Отговори
# 75
Здравейте мила дами може ли да ми помогне с моя правхме секс на 6.12.19.но ми доиде на 7.12.19.Много слабо и розаво 7дена ми доиде цикалт правих 2 тест сомо 1 черта

# 76
  • София
Здравейте мила дами може ли да ми помогне с моя правхме секс на 6.12.19.но ми доиде на 7.12.19.Много слабо и розаво 7дена ми доиде цикалт правих 2 тест сомо 1 черта
С какво да ти помогнем?

# 77
Дали сам бремена според  вас

# 78
Пусни гугъл и прочети подробно как се случва една бременност. Няма как няколко часа преди менструацията да правиш секс и вече да си бременна.
И иди на лекар, вероятно имаш киста, проблем с хормоните или нещо друго.

# 79
Здравейте!С приятеля ми правихме секс за първи път  секс с презерватив, но в следствие се изхлузи. Той казва че не е бил свършил, а е имам само предеякулационна течност.
Искам да кажа че през цялото време сме били с презерватив но последните 2-3 минути е било без. Менструацията ми приключи на 7-8 а го направихме на 11 и моят въпрос е мога ли да забременея. Моля не ме нападайте!:hugs:

# 80
Вероятно е много, много малка.

# 81
Вероятно е много, много малка.
Искате да кажете че вероятността да съм бременна е малка така ли

# 82
Да искам да те успокоя, но и да ти кажа да внимавате повече следващия път.
Весели празници Simple Smile

# 83
Здравейте. Мога ли да ви попитам правих секс за първи път на 11 цикъла ми приключи на 7-8. С приятеля ми правихме секс с предпазни средства и презерватива се е бил изхлузил и сме го правили няколко минутки без ..той ми каза че не е свършвал. На 16 ми дойде ...може би от притеснение и аз не знам ...ходих на генеколг и ми каза че имам фоликули около яйчниците. И ми предписа дуфостон(не съм сигурна дали така се пише). Може ли да ми кажете има ли вероятност да съм бременна. Моля не ме нападайте.Благодаря ви предварително

# 84
Не си бременна, девойче. Нали ти е дошла менструацията...

# 85
Да но се притеснявам дали е възможно тъй като е дошла по рано от притеснение както казах отново да съм забременяла. Може би въпроса ми е тъпичък, но наистина много съм се притеснила

# 86
Едва ли ние можем да ти дадем отговор.
Прегледал те е лекар все пак, ако имаше нещо, щеше да ти каже.

# 87
  • София
Да но се притеснявам дали е възможно тъй като е дошла по рано от притеснение както казах отново да съм забременяла. Може би въпроса ми е тъпичък, но наистина много съм се притеснила
От притеснение ти е паднал прогестерона и ти дойде менструацията?!?!  🤐

# 88
От притеснение ти е паднал прогестерона и ти дойде менструацията?!?!  🤐

Ами не знам...наистина не знам затова ви питам дали е възможно след като ми е дошло да съм бременна

# 89
  • София
Както вече ти казаха - не, не си бременна

Общи условия

Активация на акаунт