Фермата сезон 5 тема 5

• 36 389
  • 962
  •   1
Отговори
# 345
  • България
Какъв тормоз по-точно? Тя каза, че от 10 години била така?! Пожелавам й да оздравее и да намери мир в себе си.
Това момиче, ако реално има паник атаки, е за психиатър. Въпреки че какъв психиатър като с този речник и изказ не може да обясни с думи как точно се чувства и какво изпитва... За учител по реторика и български и литература е. Много безполезен участник за Фермата, нямам търпение да я видя на дуел и Красимира или Велислава да я издухат.
Маргарита и Сами какво правиха в едно легло?! Това въоще не го разбрах.
Сами много ми падна в очите с това колене на петел. Не очаквах такава варващина от него. От друга страна е естествено за човечеството. Митко пък какво трябва да предизвика хора, които колили животни? Разбирам да отстоява позициите си, но ще се наложи да предизвика всички мъже, ако я кара така.
Венцислав се държа много грубо, не оцени труда на Силвия, нито на повелителите на сатъра. Отнет е живот, той само където не го изплю на масата. Той никога не е готвил и не разбира, че приготвянето на диво месо е съвсем друго от това на mass produced chickens. Щял да се отрови. Съмнява ме да може да готви.
И на последно място: това е див петел, не е заговял, за да бъде продаван.

# 346
  • London
Много е вкусен петльо ама не е лъжица за лаик в кухнята....аз щях да заложа на яхния с картофи, морков, чушка, домати и на много бавен огън в казана, ако трябва чак утре ще се яде пък за деня нещо друго. С тоя ориз ме закопа, той и той беше разварен. Съгласна съм, че е кофти някой да се оплаква, разбирам го Сами, ноооо и аз не обичам буламачи и някой да я претупа кухнята. Не сме прасета все пак да плеснеш нещо в чинията и хайде яжте....

Как от 10 години? Тя нали е на 22..... на 12 ли са почнали? Леле.....

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 23:46 от La Catrala

# 347
Ама те не се оплакаха толкова от вкуса. Стани си ядешв, Калайджиев, Красимира.. Венци мрънкане че му било малко месото. Велислава и тя също. Това ли е месото, къде е месото

# 348
  • София
Тъпи коментари относно храната... досега като не е готвила, може и да не е толкова вкусно, ми просто не го яж, не продължавай да коментираш. Те се оплакваха, че е малко. Какво месо очакват от петле?

# 349
Свинска пържола очакваха,ама няма 😁
Ай кажете ся че не е позорщина това,че който заколел животно щял да бъде викан на дуел.Все едно до преди година две не е ял и в Димитровград ги предизвиква наред да защитава честа на петлите 🤣
Голяма драма с тези животни и поза.

# 350
  • България
лещичка, Митко е от 10 години вегетарианец. В съвременното общество група хора са вегани, еко-активисти, правят стачки за климата, анатемосват пътуването със самолет, излизат по улицата, заливат се с фалшива кръв, пътуват с извънземни яхти,т.н. Един вид пропаганда на техните виждания. Митко иска да покаже, че си държи на думата. И аз не съм съгласна да се трепе, заради думи, казани заради спор с Шопски, но той е принципен и не иска да му намерят пролуки в решимостта.

# 351
  • London
Не знам аз, ама тия веган, вегетариански и тн истории са ми в разрез с всичко мъжко. Като се замисля за мъж се сещам за първобитните грамади дето са търчали с копие и ходели на лов за диви зверове..... Другите дето не ходели ги имали за негодни!

# 352
Не е поза. Всеки открива вегетарианството по различен начин.
Моите родители са всеядни и ме бяха научили и мен да ям почти всякакво месо. Докато един ден, случайно чух как съседите колят агънце и ми стана ясно от къде идва месото в тарелките. Познай дали съм близнала агнешко от тогава. Ям риба, много, много рядко пилешко.
Краси си направи сметките без кръчмаря.  Няма да прати Силвия на дуел, Сами ще е. Чудно той кого ще дръпне. Предполагам, че ще е Станислав. В такъв дуел съм за Сами. Венци до кога ще минава между капките? Мъжете ги е срам да го викнат него, както и Веселка. До финал ще я дакарат така.

