Фермата сезон 5 тема 5

• 36 368
  • 962
  •   1
Отговори
# 450
Ами точно,защото е петел,а не малко пиле,е логично да се свари.
Въпроса не е дали е вкусно или не,въпроса е на Хигиена в готвенето,такава,каквото нямаше при направата на пилето с ориз.
Сурово месо,неизмит ориз...молА ви се,ястие от 3 звезден Мишелин ресторант.

освен това и самата Силвия каза, че оризът дори не е сварен. Явно малко му е била водата. Но не я обвинявам - аз от много години готвя и все още ми се случва суров картоф или ориз. Ама си ги допичам, а тя сервира и айде - кой му аресва аресва.
Жал ми е, че се е старала и е отделила много време и не се е получило - чак мен ме стана яд. Но е млада, нормално е да не знае всичко.

Какво разбирате под Дана и Велислава бягат от ратайство и дуели? Как точно бягат? Зорлям ли трябва да падат на игрите за имунитет?
Иначе Велислава е силна физически, но хич не съм сигурна, че цялостно, като компонентен играч е по-добра от Красимира примерно. То зависи и от игрите де, но винаги могат да измислят такива, на които Велислава да се издъни. Обикновено тия, които много говорят, на практика се представят зле. Даже дали и Дана няма да се окаже по-силен играч от щерка си

# 451
И аз не знам защо Дана и Велислава така бягат от ратайство и дуел. Няма как да спечелиш парите накрая ако не си се проявил и не си запомнящ се. Ако са ратаи поне Велислава ще избира опонент, а не да опухат майка й и да си ходят загубили.
===========
Както е казал Шамара “Виновен ли сам, че нямаш ти?”

Ако за дуелист изпратят Сами е редно да извика димитровградския вегетарианец. Все пак Сами клъцна главата на петела и то бавно и мъчително с 3-4 удара. Нека даде възможност на приятеля си да отмъсти за петела, след което да си го изпрати в Димитровград. Нямам търпение да видя Бети в каква истерия ще изпадне Joy
=================
- Какви хапчета се препоръчват за жена, която се изразява прекалено сложно и се прави на интересна?

- Противозагадъчни!/За Бети се отнася /...

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:48 от Не се сърди, човече

# 452
Въобще не е млада,на 32-33г ако не знаеш да готвиш едно банално пиле с ориз,просто не влизай в кухнята.

# 453
  • Варна
Въобще не е млада,на 32-33г ако не знаеш да готвиш едно банално пиле с ориз,просто не влизай в кухнята.

Е,тя няма избор, не е на курорт.😂

# 454
  • София
Бе Венци мрънка, че му е малко порцията, не толкова вкусът.

# 455
Бе Венци мрънка, че му е малко порцията, не толкова вкусът.
Абе не знам. Мрънка че му е малко месото, но пък изплю това което хапна и каза че ще яде домати.
Мрънка и за двете

# 456
Като не му харесва манджата, другия път-ратай и да готви той. И Велислава се захилила до него като пача, а той лети колко е интересен..

# 457
Сега си разсъждавам
Ако Краси направи мъжки дуел и Сами предизвика Венци и го разкара, мърморкото ще предложи Дана и Велислава за фермери.
И щерката нали по силовите дуели може и да спечели дуела за фермер. Е тогава ще е мамма мия

# 458
При всички случаи е нечестно двама да влизат като един. Ако толкова им се струват интересни играчи нека вкарат и двете/двамата, но всеки за себе си. Пак ще има роднинската подкрепа, но без предимство в стратегиите спрямо останалите и най-важното взаимно ще се чувстват свободни да се разгърнат(изложат Smiley) пълноценно.

# 459
djoleva ако твоите разсъждения се сбъднат, на мен ще ми бъде весело, но във Фермата бая народ ще изтръпне Mask като почнем от групичката на Красимир и Красимира и караме нататък.

# 460
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако за дуелист изпратят Сами е редно да извика димитровградския вегетарианец. Все пак Сами клъцна главата на петела и то бавно и мъчително с 3-4 удара.
И от какъв зор Сами ще трябва да се съобразява с нещо, казано от Димитър? Когато Митко е първи дуелист, може да си викне когото пожелае, по каквито и да било причини и съображения.

# 461
  • София
Момичета,никога л не ви се е случвало да не ви се получи ядене?

Прощавай,но тук говорим за пиле с ориз.За първи път чувам някой да слага суровото месо без предварително термична обработка,и още по гнусно ми е да готвиш ориз без да го изплакнеш от нишестето и химиите,с които са го смесвали. Sick

Таhiti,спойлерите ти са много грешни.
Скрит текст:
Казаха,че Красимира ще напише писмото,а Митко2 ще е причината някой от участниците(Красимира) да промени живота си.Казаха го съвсем ясно,не знам кое не му разбра..Има поне още 2 дуела преди тя да си замине(по мои сметки),дори рожденния й ден не е минал,а той е на 20 септ,това което дават сега е около 12-15септ.

Наистина ли мислиш, че с чиста водица ще измиеш химиите??? Има готвачи, които не препоръчват миенето на ориза преди готвене. А термичната обработка на месо може да стане и по врмее на готвене на самото ястие, предполагам гювече не готвиш като преди това сготвиш свинското.

А да мрънкаш и плюеш, означава единствено липса на елементарно възпитание и уважение към труда на друг човек, който се е опитал да те нахрани.

# 462
Я па Краси. Женски дуел.

# 463
Горката Силвия, стана изкупителна жертва.

# 464
  • София
Явно не е стратегът, за който го мислихте. Отмъщението е водещо, но все пак Силвето не е задължена да избира тази, която той иска.

Общи условия

Активация на акаунт