Отговори
# 345
Пробвай тест от друга марка. Някои не са надеждни, но според мен не е възможно всички тестове на куп да грешат, освен, ако не ги правиш много рано.
Беше на Престо теста и аз допускам ,че може да съм го направила рано. Понеже тогава още нямах много симптоми. Сега търся лекар но повечето работят само на частно.

# 346
За какво ти е лекар ако не си бременна. Купи си читав тест и го повтори. Ако е положителен, тогава търси лекар. А до тогава пий фолиева киселина.
Нека мамите за кажат кои тестове са хубави. По спомени: Шуър Чек и Блу нещо си...

# 347
За какво ти е лекар ако не си бременна. Купи си читав тест и го повтори. Ако е положителен, тогава търси лекар. А до тогава пий фолиева киселина.
Нека мамите за кажат кои тестове са хубави. По спомени: Шуър Чек и Блу нещо си...
Абсолютно несериозно ще бъде да не отида на лекар след като цикъла ми закъсня с 5 дни и след като ми дойде продължи един ден съм слабо кървене. Към момента не мога дори работата да си върша - постоянно съм уморена ,гади ми се ,боли ме кръста и тн. На 100% трябва да знам какво се случва.
Иначе мерси за съвета за фолиевата киселина Simple Smile Тъкмо си мислех дали не е хубаво да си купя някакви витамини докато успея да уредя посещение при лекар.

# 348
Здравейте , чакам цикъла си вече 12 дена трябваше да ми дойде на 26.03, цикъла ми е редовен идва на 28-31 дена само един път досега ми е закъснявало с 2 седмици преди някъдв около 2 години на гинеколог ходих преди 2 месеца всичко беше нормално чисти яйчници и тн . Но имаше някаква бактерия доктора , която доктора определи само по поглед и изписа лечение с глобули , мазило и хапчета микомакс за мен и приятеля ми . На мен ми се видя странно да се изписва лечение само по поглед през направени изследвания даже го попитах дали няма да пуснем изследвания , но човека каза че достатъчно бактерии е виждал и можел да ги определи сам . Както и да е минахме "лечението" , но сега ново 20 цикъл няма не знам дали е от значение че преди 3 седмици се прибрахме от Пловдив в Бургас  (в Пловдив живяхме известно време ) . Правих Пкк всичко в норма . Не съм ходила на гинеколог защото знаете какви са обстоятелствата вмомента с карантината . Та въпроса ми е вие какво мислите на какво може да се дължи закъснението на 22 години съм .

# 349
  • София
Здравейте , чакам цикъла си вече 12 дена трябваше да ми дойде на 26.03, цикъла ми е редовен идва на 28-31 дена
Скрит текст:
само един път досега ми е закъснявало с 2 седмици преди някъдв около 2 години на гинеколог ходих преди 2 месеца всичко беше нормално чисти яйчници и тн . Но имаше някаква бактерия доктора , която доктора определи само по поглед и изписа лечение с глобули , мазило и хапчета микомакс за мен и приятеля ми . На мен ми се видя странно да се изписва лечение само по поглед през направени изследвания даже го попитах дали няма да пуснем изследвания , но човека каза че достатъчно бактерии е виждал и можел да ги определи сам . Както и да е минахме "лечението" , но сега ново 20 цикъл няма не знам дали е от значение че преди 3 седмици се прибрахме от Пловдив в Бургас  (в Пловдив живяхме известно време ) . Правих Пкк всичко в норма . Не съм ходила на гинеколог защото знаете какви са обстоятелствата вмомента с карантината . Та въпроса ми е вие какво мислите на какво може да се дължи закъснението на 22 години съм .
Здравей!
Не посочваш дали си правила тест за Бременност.
Причини за закъснение на М.
- бременност с късна О. - правиш тестове за Бр. през 3-4 дни и ако след  две седмици, теста е (-) и няма М., трябва да отидеш на лекар
- късна О. без бременност
- ановулаторен МЦ
- ЗФ/киста
Когато не е имало О. не се знае кога ще дойде М.
ПП.
Бактерията, каквато и да е тя, не е пречка за зачеване и причина М. да закъснява.
Дали ще има или не М., зависи  само от хормоните ( техните нива).

