни продукти и серии за грижа за косата, като L'Oreal, Kerastase, Lanza, Nioxin, Philip Kingsley и други?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои продукти планирате да закупите по време на Черния петък и от кои уебсайтове ще ги закупите?
Форумът разкрива разнообразие от продукти, които потребителите планират да закупят по време на Черния петък. Сред тях са шампоани, балсами, маски, ампули, серуми, терапии за коса и продукти за растеж и подхранване. Потребителите планират да направят покупките си от уебсайтове като GrowGorgeous, AgoraBeauty, Lalga, Lanza , Nupura , Kerastase и други.
-
Какви са специалните ритуали и продукти, които потребителите използват за грижа за косата през зимата?
Потребителите използват различни ритуали и продукти за грижа за косата през зимата. Някои наблягат на дълбоко подхранване с маски, използвайки масла като макадамния и олиото, докато други предпочитат хидратиращи продукти, терапии за уплътняване, ампулки за възстановяване на фоликулите и продукти за термозащита. Някои популярни марки, използвани за специална грижа през зимата, включват L'Oreal Paris Haircare (Lalga), Kerastase, Lanza и Nupura.
-
Какви са мненията за различни продукти и серии за грижа за косата, като L'Oreal, Kerastase, Lanza, Nioxin, Philip Kingsley и други?
Форумът съдържа множество мнения за различни продукти и серии за грижа за косата. Потребителите споделят опита си с шампоани, балсами, маски, ампули, серуми и терапии за коса. Обсъждат се марки като L'Oreal, Kerastase, Lanza, Nioxin и Philip Kingsley. Мненията обхващат ефективността на продуктите, аромата им и текстурата им при различни типове коса.
-
Каква е разликата между пресата Steampod 2.0 на L'oreal и обикновените преси за коса?
-
Необходима ли е преса за коса, ако изправяте косата си само със сешоар?
. Силен ще ти е според мен,а Лалга

Винаги на 4-5 месеца я скъсявам с около 6-7-8 см. С времето крайчетата ми изпръхват и колкото и грижи да полагам + професионалната козметика, която ползвам, се налага подрязване, което си е нормално. Не съм я подстригвала от април - време си й е вече - лято, слънце, издухване със сешоар редовно, изрусяването... въпреки че никога не пипам дължините и ги пазя, но няма как - през 5-6 месеца 7-8 см. от косата заминават и въпреки всичко я поддържам дълга. Колкото до пресата - косъмът ми е тънък и не знам дали с тази преса през 2-3 дни няма да я унищожа. Честно казано ме е страх. Най-вероятно ще си купя един хубав Парлукс сешоар. Четох доста мнения и за това кое е по-увреждащо - сешоар или преса. Няма еднозначен отговор. Аз питах за пресата, защото със сешоар изправям от години, но нямам видими поражения по косата, въпреки че духам от много близо да се изправи. Мисълта ми беше - ако след добро намазване с термо крем и преса на най-ниските възможни градуси, увреждането на косата е равносилно на това, което се нанася със сушене отблизо със сешоар, бих избрала пресата, защото косата се изправя идеално, но твърде много хора вече ми казват, че пресата, каквато и да е, съсипва косата и смятам да ги послушам честно казано. Със сешоара имам опит от години и въпреки почти ежедневното ползване, имам дълга коса в добро състояние. В тази връзка, събирам мнения за следните 2. Може ли да ги разгледате като параметри и да ми кажете кой от двата да избера. Всички превъзнасят Парлукса, от друга страна Валерата също е професионален клас уреди... аз съм готова да платя и сума за Парлукс, няма проблем, но да знам със сигурност, че е по-добрия уред от двата. Ето на какво съм се спряла: