Фермата сезон 5 тема 5

• 36 330
  • 962
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Да, ама стратегията на Красимир е друга. И Силвия му го каза- той очаква тя да играе неговата игра. Да елиминира семейството, което групата на Шаро дружно не харесва.
Така е, но и Красимир каза, че няма да ѝ се разсърди, ако тя не се съобрази с неговата стратегия, още като Силвия му каза, че от началото има други планове. Наясно е, че няма как да я задължи, просто казва какво му се иска.
Веселка например твърдо беше зад Поли, ама не е отритната от Красимира, която с  Митко бяха за Бети. Според мен въпросната група не на принципа, че всички трябва да харесват едни и да не харесват други. Красимир също обяснимо беше за Паулина, въпросната група на предишния дуел беше разделена и това не е имало последици. Това исках да кажа
Само на мен ли ми се струва малко дребнав повода, откъдето тръгна всичко? Дана казала на Паца, че Краси не бил за нея и той -край-ще ги коли и беси двете с дъщерята. Хубаво, разбирам, че го е обидила, ама чак толкоз. Или той не ги е харесвал отпреди и сега му се падна шанс да ги отстрани?
Красимир и Дана и Велислава бяха в противоположните лагери, още като сиромасите се бяха разделили. Особено Велислава гледаше да унижи и обиди при най-малкия повод Сашо, а той на Краси беше най-близкия в другия отбор. Това, че Дана се намеси директно в личната му връзка, просто беше капака

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 17:57 от Не се сърди, човече

# 601
Това беше поводът, но не и причината. Имат си нещо още от сироашката част. И сега избухна.

# 602
Краси беше убеден, че Бети или Силвия ще спечелят имунитет. После се направи на мъж на честта и удържа думата си към Бети да не я праща ратай. После се надяваше поне Силвия да викне да дуел Дана.. а ти какво стана... да му е за урок цялата работа, че си прави сметки без кръчмаря, доста евтини сметки...

Въобще не са евтини,напротив,доста логично постъпи(ти го обясни дори),но не можа да предвиди,че ще вземат И двамата имунитета.Единствената му грешка според мен е,че не прати Сами за дуелист.Независимо дали той победи или загуби,Краси щеше да спечели в двата случая.

Силвия ще извика Мариана.Бети е машинка,много ме изненада честно казано.
Хубаво е да видим какво може и не може Силвето,защото досега нищо не е показала,освен че не може да готви.

# 603
ма ко, наистина недоумвам от кои мои думи направи извода, че децата без родител стават наркомани. Аз съм такова дете и не съм наркоман. Чети и разбирай написаното буквално, а не си измисляй

# 604
  • при късмета
От това
 Ако една от двете фигури липсва резултатът е налице.
Аз не смятам, че липсващата фигура е виновна, а тъкмо обратното, тази, която е в картинката. За конкретния проблем, не по принцип

# 605
От това
  Ако една от двете фигури липсва резултатът е налице.

Аз не смятам, че липсващата фигура е виновна, а тъкмо обратното, тази, която е в картинката. За конкретния проблем, не по принцип

грешно смяташ. А сега от как забраниха да си възпитаваме децата ще стане съвсем невъзможно сама майка да се справи качествено. Говоря от опит какъвто на теб очевидно ти липсва

# 606
Краси беше убеден, че Бети или Силвия ще спечелят имунитет. После се направи на мъж на честта и удържа думата си към Бети да не я праща ратай. После се надяваше поне Силвия да викне да дуел Дана.. а ти какво стана... да му е за урок цялата работа, че си прави сметки без кръчмаря, доста евтини сметки...

Въобще не са евтини,напротив,доста логично постъпи(ти го обясни дори),но не можа да предвиди,че ще вземат И двамата имунитета.Единствената му грешка според мен е,че не прати Сами за дуелист.Независимо дали той победи или загуби,Краси щеше да спечели в двата случая.