# 353
  • Варна
Чудесен епизод.Simple Smile
Петлите - можеха да ни спестят как Сами кълца петела. Това беше ужасно и затова не бива да се прави от всеки. Храната - явно гадна си е била, почти всички коментари бяха в тази посока. Дай да припадат от възхищение щото видите ли, Сиса била готвила. Ми такава и е службата, да благодари на фермера.
Той пък - фермера. hahaha Акъл - море от великия отмъстител. Прост, та дрънка. Великата конспирация, 10 човека ще гонят 1/двоен/. Ама половината ги е страх а останалите само акъл дават.
Като искаш да изгониш някой, правиш като Митко. Залагаш си собственото дупе и си вършиш работата сам.
И що да не е честно да участват двама с едно място? Как пък във всеки формат има такива участници и хайде - днес вече не е честно. Щото Велислава може да гребе, Дана има добра памет и на този и онзи не им отърва.

Силвия като видя началните закачки през оградата на Красимир и Паулина, се разтревожи за приятеля и, че я и пита пред всички как така... Пък сега нищо не я притеснява около Красимира и Митко... те така, като братче и сестриче, щото на Красимира тежки и били дните. Хубаво, че сега заедно с Митко ще си ходят на психолог, той плаща.
Въобще, голяма драма, голяма любов из между фермерите. Ще ми се Дана и Велислава да излязат и да ги видя как ще се разлюбят набързо всички. Че сега са обединени под мотото Врагът на моя враг е мой приятел.

# 354
  • България
Не знам аз, ама тия веган, вегетариански и тн истории са ми в разрез с всичко мъжко. Като се замисля за мъж се сещам за първобитните грамади дето са търчали с копие и ходели на лов за диви зверове..... Другите дето не ходели ги имали за негодни!
Нали имаше един лаф, че на един от местните езици в Америка, на неуспешните ловци-мъже им викали "вегетарианци". Е, за наше щастие в съвременното общество тази "дива" енергия се изразходва в състезателен дух, борчески личности и алфа качества у мъж.

# 355
  • London
Сега видях Красимир и с Велислава е френдче във Фейсбук, ми то май, май караниците вътре са някаква режисура щом всички навън се обичат и уважават хах. Оу, че и Красимира и е дружка....ем да плеснем дружно ръце на този театър.

# 356
Понякога това , че си приятел с някой във фейсбук не означава, че си приятел в живота. Често си е чисто клюкарене

# 357
  • Sunshine state
Понякога това , че си приятел с някой във фейсбук не означава, че си приятел в живота. Често си е чисто клюкарене
Абсолютно. Голям праз като са приятели във фейса. И аз имам такива, дето едва ги дишам, ама пък в една общност сме, а-у.. Сещаш се.
Много ме доядя, че Дана взе имунитет, големи лисици са тез двете. А Велислава е голяма пъзла - мама да я оправя за имунитет от ратайство, аууу.. 🙄
Красимир трябваше да прати Красимира, та ако паднат, да има вариант тя да избира, но то пък ако вземат имунитет и от дуел.. 🙄
И аз мисля, че дуелът ще е мъжки. А Венци и Велислава отново с изпълнения с коментари относно храната. Ядеш и не правиш демонстрации, егати. И то не за качеството, а за количеството!  Значи тия двамата (+ майка) дето вика Сами - да ги запукаш с едни шамари.. 🤦🏼♀
Веселка излъга като дърта циганка за всичко.. Сори, ама си й личеше. Не ме кефи и това си е.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 01:32 от Pupitka

# 358
Чак смешно ми стана. Щом са приятели във фейса значи мнооого се обичат. Това са глупости
Ми аз във фейса имам хора дето едва ги познавам, да не кажа хич.

# 359
Относно петела и Митко ИТ. Аз лично не харесвам букети от цветя, защото ми е жал, че са откъснати, после стоят два три дни да хубавеят и като изсъхнат се изхвърлят. Обаче ям марули, то общо взето почти е същото, убива се растението, за да се наядем. Та, така и с животните. Жал ми е, ужасно е, но просто хората сме си месоядни по принцип. Няма лошо да не ядеш месо, аз също не ям много, даже през бременността въобще не ядох, защото ми се драйфаше от него. Живее се без месо, но има и хора, дето не могат без мръвка. И цялото това навиране на вегетаринаството и веганството ми е супер досадно и неприятно, и лицемерно. Защо живота на марулята е по-малко ценен от това на пилето?? Както и да е.. Митко ИТ не ме кефи в това отношение..

Общи условия

Активация на акаунт