Фермата сезон 5 тема 5

• 36 371
  • 962
  •   1
Отговори
# 420
Ааау, не! Не мога да си причиня такова нещо 🙊🙉🙈!

# 421
Много ехиден Венцито бе, снощи вика "Ще ям домати" и побутва манджата. Ако искаш и сушени дренки яж, идиот. Супер нагъл, несъобразителен, събрал е в себе си всички отрицателни черти, които не харесвам в един мъж.
Красито нещо се изложи като фермер тая седмица, грешни решения, под влияние на емоции. Мисля, че Сами отива на дуел, дано викне Венцо и да се приключва.

# 422
  • София
А Дана и Вили защо бягат все от ратайството? По-добре е за тях да минат сега, защото тогава Вили ще се бие, ще избере някоя по-лесна мишена, а и Краси да избере, пак може пък и нея да бие. По-важното за тях е те да избират, а ако сега минат на дуел, не вярвам следващата седмица пак да ги изберат, пък и поне Вили ще си изпълни мечтата да е била на арената. Така рискуват да избугат без тя да се е пробвала лично за себи си колко може и как се справя.

Не ми харесват двете, искам да излязат, но и не разбирам защо бягат от Арената, Вили е много силна и лесно ще бие повечето вътре.

# 423
Скрит текст:
Маргото верно изби рибата. Пък не знае къде да легне....
Ми студено и беше на жената, вие пък. И аз да съм и аз там ще легна
И после да пишете тука колко съм неморална.

Не, аз щях да пиша - Каква късметлийка!

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 15:37 от Tahiti

# 424
Niya-, може би е психологическа бариера. Виж, че никой не се натиска. Smiley Един вид оцеляваш и напредваш в играта мирно и кротко. Очаквана тръпка, но и неувереност. Бети трепери и се боеше, като предстартова треска, а се доказа.

Силвия каза, че никой не е за подценяване и е съвсем права. Даже ме хвана яд, че Красимир тънко я работи да викне Дана, след като от глупост я направи ратай. Затова му се чудя защо не избра Красимира. Естествено трябва и шанс Велислава да не вземе имунитет.
 Силвия спомена, че си имала някоя предвид и докато е вътре би я избрала. За Марияна ли говореше? Понеже Краси като изброи останалите каза, че Марияна е силна. Най-зле била Дана.

# 425
За Маргарита говореше.

# 426
И аз се зачудих защо не посочи Маргото , Краси или Мариана вместо Силвия. Хич не е по мисленето Красимирът, мисленето не е като млещенето на целувки. Тотално се издъни като Отмъстител Mask  Но ми хареса Бети как с достойнство успя хем да му обясни, че е сгрешил, хем да си изиска изпълнение на обещанието да не бъде ратай. И то без хихикане и подскачане. И пак тя благодари за вечерята, за което получи подигравка от алфа-смотаняка. Венци е олицетворение на средностатистическия мъж - мрънкач, има се за голямата работа щото някога бил... щото пари бол...щото и тогава е бил кръгла нула, но висока нула и с униформа на охранител е изглеждал мнооого страшен ( в собствените си очи). Има хиляди начини тактично да поискаш друго ядене или да обърнеш на шега кулинарния неуспех на Силвия. Сега обиди и Сами и нея. Тя е доста лигава, но в случая и съчуствам - хем уморена, хем обидена, хем с болна ръка .... и удара дойде от приятел ! Само дето му пощи главата в началото и се вря в леглото му, издъни те Силвеееее ... друг път не се занимавай с глупави мъже.
Имаше и още нещо неприятно, начина по който Велислава се присъедини към мрънкането на Венци. Абе момиче, случай майка си, цяла вечер ти набива в твърдата глава, че по-важно от семейството няма, че с подобно държание се отделяш от хората... толкова ли ти е важен старчока, който не те подкрепи в скандала с Прекрасната, че му се хващаш на хорото? И да има Вили качества, те потъват в ярко демонстрираната глупост, не трябваше да мълчи и търси подкрепа за това което е видяла и чула, а да каже какво е. Както се разбра, не е било нищо повече от сексуални намеци и глупаво флиртуване, може малко да са се поомачкали ....но това го правят и пред камерите. Друг е въпроса, че Вили го сподели само с майка си, а опосумите го направиха на Гранде Скандало Stuck Out Tongue Winking Eye  от който пострада .... Красимир Mask Ох, смешно ми е, досега не е имало по добро потвърждение на израза :" Каква я мислих, каква стана".

