Отговори
# 540
  • София/Севлиево
Прочетох , че много бързо се забременявало след такава бременност Simple Smile
Някой да знае дали е така ?

В повечето случаи е точно така.Желая ти успех!

# 541
Здравейте , имам нормален цикъл , на 4 април водих полов акт , дойде си ми април месец и май също имах цикъл , но сега гърдите ме болят и имам розова линия на корема под пъпа, според мен няма как да съм бременна , но все пак искам да чуя и Вашите мнения , не си правя тест , защото ме е срам да си купя ...

# 542
Няма как да имаш бременност , след като си имала цикъл

# 543
  • Велико Търново
И то два цикъла си имала!

# 544
Най-вероятно се филмирам , а относно линията под пъпа , може би е свързано с хормони .. защото четох ,че  при бременост се появява късно ,след 5-ти месец ,дано всичко да е само в главата ми ...

# 545
Със сигурност е само в главата ти!

# 546
Здравейте.. Има нещо което ме притеснява и не намирам отговори и при гинеколок. Закаснява ми цикала с 12 дни правих си тестове и всичките бяха отрицателни днес ходих на доктор и ми каза че нищо не виждал било рано да види дали има бременност и ми каза че лигавицата ми била... И не се си довърши изречението и не можах да го разбера после ми вика че се дал ало на бременност или че ще ми дойде цикала постоянно съм мокра също така стомаха ми е много надут и имам запек та всичко това дали е вазможно да е бременност

# 547
Направете отново тест. При 12 дни закъснение отговорът ще е категоричен.

# 548
Направих излезе отрицателен но при мен не е нормално да ми закаснява толкова гинеколаго ми каза да изчакаме още малко

# 549
  • Бургас
Кръвен тест би трябвало да покаже.

# 550
Направих излезе отрицателен но при мен не е нормално да ми закаснява толкова гинеколаго ми каза да изчакаме още малко
Значи най-вероятно не е бременност. Нужни са хормонални изследвания, за да се окрие причината.

# 551
Здравейте!

Ще задам много глупав въпрос, но...
Миналият месец в последният ден на МЦ правихме секс с приятелят ми  и той еякулира в мен. Та възможно ли е да  съм забременяла? По принцип цикъла ми е точен и редовен на 27/8 дни. Към този момент е рано още за закъснение, но изпитвам едни дискомфорти и започвам да си внушавам. Дори днес имам чувство ,че ще ми дойде, но до цикъл имам още 6 дни.  Притеснвам се от бременност, т.к през този период съм била на инжекции, пила съм и хапчета няколко вида,които не съм сигурна дали са съвместими с бременност.
Случвало ли се е на някой да забременее през този период?

# 552
  • Между гори и планини
Всичко е възможно. Има жени забременели и по време на МЦ, докато кърмят, когато вече са в критическа и нямат редовен цикъл... Аз забременях ден след приключване на МЦ, имах симптоми, но не им обърнах внимание и то доста рано, около 2 седмици преди датата на новия МЦ. Чак като ми закъсня с 3 дена се усъмних и теста беше положителен.
Не се навивай предварително и използвай предпазни средства.

# 553
И аз имам приятелка,която забраменя по този начин. Последния ден на цикъла.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 16:11 от Mama Martina

# 554
По принцип,е възможно понякога овулацията се измества,а и сперматозоидите в подходяща среда издържат до 5 дни...

Общи условия

Активация на акаунт