Фермата сезон 5 тема 5

• 36 209
  • 962
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Брака не гарантира също дали ще си с някой цял живот, нито е самоцел на всяка жена/мъж. Винаги може имуществото ви да е ваша съсобственост и без това, децата пък в брак и извън него, ако са признати няма никакво значение има или няма брак двойката. Само купона и бялата рокля е мотивация евентуално очевидно в 21 век....

# 106
Едва ли е точно така. Имам наблюдения върху роднина, на когото развода отне доста време. След това не е сключвал брак със следващите си жени.

# 107
  • София
Опитвам се и не мога да се сетя коя от участничките във Фермата беше казала, че е забранила на сина си да гледа предаването?

# 108
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съпругът й е искал брак. Привидно всичко е било наред до влизането й.

Съмнявам се,доколкото разбрах се е майтапил с нея и е подхвърлил идеята за предложението,защото в предните сезони така правят.И да е искал брак,явно Красимира не е сигурна в бъдещето си с него,щом толкова години заедно не се е решила на тази стъпка.
Вие сериозно ли не виждате колко нещастна и подтисната е Красимира?Според мен,покрай Митко2 тя живна и набра смелост да промени живота си.И една година да изкарат,и 2 месеца да изкарат..това са само цифри и са от без значение,защото голямата промяна явно вече е на лице.Очаквам писмото с голям интерес.

Няма нужда да влизаш в предването,за да добия някаква представа за теб.От години пишем в едни и същи теми.

# 109
Опитвам се и не мога да се сетя коя от участничките във Фермата беше казала, че е забранила на сина си да гледа предаването?

Паулина Mr. Green

# 110
Е как коя-Паулина.
Пък после се обясняваш че е влязла заради него щото това му била мечта.И че я е изпълнила. А как като му е забранила да гледа. Все едно е близал захар през стъкло.

# 111
Чак сега сколасвам и аз да пиша.Радвам се,че Бети победи.Да,дразни с англ. вметки,лесно изтерясва,но е възпитана,образована,лъчезарна,умна и с доза самочувствие.
  Поли,ако изобщо ти лично писа по-напред-поведението ти не ми допада,защото ми идва леко вулгарно и евтино.
    Аз мисля,че не истинската Поли стои зад обяснението за кръста и катастрофата.Някой е решил да я реабилитира в нашите очи,но колко трябва да си тъп,за да не се усетиш,че след снимката,а знаем и името,нещата за алкохола ще лъснат.
   Аз по никакъв начин не оправдавам хора,които шофират след употреба на алкохол.Ако има гаранция,че ще трепят само себе си,да се трепят.Но виждаме каква война се води по пътищата и колко невинни хора загиват.
   Надявам се Краси да е фермер, и след като любимата му е навън и няма окови,да бъде забавен,работлив,усмихнат,лежерен и да ни забавлява.И ако вземе да спечели,да не си харчи парите в мола за Поли.
   Според мен при Красимира има много недоизказани неща.
   Велислава хич не я харесвам.На 29 г и да живееш в някакви измислени теории за забогатавяне,и да се държиш така инфантилно като нея не ми харесва.Стига хленчене,я да се стегне малко-бедно детство,бля-бля-бля.Те всички други са родени със златни лъжички в уста.

# 112
Красимир беше вече веднъж фермер и добре се справи.
Паулина беше ли в сутрешния блок? Нали всички гостуват при излизане от фермата.

# 113
Краси я харесвам и съм пристрастна, не мога да я съдя като не и знам семейния живот. Сравнението с Паулина беше смешно.
Велислава не беше ли на 26?А Дана на 46?

# 114
На 26,на 29 все тая.

# 115
"Дана е на 47 г., филолог, а дъщеря й Велислава е на 25 г., фотограф" https://fermata.btv.bg/video/videos/video-vizitka-na-dana-vitkov … va-dimitrova.html
https://fermata.btv.bg/article/uchastnitsi/krasimira-cocheva.html "Красимира Цочева е на 30 г., от София, майка на 4-годишен син, и човек, който не обича да губи.Не допуска жени в обкръжението си ....  "

# 116
  • София
Може промото да е сглобено някак,трябва първо да изгледаме епизода.Като цяло твърде много време даваха сиромасите откъслечно и по тази причина аз не мога да си представя какъв пък толкова тежък конфликт е имало между тези двечките.Красимира освен чисто физически не ми харесва.И не й е за първи път да вади речник на мутра,ама никак не й отива на красотата.Нещо има при нея,уж е самоуверена пък постоянно дават кошмари ли са,недълбок сън ли,което си има някакви причини,дали чисто неврологични или психически,не ми е работа,но не случайно често ни дават тези кадри.По тази причина се радвам,че махнаха основните действащи лица-Иво и Пау,че да ги видим и останалите малко в кадър.

# 117
Харесвайте или не когото искате. Но не натискайте толкова всички да анатемосваме неприятните вам. Казваш си каквото имаш и край. Предъвкване и четене на морал бяха черти на Шопски, и те му изядоха главата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 18:51 от mrav4ica

# 118
  • London
Съпругът й е искал брак. Привидно всичко е било наред до влизането й.

Няма нужда да влизаш в предването,за да добия някаква представа за теб.От години пишем в едни и същи теми.

Аз нямам нито една ЛИЧНА и Семейна тема в този форум така че много интересно.Flushed Иначе като родител на дете със специални нужди ( статистиката е, че родителите на такива деца се разделят едно 70% до 5 тата му година ) ще кажа, че сме от 30% и щом това ме е сплотило с мъжа ми, значи няма какво да ни бутне. Далеч съм в живота от това основната ми мисъл да е кой да ме почеша извън дома.... това е за хора без работа и с плитък ум. Толкоз по темата!

# 119
  • ВАРНА
Ами някои срещат голямата любов на 16г и за цял живот остават с нея,други минават няколко сериозни връзки и бракове,докато намерят партньор,с когото да остареят. На някои изобщо не им се случва,универсални рецепти няма. Нито съдя,нито оправдавам Красимира - мисля,че дават откъслечни моменти и непълни факти. Намирам за плюс,че не е тръгнала да се жалва и разпростира в семейните драми,тя си знае какво и е. Предполагам,че докато не си обясни сама на себе си ,какво иска да направи, няма да видим развитие Simple Smile Не правя съпоставка и с  поведението на Паулина

Общи условия

Активация на акаунт