# 427
Значи според мен Сами се ядоса не само на Венци и Велислава, а на всички, защото като изключим Митко 2 и Бети, всички /вкл. дружката на Силвия - Красимира/ не харесаха яденето. Вярно е, че само Венци го изплю, но това не променя нещата. Силвия пък, не е дете и все да се чукне по главата как се готви пиле с ориз /разликата е, че петела иска предварително да се свари/. Ако не може, следваше да попита. За тези, които коментират как е трябвало като не им харесва да си затраят и да благодарят, да ги питам - опитвали ли сте суров петел?

# 428
Момичета,никога л не ви се е случвало да не ви се получи ядене?

Прощавай,но тук говорим за пиле с ориз.За първи път чувам някой да слага суровото месо без предварително термична обработка,и още по гнусно ми е да готвиш ориз без да го изплакнеш от нишестето и химиите,с които са го смесвали. Sick

Таhiti,спойлерите ти са много грешни.
Скрит текст:
Казаха,че Красимира ще напише писмото,а Митко2 ще е причината някой от участниците(Красимира) да промени живота си.Казаха го съвсем ясно,не знам кое не му разбра..Има поне още 2 дуела преди тя да си замине(по мои сметки),дори рожденния й ден не е минал,а той е на 20 септ,това което дават сега е около 12-15септ.

# 429
  • София
Според мен два пъти Бети я избират дс ходи на Алманаха, защото знаят, че е добра. Веднъж Митко ИТ, а сега Краси. Разликата беше, че този път Бети не взе имунитета. Искам да кажа, че понякога излиза, че човек не е хубаво да знае много, така излиза, хаха.
Аз все още се чудя защо на битката между Краси и Бети той трябваше да обещава, че няма да я праща ратай?

# 430
Не, не съм опитвала суров петел, но съм опитвала други неща, които не стават за ядене. Достатъчно съм възпитана, за да не  изплюя демонстративно храната и да разиграя  подобен театър. Сервирали са ми и неща, които не ям, намирала съм тактичен начин да изляза от ситуацията. Да не бъркаме откровеността и липсата на възпитание.

# 431

Таhiti,спойлерите ти са много грешни.
Скрит текст:
Казаха,че Красимира ще напише писмото,а Митко2 ще е причината някой от участниците(Красимира) да промени живота си.Казаха го съвсем ясно,не знам кое не му разбра..Има поне още 2 дуела преди тя да си замине(по мои сметки),дори рожденния й ден не е минал,а той е на 20 септ,това което дават сега е около 12-15септ.

Отдавна беше и имайки предвид какво нищо особено е този сезон - превключваме между каналите и много не се застояваме да гледаме този формат.

Благодаря ти за разяснението!

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 15:38 от Tahiti

# 432
Adoralova,няма значение какво готвим,винаги ли ви се получава яденето вкусно и неотразимо?
   И не говорим за пиле,а петел,който предварително би трябвало да се посвари,а после само да се доготви.Айде,няма нужда да си мерим черпаците.
   Издъни се Силвия с манджата,на всички ни е ясно.Има поне по-тактичен начин да се  изкаже мнение от това,да плюеш и хвърляш храна.Много мъжка постъпка на Венци ,да! И Велислава му приглася.Ама са си лика прилика двамцата,що не се вземат?Аз така и не разбрах що му вика бебе сьомга.
   С право Сами се ядоса,отношението беше кофти.
   Аз обожавам да готвя,но когато нещо не съм на кеф ,също съм имала моменти,в които не ми се получава ястието.Както и Силвия снощи отбеляза.

# 433
Лиана11 понякога единия се признава по-рано за победен, за да щади силите си. Красимир се съгласи с кимване, защото и неговите сили са били на предела. Друг е въпроса, че в тази игра всяка жена ще падне,  искат се много здрави и мускулести ръце, а дори женските кости са по тънки. Ако приемем първата игра за "женска", втората беше "мъжка". Продукцията явно е искала Красимир за фермер, но получи нещо повече .... суматоха Mask
Демонстративното изплюване на храната от Венци и хвърлянето и през терасата, са израз само на неговата липса на възпитание и простотия. Особено ме подразни хвърлянето , нали утре някой ще настъпи хапката, в къщи така ли прави?
Един път съм варила петел гледан в птицеферма и оттогава ги избягвам Stuck Out Tongue Winking Eye То и някое телешко може да го вариш до припадък под налягане, без налягане и да не омекне. А един бг писател(Васил Цонев) беше написал цял разказ как са готвили и яли петел с пресен лук Mask Ех, какви петли е имало някога ....  Силвето се издъни, не е страшно, дано някоя, например Марга и каже как да приготвят другия, да я научи и как се вари ориз, че тая топка дето им плесна в чиниите ...стомаха ми се сви като я видях.Mask

# 434
Здравейте и от мен. Както всеки сезон, в началото не гледам особено, но в един момент ме грабва и се залепям за екрана всяка вечер. Grinning За мен този сезон е доста силен, защото се засяга много интересната тема за богати и бедни. Освен това са подбрали много различни участници, в чиито образи можем да разпознаем хора от нашето общество и модели на поведение.

Участниците, които категорично не понасям са Венци и Вили-никакви положителни качества не виждам, а само и единствено затвърждават мнението ми за тях. С последните си прояви се показаха колко низки хора са. Вили, точно като селска клюкарка без никакъв такт, да се вре в чуждите работи и да отсъжда, сякаш тя е някакъв капацитет и морален съветник. Поведението й, освен всичко, е и доста детинско. Не знам на колко години е, но се държи като пубер. А Венци на масата се държа отвратително и за пореден път показа, че няма грам възпитание. Като не ти харесва храната, просто не ядеш, а не коментираш. Трябва малко уважение към труда на хората. А Вили отстрани как му пригласяше и се смееше-беше просто отвратително. Неслучайно двамата са приятели-еднаквите хора се надушват. Дана е по-обрана, но и нея не я харесвам. Ходи и се прави на голям възпитател и капацитет пред дъщеря си, сякаш не виждаме каква дъщеря е отгледала. Трябвало е по-рано да води тези разговори с дъщеря си.

Симпатизирах на Митко ИТ, но вече не ми допада особено. Много си повярва след победата над Ивайло. Бети също не я харесвам - толкова е префърцунена и превзета, че няма накъде. Прави се на недостъпна и независима жена, а в същото време флиртува с мъжете, уж на шега. Според мен, тя неистово търси мъжко внимание. Непрекъснато лежи разкрачена по къси панталонки, доскоро пускаше закачливи шегички на Сами, а сега търси близост с Митко ИТ. Лежат си, уж случайно си докосват ръцете и т.н. До вчера Митко демонстрираше колко е влюбен в приятелката си, сгодиха се публично, а днес си гука с най-добрата си "приятелка". И аз, като Митко Калайджиев смятам, че не може да има истинско приятелство между мъж и жена. Винаги поне единия, има привличане към другия.

Относно Митко Калайджиев и Красимира, харесвам ги. Не ми допада, че тя има семейство, а е в такива отношения с Митко, но съществената разлика със ситуацията на Бети и Митко ИТ е, че Бети и Митко ИТ демонстрират публично щастие във връзките си(той се сгоди, а тя намекна, че също иска сериозна крачка във връзката си), докато положението на Красимира не е ясно. Тя няколко пъти намеква, че явно не е щастлива с мъжа си, дори спомена, че обмисля някаква промяна в живота си. Също така, тя и Митко Калайджиев са открити-Митко почти в прав текст й каза, че има нещо към нея, а и тя заобиколно показа, че не е безразлична.

Други, които ми допадат са Марияна и Сами. Искам да видя повече от тях. Красимир е много добродушен, но е доста глупав. Силвия е сладка, но малко по-инфантилна отколкото трябва. Станислав, Веселка и Маги са ми по-скоро безразлични и скучновати.

Общи условия

Активация на акаунт