# 350
Здравейте , чакам цикъла си вече 12 дена трябваше да ми дойде на 26.03, цикъла ми е редовен идва на 28-31 дена
Скрит текст:
само един път досега ми е закъснявало с 2 седмици преди някъдв около 2 години на гинеколог ходих преди 2 месеца всичко беше нормално чисти яйчници и тн . Но имаше някаква бактерия доктора , която доктора определи само по поглед и изписа лечение с глобули , мазило и хапчета микомакс за мен и приятеля ми . На мен ми се видя странно да се изписва лечение само по поглед през направени изследвания даже го попитах дали няма да пуснем изследвания , но човека каза че достатъчно бактерии е виждал и можел да ги определи сам . Както и да е минахме "лечението" , но сега ново 20 цикъл няма не знам дали е от значение че преди 3 седмици се прибрахме от Пловдив в Бургас  (в Пловдив живяхме известно време ) . Правих Пкк всичко в норма . Не съм ходила на гинеколог защото знаете какви са обстоятелствата вмомента с карантината . Та въпроса ми е вие какво мислите на какво може да се дължи закъснението на 22 години съм .
Здравей!
Не посочваш дали си правила тест за Бременност.
Причини за закъснение на М.
- бременност с късна О. - правиш тестове за Бр. през 3-4 дни и ако след  две седмици, теста е (-) и няма М., трябва да отидеш на лекар
- късна О. без бременност
- ановулаторен МЦ
- ЗФ/киста
Когато не е имало О. не се знае кога ще дойде М.
ПП.
Бактерията, каквато и да е тя, не е пречка за зачеване и причина М. да закъснява.
Дали ще има или не М., зависи  само от хормоните ( техните нива).

Не съм правила тест за бременност ,тъй като правим секс с презерватив заради лечението . Забравих да кажа,че в средата на месец март за 2-3 дена ми течеше кафяво течение което в последствие си стана пак нормалното течение без цвят .По мобилния календар ми излиза,че точно тогава е трябвало да има овулация даже и гърди ме боляха все едно ми идва мц.

# 351
Здравейте! Предварително  се извинявам,знам че въпросът ми не е за тук, но не исках да пиша нова тема. Имам нужда от помощ и съвет. На 22 години съм. Обикновенно цикалът ми идва на 35 или 42 дни. Този месец не ми дойде. Ходих при два  гинеколога първият път ми каза,че всичко е наред, че всеки организъм е различен и че няма пречка да имаме бебе. Второто мнение беше, че вероятно имам полип, но не се виждаше добре, за това доктора не беше сигурен. От скоро правим опити за бебе, прявих тест но не съм бременна. Моля помогнете със съвет ако някой е имал подобен проблем или да ми препоръчате добър гинеколог в София. Благодаря предварително!

# 352
Посетете репродуктивен гинеколог. Не всички полипи се виждат на видеозон. Ако до 12 месеца не се получава бебе ще се наложат по-щателни изследвания, които включват хистеросалгингография, които доста ясно диагностицират ако има нещо в матката.

# 353
Все пак успях да намеря лекар и това което ми каза е ,че към момента не вижда нищо но вероятно било много рано.  Да пия фолиева киселина и да повторя теста след още няколко дни.
Това което ме притеснява е ,че каза че е възможно да е извън матката. Мисля да потърся и друго мнение понеже знам ,че това е опасно и се притеснявам да чакам 20 дена .
Предполагам ,че трябва да се насоча към кабинет с по-добра апаратура ?

# 354
  • София
Все пак успях да намеря лекар и това което ми каза е ,че към момента не вижда нищо но вероятно било много рано.  Да пия фолиева киселина и да повторя теста след още няколко дни.
Това което ме притеснява е ,че каза че е възможно да е извън матката. Мисля да потърся и друго мнение понеже знам ,че това е опасно и се притеснявам да чакам 20 дена .
Не се връзвай на всяко предположение, което правят лекарите. Ако има съмнение за извънматочна бременност се прави тест за бременност (ЧХГ). 
При много ранна бременност - УЗ нищо няма да покаже.

# 355
Не се връзвай на всяко предположение, което правят лекарите. Ако има съмнение за извънматочна бременност се прави тест за бременност (ЧХГ). 
При много ранна бременност - УЗ нищо няма да покаже.
За кръвен тест ли става въпрос ? Понеже това ми е другата опция - или да търся друг лекар или да си пусна и кръвен тест.

# 356
Здравейте!Аз да попитам ако овулацията ми дойде на време мога ли по това да съдя че нещата са наред.За сега имам малко болки долу в дясно и кръста.Това притеснително ли е!

# 357
  • София
Здравейте!Аз да попитам ако овулацията ми дойде на време мога ли по това да съдя че нещата са наред.За сега имам малко болки долу в дясно и кръста.Това притеснително ли е!
Здравей!
Дали е имало 100% О., може да се разбере само с УЗ-преглед + изследване на Прогестерон и Е2 на 7 ден след О.
Всичко друго са предположения, с някаква степен на вероятност. Simple Smile

# 358
  • Пловдив
Кои неща да са наред?

# 359
Lolitka, и уринарен тест ще покаже "+" ако има извънматочна. На твое място бих посетила АГ 14 дни след закъснението, но ти реши да избързаш.

Общи условия

Активация на акаунт