Астрология - 16 тема

• 37 504
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Имам един въпрос към групата,казаха ми че в наталната ми карта имам предпоставка за бедност,и за зануляване на финансите...

Това практикуващ астролог на консултация ли Ви е казал, или някой любител?
Чак пък зануляване не виждам. На каква база е направено това заключение?
Има предпоставки за променливо финансово положение. През някои периоди от живота може да бъде по-нестабилно, това вече зависи от прогностиката за съответната година/период.

# 571
  • в 1001-та нощ
Между другото - съвпадът Марс - Сатурн - при мен действа - както се посочва в коментарите по-горе. Марс иска да тренира, Сатурн не дава - защото има работа и задачи. Добре, че скоро се разделят.

# 572
Магика, какъв апокалипсис септември и декември? Къде? Сега не е ли апокалипсис ....навсякъде гори; в Италия, Испания е ад...колко още...
Аааа, винаги може и още . Гледах една прогноза за ядрена война в края на годината. Ако се докаже, че този вирус не е естествено възникнал, а изкуствено създаден в лаборатория с цел биооръжие (  https://www.google.bg/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8361700    ), и съответно нарочно пуснат,  нищо чудно и до там да се стигне. Зависи как ще се развие настоящата ситуация, колко ще са жертвите и дали ще се намери лечение.
Дано не се стига до там, защото и без война, светът достатъчно ще е закъсал.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 06:42 от Greene

# 573
На мен съвпада на Сатурн и Марс е в 8 дом (водолей). Това за какво е предпоставка? Може ли да е нещо свързано с раждане или забрееняване?

# 574
Момичета, повечето сте много наясно с астрологията може ли нещо да кажате какво се очаква за България тази година, какво виждате? Много е плашеща тази изолация...

# 575
Здравейте! Имам един въпрос към групата,казаха ми че в наталната ми карта имам предпоставка за бедност,и за зануляване на финансите...

Това практикуващ астролог на консултация ли Ви е казал, или някой любител?
Чак пък зануляване не виждам. На каква база е направено това заключение?
Има предпоставки за променливо финансово положение. През някои периоди от живота може да бъде по-нестабилно, това вече зависи от прогностиката за съответната година/период.
Да. Една астроложка с която имах час преди 1 седмица,ми каза че имам такова положение в картата че няма да съм добре с финансите,ще се занулявам много често и т.н абе главно каза че вижда бедност. Но пак да кажа,не съм родена в такова семейство,и до сега не съм имала чак огромни проблеми с финансите,това в картата се вижда нещо в бъдеще време ли? Sad Благодаря ви че ми обърнахте внимание.

# 576
Магика, какъв апокалипсис септември и декември? Къде? Сега не е ли апокалипсис ....навсякъде гори; в Италия, Испания е ад...колко още...
Аааа, винаги може и още . Гледах една прогноза за ядрена война в края на годината. Ако се докаже, че този вирус не е естествено възникнал, а изкуствено създаден в лаборатория с цел биооръжие (  https://www.google.bg/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8361700    ), и съответно нарочно пуснат,  нищо чудно и до там да се стигне. Зависи как ще се развие настоящата ситуация, колко ще са жертвите и дали ще се намери лечение.
Дано не се стига до там, защото и без война, светът достатъчно ще е закъсал.

Ядрена война едва ли ще има, но информационна война има, има религиозна война,  икономическа война,терористичните актове са също вид война.... Много вероятно е да има много ограничения, терор, възможна е диктатура, все пак следващите 20г. ще се управляват от Сатурн...-страх, ограничения, заплахи и т.н.

Машала в гл.10 "За великите съединения" казва
....Знай, че ако Юпитер е по силен от Сатурн-има се предвид съединението-та указанието е за БЛАГО. Но ако Сатурн е по-силен от Юпитер, то указва на Зло и скръб...
..Техните съединения в въздушните и огнените знаци указват на суша, разрушения  на плодородните земи и глад.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:06 от eleida

# 577
Да. Една астроложка с която имах час преди 1 седмица,ми каза че имам такова положение в картата че няма да съм добре с финансите,ще се занулявам много често и т.н абе главно каза че вижда бедност. Но пак да кажа,не съм родена в такова семейство,и до сега не съм имала чак огромни проблеми с финансите,това в картата се вижда нещо в бъдеще време ли? Sad Благодаря ви че ми обърнахте внимание.

Помислих, че прогноза Ви е правила и на тази база говори за зануляване, като временно явление. Защото такива указания в наталната карта не виждам, за крайна бедност. Освен това на прима виста няма как да се определи социалният ранг в наталната карта, ей така "да се хвърли едно око" в някой форум. Могат да се видят някои по-общи тенденции, а те при Вас загатват за променливо положение. Ако трябва да се определи рангът на семейството, това изисква много по-задълбочен анализ.

# 578
  • София
На мен съвпада на Сатурн и Марс е в 8 дом (водолей). Това за какво е предпоставка? Може ли да е нещо свързано с раждане или забрееняване?

И моя е там, някой може ли да каже за този пусти 8-ми дом. Съвпада ми е точно в 1-вия градус.

# 579

И моя е там, някой може ли да каже за този пусти 8-ми дом. Съвпада ми е точно в 1-вия градус.
аз мога да кажа моят скромен опит. По западната астрология,  сина ми има съвпад Сатурн + Марс + Меркурий в 8 дом.
Преди пет години имах неблагоразумието да  се консултирам със западен астролог. Бях се ошашкала много, ама много драматично.
Спрях да се конслутирам с астролози. Още повече пък и с такива, практикуващи западната астрология.
Обърнах се към ведическата астрология. Тя ми показа съвсем други платформи и нюанси в дълбочина.
Много е важно У на този 8 дом къде е. Как е разположен, карака на какво е. Важно е този съвпад в кои накшатри е, в коя пада, планетите на кой дом за управители и на какво са караки, има ли някаква паривартхана йога между планетите. Също, как са разположени те в производните варги. Кой период ( Маха даша) е актуален и т.н.
Тези неща западната астрология няма да може да види. Просто защото инструментариумът й е съвсем различен.

# 580

Помислих, че прогноза Ви е правила и на тази база говори за зануляване, като временно явление. Защото такива указания в наталната карта не виждам, за крайна бедност. Освен това на прима виста няма как да се определи социалният ранг в наталната карта, ей така "да се хвърли едно око" в някой форум. Могат да се видят някои по-общи тенденции, а те при Вас загатват за променливо положение. Ако трябва да се определи рангът на семейството, това изисква много по-задълбочен анализ.
Благодаря за обърнатото внимание. Simple Smile Явно,това което са ми казали няма общо с действителноста. Промени може да означава,и бедност и богатство. Така че съм малко по спокойна! Още веднъж ви благодаря за отделеното внимание.

# 581
Промени може да означава,и бедност и богатство. Така че съм малко по спокойна!

Промени във финансовото положение всеки от нас има, то не е константна величина. При богатите също има периоди, предполагащи намаляване на богатството, някаква загуба. При Вас предпоставки за променливо положение има, а вече дали ще е със знак плюс или минус (и кога се очертава такава тенденция), това зависи от конкретния астрологичен период. Освен това при анализ на наталната карта може да сe види от какви професии или видове дейности ще идват доходите. И тогава се включват съответните сигнификатори.

При мен, например, има указания за нестабилни и недостатъчни доходи, които идват по линия на наемния труд. А винаги към това съм се  стремяла – да съм в някаква структура, колектив, да имам постоянна заетост. Докато не разбрах, че единственото, което ми носи такъв заетост, са негативи и липса на признание. Сигнификаторът на такъв вид заетост (наемен служител) при мен не е в силна позиция и не предполага признание. В момента, в който преминах към друг вид заетост (свободна практика, консултиране и работа с директни клиенти), се включиха други сигнификатори и нещата лека-полека се задвижиха, чувствам се една идея по-удовлетворена. Така че астрологът освен да Ви каже за доходите и кога да се очакват промени в материалното положение, би следвало да посочи и сферите на заетост, които биха донесли по-добри доходи и по-висока степен на удовлетвореност. Далеч не при всички хора е заложена една-единствена професия за цял живот и съответно доходите да идват само от един източник (вид дейност).

# 582
Скрит текст:
Промени може да означава,и бедност и богатство. Така че съм малко по спокойна!

Промени във финансовото положение всеки от нас има, то не е константна величина. При богатите също има периоди, предполагащи намаляване на богатството, някаква загуба. При Вас предпоставки за променливо положение има, а вече дали ще е със знак плюс или минус (и кога се очертава такава тенденция), това зависи от конкретния астрологичен период. Освен това при анализ на наталната карта може да сe види от какви професии или видове дейности ще идват доходите. И тогава се включват съответните сигнификатори.

При мен, например, има указания за нестабилни и недостатъчни доходи, които идват по линия на наемния труд. А винаги към това съм се  стремяла – да съм в някаква структура, колектив, да имам постоянна заетост. Докато не разбрах, че единственото, което ми носи такъв заетост, са негативи и липса на признание. Сигнификаторът на такъв вид заетост (наемен служител) при мен не е в силна позиция и не предполага признание. В момента, в който преминах към друг вид заетост (свободна практика, консултиране и работа с директни клиенти), се включиха други сигнификатори и нещата лека-полека се задвижиха, чувствам се една идея по-удовлетворена. Така че астрологът освен да Ви каже за доходите и кога да се очакват промени в материалното положение, би следвало да посочи и сферите на заетост, които биха донесли по-добри доходи и по-висока степен на удовлетвореност. Далеч не при всички хора е заложена една-единствена професия за цял живот и съответно доходите да идват само от един източник (вид дейност).

Това звучи изкллючително полезно! Особено частта с определянето на сигнификаторите и съветите как човек би разгърнал повече потенциал и удовлетвореност. Но трябва да е изключително добър астролог, и човек, за да го направи!
А може ли да се направи същия анализ и за друга тема, не само работна, със съвети как човек би разгърнал потенциал и би постигнал удовлетвореност?

# 583
Доходите може да идват от различни източници,  зависят от способностите,  уменията, талантите, които има човек. Задължително условие е средата под някаква форма, да проявява интерес, афинитет, към тях. Да предлага условия, в които могат да се развият и реализират. Дори и това да означава, че си ловък джебчия или че основното ти преимущество е красива визия ... и си спечелила чичко паричко. Този, който едновременно работи това, което му носи удовлетворение и печели достатъчно пари е късметлия, защото съвсем не е задължително да вървят заедно.

# 584
До кога ще продължи съвпадът Марс-Сатурн? Щото тия мерки, които ги взимат, ме влудяват вече.
Някой, който е посещавал астролог по ведическата система, би ли ми пратил на ЛС име и координати?

Общи условия

Активация на акаунт