Един вид оцеляваш и напредваш в играта мирно и кротко. Очаквана тръпка, но и неувереност. Бети трепери и се боеше, като предстартова треска, а се доказа.
Но ми хареса Бети как с достойнство успя хем да му обясни, че е сгрешил, хем да си изиска изпълнение на обещанието да не бъде ратай. И то без хихикане и подскачане. И пак тя благодари за вечерята, за което получи подигравка от алфа-смотаняка. Венци е олицетворение на средностатистическия мъж - мрънкач, има се за голямата работа щото някога бил... щото пари бол...щото и тогава е бил кръгла нула, но висока нула и с униформа на охранител е изглеждал мнооого страшен ( в собствените си очи). Има хиляди начини тактично да поискаш друго ядене или да обърнеш на шега кулинарния неуспех на Силвия. Сега обиди и Сами и нея. Тя е доста лигава, но в случая и съчуствам - хем уморена, хем обидена, хем с болна ръка .... и удара дойде от приятел ! Само дето му пощи главата в началото и се вря в леглото му, издъни те Силвеееее ... друг път не се занимавай с глупави мъже.
от който пострада .... Красимир
Ох, смешно ми е, досега не е имало по добро потвърждение на израза :" Каква я мислих, каква стана".

То и някое телешко може да го вариш до припадък под налягане, без налягане и да не омекне. А един бг писател(Васил Цонев) беше написал цял разказ как са готвили и яли петел с пресен лук
Ех, какви петли е имало някога .... Силвето се издъни, не е страшно, дано някоя, например Марга и каже как да приготвят другия, да я научи и как се вари ориз, че тая топка дето им плесна в чиниите ...стомаха ми се сви като я видях.
За мен този сезон е доста силен, защото се засяга много интересната тема за богати и бедни. Освен това са подбрали много различни участници, в чиито образи можем да разпознаем хора от нашето общество и модели на поведение.Препоръчани теми