Дана е много дуднеща, но явно се усети и започна да си трае, само че лайното ѝ ( защото се държи като такова) яко я саботира и дори близката ѝ в началото Маги, започна да я отбягва и все по-често я виждам в компанията на Марияна.
Велислава снощи с това падане, стил Христо Стоичков на мача България -Германия , ми беше туу мъч. Ама всеки по свой начин си изразява емоциите.
Вчерашната им победа, както и тази на Дана бяха чист късмет. Да не казвам, че нямат познания, но и късметът беше на тяхна страна или просто не беше с Красимир.
От промото довечера мисля, че ще се говори за казармата и армията и думите за заплатата ще са отправени към военните и по-точно към Станислав. Много хора съм чувала да говорят, че военните нищо не правят, а вземат само заплата или остарялото "една шапка пари". Затова си мисля, че за армията ще иде реч, защото последните години много се говори за връщането на наборната служба и ползата от нея.
Доста грубо изказване, но с Маргото естествено, че няма как да е близка, тъй като нямат допирни точки, докато Маргарита и Мариана си пасват по много неща - и възрастово, и това че са майки, и вероятно много други неща за които да си говорят. На Красимир - мисленето не му е силната страна. Страшно семпъл мъж ми е.

Нека да не бъдем простаци! Много е грозно отстрани. Наистина апелирам пишещите за сефте тази година да се въздържат. Предни години си прекарвахме страхотно в темата, дори и да е имало караници, накрая си оставаше приятното като спомен.