Отговори
# 330
Здравейте отново.Вече няма и следа от болките но също така и нямам никакви симптоми да ми идва .Единственото е че ме сърбят гърдите .Възможно ли е да съм била.изстинала и затова да са били болките .

# 331
Все по странно изглеждат нещата при мен. Страшен апетит имам ,прияжда ми се какво ли не , спи ми се , постоянно съм уморена . Даже вече не мога да си върша работата - всичко ми тежи ,кръста ме боли , даже днес взе да ми се повдига от препаратите . А теста е отрицателен 🤔
След днешния случай с препаратите и парфюма на колежката си мисля ,че няма как да си въобразявам.

# 332
  • София
На мен започва страшно да ми се гади от нищото дори два - 3 дни преди да ми дойде.

# 333
Здравейте,може ли да ви попитам няколко  въпроса?Понеже преди 2 дена ми свърши и решихме с моя приятел да правим секс обаче в началото още имаше някаква течност,аз не мисля че беше сперма,защото беше по течно,като след това продължихме и си свърши нормално?Въпроса ми е каква е тази течност първоначалната?Трябва ли да се притеснявам за нещо? И какви хапчета да пия?Ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете!

# 334
Вероятно течност от Кауперовите жлези. Слабо вероятно, но възможно забременяване.
Как искаш някой да ти каже за хапчета без да е видял даже??? За това се ходи на лекар.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:23 от bubanka

# 335
За хапче за "след това" пита. Ескапел. Пие се до 72 ч. след акта.
На въпроса - да, има вероятност за забеменяване. Ползвайте презервативи, защото това хапче не може да се приема често.

# 336
О, не схванах че пита за спешна контрацепция. Мислех, че се е уплашила и възнамерява да почне да се пази. Може би ме е объркало множественото число "хапчета", понеже Ескапел е само едно хапче. 

# 337
А това хапче Ескапел достатъчно добър вариант ли е?Пак ще ми дойде цикъла ли и знаете ли колко време продължава и дали влияе на овулацията и следващия цикъл!

# 338
Да, достатъчно добър вариант е, колкото по-скоро се приеме, толкова по-сигурно. И да - влияе, затова трябва да се взима изключително рядко.

# 339
Сигурни ли сте че до 72 часа се пие.Смисъл ако си го взема утре дали ще е проблем,защото аз знам за 24 часа?

# 340
До 72 часа е. Но ако си правила секс втори ден след края на МЦ аз не бих приела толкова агресивно лекарство. Освен това до колкото разбрах, сте извършили прекъснат полов акт, не е имало фал от страна на партньора. Риск за бременност има, но е малък. Този Ескапел едва ли е по-безобиден от хапчетата за медикаментозен аборт. Добре прецени струва ли си риска

# 341
Сигурни ли сте че до 72 часа се пие.Смисъл ако си го взема утре дали ще е проблем,защото аз знам за 24 часа?
От тези хапчета преди години имах доста проблеми . Страшно объркват цикъла ,въобще не са безобидни. И също мисля ,че не си заслужава да ги пиеш.
А аз всъщност исках да попитам възможна ли е бременност при отрицателен тест , но пък доста ясни симптоми ? Затруднена съм с ходенето на лекар поради обстоятелствата с короната.

# 342
Пробвай тест от друга марка. Някои не са надеждни, но според мен не е възможно всички тестове на куп да грешат, освен, ако не ги правиш много рано.

# 343
Здравейте! На 24години съм ,правих секс в последният ден от месечният ми цикъл и презерватива се скъса ..Всичко остана в мен ! Същия ден трябваше цъкала ми да спре ,но вървя още 3дни ,има ли шанс да съм заченала ? Нямах Екапеле под ръка ,рано ни е за бейби ,но ако съм бременна не мисля за аборт ,но при тези вируси .... ПОМОГНЕТЕ !

# 344
Има такава тема във форума в която всеки може да поиска съвет по проблема, но айде, да отговаря тук.
Винаги има риск, но е малък. В твоя случай много малък. Не бих приела Ескапел в този период от МЦ

Общи условия

Активация на акаунт