Фермата сезон 5 тема 5

• 36 368
  • 962
  •   1
Отговори
# 465
Тоя Краси с кривите си сметки, накрая ще изкара Силвия от предаването. Много ще ме е яд.

# 466
А дано Дана и Велислава не вземат имунитет, ама не е сигурно. Чудя се ако вземат Сиса коя ще дръпне.
Според мен Краси сгреши. Имаше възможност да чисти мъж, ама се остави гнева да го води.
И въпреки това си остава един от фаворитите ми. Един от четиримата

# 467
Абе тоя Краси много се изложи.. Горката Силвия.. Чудя се кой ли си е набелязала предварително, нали все говореше, че си има човек, ама не е Дана. Според мен е Мариана, не знам коя друга може да смята за най-слаб противник.

# 468
  • София
Е, наиситна е нечестно с двете - би трябвало да ги редуват на силовите битки и на историческите въпроси. Те така комплексно ще си стигнат финала.

# 469
Не,не! Това е нечовешко вече!

# 470
На Краси всички сметки отидоха по дяволите.
Но е факт че семейството по този начин ще си стигне до финала.
Те имат страшно предимство. Не мисля че е честно. Трябва да ги редуват. Тя Дана до сега не се напънала за никаква силова битка.

# 471
Какво стана, че не гледам? Двете патки спечелиха имунитет, нали?

# 472
Значи смятам, че изобщо не е справедливо общото участие на майката и дъщерята... Както Краси каза едната винаги ходи на история, другата винаги играе битките.. Не е справедливо.

# 473
Значи нарочно го допускат това опосумчетата, сеир да има...

# 474
Моля за преводач, нищо не им разбирам на тези двете. Тази малката има принципи сериозно ли,само злоба и пак злоба, клюкарка. Много е зле тази наистина.

# 475
Леле, Велка е супер дразнеща. Велики принципи имала. Какви са тия принципи. Да сервира мухи, да се дърли с всички, да не се признава за виновна, да сее интриги. Злобее към всичко. Не спира да дрънка.
И Стани и го каза, ама то не иска да чуе.

# 476
Венци за Велислава: “Не се е научила да манипулира принципите си спрямо ситуацията.”

Значи кат чуя принципен човек и се изприщвам 😂

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 10:14 от purrpurr

# 477
Това момиче още е на акъла на 14-годишните. Някакви велики принципи, които никой не разбира... дървен философ.

# 478
  • София
На Велислава още всичко й ври и кипи. Но бърка хормоните с принципи.

# 479
Намерила е Велислава на кого тук да продава фасони и принципи. Представям си в Германия как не я бръснат за слива. Малко светлина от прожекторите и никакъв шанс за победа. Подиграват се с нея продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт