Астрология - 16 тема

• 37 508
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, моля ви за съдействие. Може ли да ми препоръчате добър астролог в София? Направиха натална карта на сина ми и ми казаха, че е много лоша с индикации за ранна смърт, загуба на родители и т нат. Много съм притиснена и искам да отида при някой, който може да ми разясни малко по-подробно нещата и да внесе малко светлина.

Потресена съм, честно. Такива неща не се казват на възрастен, да не говорим за дете или подрастващ. Дори ако синът Ви вече е зрял човек, подходът е неетичен. При астролозите у нас това е резултатът след четене с малко или никакво разбиране.

В София има добри астролози. Николай Колев е сред тях, Илиана Магерова е много популярна... Има добри професионалисти и сред не толкова известни имена.

Ама и вие правите грешка, че не задавате тема и посока на анализа. И така ви прекарват с психопрофили и общи приказки. Това не е забележка лично към Вас, а към всички клиенти на астрологични услуги.

# 541
  • София
Здравейте, моля ви за съдействие. Може ли да ми препоръчате добър астролог в София? Направиха натална карта на сина ми и ми казаха, че е много лоша с индикации за ранна смърт, загуба на родители и т нат. Много съм притиснена и искам да отида при някой, който може да ми разясни малко по-подробно нещата и да внесе малко светлина.

Здравейте. Това, което са ви казали не само че вероятно не е вярно, но е грубо, покъртително и неетично. Астрологията не просто някаква гола събитийност. Може това, което въпросният астролог е "видял" да някакъв вътрешен процес, катарзис ако искате.. Успокойте се и се пазете както обикновено. Не си губете времето в очакване на лоши неща.

Иначе.. Аз препоръчвам Мира Кунева. Бях при нея преди година и половина почти и съм доста доволна. Мисля пак да я посетя. Но тя не е от хората, които ще ви хванат за ръка и избършат сълзите със също толкова навлажнени очи. По-скоро "моля ви, стягайте се". Казвам го, защото след подобно изживяване е добре да знаете при кого бихте отишли. Харесайте си някого, потърсете повече за него/нея, мнения, статии, видеа, каквото и да е.

Успех и не се притеснявайте много.

# 542
Кажете кой е тоя "астролог", де?

# 543
Да, и аз бих помолила. Защото имам сходен потресаващ  опит с един такъв.

# 544
и аз, и аз...барабар с двама такива...

# 545
Благодаря за насоките и препоръките. Тази, при която бях се казва Ива, но не съм сигурна за фамилията. Разбирам, че погледнато отстрани сигурно ви изглеждам смешно, но като става въпрос за малко дете, няма как да не се стресне човек. Но сте прави, разбира се, ще отида при доказан специалист и няма да приемам така буквално нещата. Благодаря Ви още веднъж.

# 546
Хич не изглеждате смешно. Добре е да се казват имената и фамилиите на такива "астролози".
А щом е хороскоп на дете, е още по-малоумно да се правят такива прогнози.
Детски хороскоп се структурира по съвсем друг начин, той няма за фокус прогностика. Това е един от малкото случаи, когато астропсихолог (или астролог с такива способности) евентуално би се справил по-добре. Ако търсите психологически портрет, а не конкретика и по-нататъшно професионално ориентиране.

А иначе и от известни прехвалени имена никой не е застрахован да чуе общи приказки, на база на планета в знак и дом. Свободни съчинения от сорта на "имате 3 планети в 9 дом – ще пътувате в чужбина, много сте духовна". )))

# 547
  • SF
Аз не съм експерт, но се уча и макар и бавно, напредвам. Чета ви и не мога да визуализирам карта с аспекти, които да ми позволят да направя такива прогнози - детето, родителите... Едва ли знаете с колко метода са проверени прогнозите, но ако за събитие няма поне три указания и потвърждения, по-добре изобщо да не се споменава. Аз така знам. Иначе най-лесно и плоско е за един Нептун на асцендента да се каже, че ако не е алкохолик, може да е музикант...
Някои разбирачи точно така тълкуват карти и даже спорят и “доказват” правотата си, позовавайки се на други глупости.

# 548
Elenasss, много неща са ти казали вече. Аз само солидарно ще добавя, че имам Марс в 8ми дом и по същата логика очаквам да умра от насилствена смърт, йей! Поне ще стана известна и ще ме дават в новините!
Каквото и да казва картата на сина ти, спри да ровиш. Пусни си филмът "Ефектът на пеперудата". Дори някой да може да предрече такова събитие, никой не може да го промени. Страхът ви обаче гарантирано ще окаже трайно и негативно влияние върху живота на цялото ви семейство.

# 549
Като прочетох това..... няма да се изказвам за тази Ива.Но за себе си - зарекла съм се да не правя хороскопи на деца до 7 год възраст, заради някои аспекти в личната ми карта ,защото знам, че мога жестоко да сбъркам. Лични здравни теми също избягвам .
Elenasss , при тези обстоятелства, наистина трябва да се консултирате допълнително.

П.П  Но, ако е била права тази Ива ... тогава... какво ...??? Вероятно начинът й на поднасяне на информацията е неподходящ .

# 550
  • в 1001-та нощ
Днес на първия градус във Водолей започва новия цикъл Марс-Сатурн. При мен в опозиция на  нат.Сатурн и полусекстил от натално слънце.

# 551
Ами,честито на печелившите Grinning ! При мен е на съвпада  Меркурий/Слънце - пак,честито на същите!!! Не знам накъде ще избие ... В натала си имам такъв съвпад - Марс/Сатурн.
Обаче транзитния Марс/Сатурн във Водолей прави тригон с тр.Венера в Близнаци след три дни. Красота !!!

# 552
Макар и много фрагментно, ще споделя за моите наблюдения за трима човека от близкото ми обкръжение, които имат Нептун на Асцендента, много близо до оста, откъм първи дом. И тримата не се занимават с изкуство, но в общуването си са такива актьори, манипулатори и потайни личности, че направо заслужават почетен Оскар. В сърцето си обаче са добри, обичат да помагат на слабите, без да парадират с това. Нямат роднинска връзка, различни поколения са и наистина тези прилики са интересни за наблюдение.

За цикъла Марс/Сатурн: При мен в натала са в опозиция, а транзитните сключват тригон с наталния ми Марс и секстил с натсалния ми Сатурн. Но пък квадратрат Слънцето.

# 553

За цикъла Марс/Сатурн: При мен в натала са в опозиция, а транзитните сключват тригон с наталния ми Марс и секстил с натсалния ми Сатурн. Но пък квадратрат Слънцето.

Принципно отношенията Марс/Сатурн в натала означават  "твърдосплавен "  човек - Марс е топло, Сатурн е студено
и следва "закаляване" Simple Smile . Разбира се,това е само една част от взаимодействието - веселата  Grinning! А транзитния съвпад сега във Водолей е  "райски" - енергията е въздушна, лека,стигаща до "свободия",но пък е доста техничарска - някой нещо ще измисли.

# 554
  • София
А вие очаквате ли нещо да ви се случи от съвпада на Марс / Сатурн и отразяването им във вашата карта ?

Защото аз вече се отчайвам, толкова планети вече минаха през асцедента ми в последните градуси на Козирог, дори и Сатурн, който би трябвало да е важен и да донесе събитие задължително и какво от това ? Стоя си вкъщи! Grinning вместо това да е някаква интересна част от моя живот, защото едва ли ще има такова минаване през асцедента скоро, аз просто си стоя ? Grinning и нищо! Дори и да изляза не мога да правя нещата, които обикновенно правя и не съм доволна. Реално нищо интересно не ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт