Фермата сезон 5 тема 5

• 36 389
  • 962
  •   1
Отговори
# 435
Ами точно,защото е петел,а не малко пиле,е логично да се свари.
Въпроса не е дали е вкусно или не,въпроса е на Хигиена в готвенето,такава,каквото нямаше при направата на пилето с ориз.
Сурово месо,неизмит ориз...молА ви се,ястие от 3 звезден Мишелин ресторант.

# 436
Може би Силвия толкова си умее да готви. Грешката й беше, че не попита.
Хигиената на готвене и на хранене е друг момент.

# 437
Ако за дуелист изпратят Сами е редно да извика димитровградския вегетарианец. Все пак Сами клъцна главата на петела и то бавно и мъчително с 3-4 удара. Нека даде възможност на приятеля си да отмъсти за петела, след което да си го изпрати в Димитровград. Нямам търпение да видя Бети в каква истерия ще изпадне Joy

# 438
  • при късмета
Ако за дуелист изпратят Сами е редно да извика димитровградския вегетарианец. Все пак Сами клъцна главата на петела и то бавно и мъчително с 3-4 удара. Нека даде възможност на приятеля си да отмъсти за петела, след което да си го изпрати в Димитровград. Нямам търпение да видя Бети в каква истерия ще изпадне Joy
Чак пък да е редно. Митко иска да си изпълни думата, защото го е казал, дори не го интересува дали някой помни. Сами няма нищо общо
Ако дуела е мъжки, много се надявам Сами да махне Венци и да не избира и той с оглед на това, че някой ще каже, че е избрал слаб противник. Аз не съм гледала всички сезони, но до сега друг не е казвал "аз не съм за тук" или беше "какво правя тук". Това бяха единствените адекватни думи на този човек, за цялото му участие.
Иначе ви се иска Силвия да изхвърли майка и дъщеря, мисля, че ще справи с Дана, но май няма да стане, дори да е женски дуел

# 439
Оф,това Ай ти що така се омотава с Бети?!Ич не ми харесва ситуацията.
   Последно да си кажа за петела и спирам по темата-аз съм гледала предаване на Ути и на Звездев,в които казваха,че оризът не се миел,заради нишестето,което пречело да слепва при готвене.Може и Сисе-то да е гледала тези предавания.
    Не го смятам за правилно.Тя ,че сгреши,сгреши.Можеха да й благодарят за вечерята,но да си кажат кротко и спокойно,другия път да направят супа,или поне да се свари петлето,или ......Можеше и да не благодарят,но да са по-възпитани,даже не смятам за правилно да ядат и да си мълчат.Хигиена на отношенията му казвам аз,възпитание,такт,усет.Но къде ти у В и В такова чудо.И да,Дана колкото и да се опитва сега да налее акъл в главата на щерката,май е късничко.Дано с другите две деца има повече успех.

# 440
Добре де чудя се. Ако например някоя жена беше отсвирила главата на петела, Митко ИТ как ще си изпълни обещаното

# 441
Аз пък ще се върна на Маргото/  ми, завиждам пък, к' во 😆/. Колко ли да е било студено, щом Сами е гол / до кръста поне, де/?😁😁😁

# 442
Аз пък ще се върна на Маргото/  ми, завиждам пък, к' во 😆/. Колко ли да е било студено, щом Сами е гол / до кръста поне, де/?😁😁😁
А ма то на  само Маргото и е студено. То и аз съм зиморлива доста та я разбирам.
При кой да се стопли жената-при оня чукан Венци ли.

# 443

Ей, африканска завист те яде Satisfied
А Марга колко пъти отметна завивката да видим, че е добре облечена. Wink

# 444
  • при късмета
Не знам защо все оплаквате Дана, за усилията й с щерката? Сама каза, че е била провал като родител, разбрала е, че нищо не може да направи и затова я пратила при баща й. Отървала се е, но като се е появила възможност а отиде в Германия с цялото семейство, веднага е хукнала. Та всъщност или не си е давала зор да коригира дъщеря си, като е било времето или са доста идентични като мироглед и разсъждения, а държанието на Дана се дължи само на опита от възрастта  й

# 445

Ей, африканска завист те яде Satisfied
А Марга колко пъти отметна завивката да видим, че е добре облечена. Wink
Да бе. Тя се отива, Сами завива. Луда жена. Аз да съм нЕма да мръдна.
И аз умрях от завист.

# 446
  • София
Маргото голяма скица-накиприла се до Сами,ноо повдига завивката сто пъти,да я видим как е навлечена.И за нивелира Митко много се смях.Харесва ми и как спокойно отива ратайка,дуелистка-няма ратайски грип,обиди.Знае,че е влезнала в игра и си я играе.

# 447

Каква беше тази глупост с петела? Всеки знае, че супа трябва да се готви. Това не е някаква тайна. И толкова хора там не можаха да се сетят, че по-добре да гътнат някое агне. Ако не е било заради месото, а заради това, че петлите нападат кокошките, ми могат да ги разделят (една ограда да сложат, кво толкоз) или да върнат част от тях на наставниците.

Тази седмица тръгна на зле под управлението на Краси. Дано се оправят нещата. Жените започнаха да се разпадат, мрънкане от страна на Силвето, рев от Краса, Веселка се тресе, Вели изтрещява, Маргото легнала при Сами...

Функцията на петлите е да оплождат кокошките и да бъдат изядени. В общи линии един стига за всички кокошки, останалите съдбата им е в тенеджерата. Наистина тези, които освен че само ядат храната, но и кокошките тормозят трябва да бъдат сготвени, защото от тях полза никаква, а само вреда.

Маргото и тя милата си мечтае за млада и крехка плът. Много смешна ми беше при Сами. Тия лелки там нямат никакво достойнство. Резил

Дана не мисля, че се е провалила като родител. Тази нейната дъщеря е неуправляема и само баща може да я озапти. Това е и функцията на бащите - сама майка ако и се е паднало по-диво дете просто няма шанс. Не са се провалили само тези, с кротките послушни дечица. Няма ли баща в семейството, който освен това и да си играе ролята на такъв, а не само да фигурира като статуетка, децата си правят квото им е кеф.

А Митко е достатъчно умен за да е наясно, че дори фермерите да не са чули или да са забравили заканата му, то драгият зрител има слонска памет и моментално ще му търси сметка ако не изпълни заканата

# 448
И аз не знам защо Дана и Велислава така бягат от ратайство и дуел. Няма как да спечелиш парите накрая ако не си се проявил и не си запомнящ се. Ако са ратаи поне Велислава ще избира опонент, а не да опухат майка й и да си ходят загубили.

# 449
  • Варна
Точно това искам, да ги бият и да си ходят. Тва не спря да мрънка, супер кречетало.

Общи условия

Активация на акаунт