E какво му е логичното ? Красимир очаква някой друг да играе неговата игра, в това ако има логика па на. За топки пък да не говорим. Красимир е доста елементарен, даже по-елементарен от Велислава,  не знам как намери толкова широка подкрепа. Изненадах се много, че Силвия не му заяви още в началото, че нама да вика никоя от тях на дуел. Така щеше и от ратайство да се отърве. Тя няма причина да бъде лоялна към него, той нито за миг не я пожали.

# 607
Май от преди си има нещо.
Разбира се че има.
Когато прескочи оградата не само Венци мрънка. Велислава също го обвини и скочи срещу него и го изкара предател. . Тогава тя, сега Дана.
В крайна сметка не мисля че Краси иска Силвия да играе неговата игра. Опита си стратегията не стана както я мислеше. Няма как той лично да разкара семейството щото не може да извика Дана на дуел.
А и играта влиза в етап в който приятелства та отиват на заден план. Сгреши че направи женски дуел. Трябва да чисти мъже, ама оплесках нещата.

# 608
  • при късмета
Кой е забранил да възпитаваме децата? За възпитанието на едно дете винаги отговаря този който го възпитава. И да липсва единия, то той няма как да е отговорен за възпитанието на детето, именно поради липсата му

# 609
  • London
Аз продължавам да мисля, че му е все тая за Дана и Вили.... разкарва Силвия, защото Паулина ревнуваше от нея. Все пак е фермер по нейна воля.... другото са оправдания за пред драгия зрител. Красимира иначе пак казвам му вършеше повече работа на дуел от Силвия с болната ръка, Маргото и тя.... ( тя имаше и голям шанс за имунитет по история ). Та Краси изкарва Силвия , ама маскирано. За мен е това.... трябва между редовете да се чете.

Хайде стига с това пръстче кой какъв родител е.... Велислава самостоятелна ли е? Работи ли? ДА..... , а колко 25 годишни като Митко 2 по това време са били на издръжката на тате? Много..... та за мен се е справила.

# 610
Добре де, а Силвия кого всъщност иска да викне? Каза, че не са и те целта, но аз не виждам да има конкретен избор вече

# 611
Разбира се че има.
Когато прескочи оградата не само Венци мрънка. Велислава също го обвини и скочи срещу него и го изкара предател. . Тогава тя, сега Дана.
В крайна сметка не мисля че Краси иска Силвия да играе неговата игра. Опита си стратегията не стана както я мислеше. Няма как той лично да разкара семейството щото не може да извика Дана на дуел.
А и играта влиза в етап в който приятелства та отиват на заден план. Сгреши че направи женски дуел. Трябва да чисти мъже, ама оплесках нещата.
Ми чудя се, що не прати за ратай Красимира - тя освен, че е силна е и силно мотивирана да отстрани майката и дъщерята?

# 612
Чак пък толкова ли е влюбен Краси, че да разкарва Силвия. Не знам, не знам... възможно е. Общо взето според мен, ако беше такъв стратег щеше да прати Сами и да елиминира мъж - конкурент, защото Сами например може да разкара Станислав, който после Краси няма да срещне на евентуален дуел... Схеми много, но Краси постъпи чисто първично, къде от обида, къде уж заради Паулина...

# 613
Разбира се че има.
Ми чудя се, що не прати за ратай Красимира - тя освен, че е силна е и силно мотивирана да отстрани майката и дъщерята?
Искаше Дана и Вели да са ратаи
Беше убеден/първа грешка/, че Бети ще вземе имунитета на историческия дуел. Предполагам като видя, че не става остави Красимира с надежда тя да вземе имунитет на силови дуел именно защото е силна. Ама и там греда.
И изобщо не мисля че иска да разкара Сиса заради Паулина. Чак пък толкова.

# 614
Той май си отдъхна откак Паулина излезе. Не ми изглежда много кахърен. Натежаваше му тя последните дни, даже на семейна терапия го пратиха Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт