Отговори
# 555
Здравейте мами!!Имам едно запитване:
С приятелят ми правихме секс преди час и половина, но ме притеснява, че преди акта се докосвахме и е около деня на овулацията (според менструалния календар се пада да ми е утре).Презерватива не беше нито скъсан,нито изхлузен,нито беше свършвал в него само имаше малко предеякулационна течност в него..та има ли повод за притеснения??
Благодаря ви предварително!!❤

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 14:32 от Не се сърди, човече

# 556
  • Бургас
Elpiko, здравей отново!
По това,което описваш смятам,че е абсолютно невъзможно да настъпи бременност.
То е ясно,че се искате,поне купувайте качествени презервативи и ги слагайте внимателно.Малка си за хапчета и каквито и да е други контрацептиви освен дамски презерватив,но не съм виждала по аптеките.

# 557
Благодаря ви много!❤Знам че въпроса ми беше глупав,но ме притесняваше просто факта,че беше в ден около овулацията и исках да чуя за всеки случай и нечие друго мнение❤

# 558
  • София
Преди да започнете да се ... поне научете как работи организмът ви и кое кога и как се случва. В интернет има много информация.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 14:34 от Не се сърди, човече

# 559
Преди да започнете да се ... поне научете как работи организмът ви и кое кога и как се случва. В интернет има много информация.

Ясно ми е,но просто исках да чуя за всеки случай и на други мнението..информирани сме,но просто имах притеснение че е в ден около овулацията ми..но щом не е бил скъсан,нито изхлузен и нито е свършвал в него няма шанс знам,но просто ме притесняваше този факт и исках да чуя и от други хора.

# 560
Здравейте,мами.Момиче на 18 г.съм и имам следния проблем.Имам час за гениколог,но е чак след няколко дена и съм доста притеснена.С приятеля ми правихме секс преди 2 седмици без предпазни средства и ме пазеше,но бях в овулация.След това секс не сме правили и преди 3,4 дена забелязах,че имам зацапано кръв по бельото.Не е цикъл по различно е,а и цикъла трябва да ми дойде другия месец ,рано е още.Много се притеснявам да не съм бременна ,въпреки че други симптоми нямам освен много засилен апетит и ми се гади от храни,които преди съм обичала...възможно ли е това кървене да е имплантационно кървене или може би се дължи на нещо друго? До сега не ми се е случвало...Cold Sweat

# 561
Не разбирам как овулацията ти е била преди 2 седмици, но трябва да ти дойде другият месец? Колко дни е цикълът ти? Как разбра, че си в овулация?
Отвори да прочетеш малко информация за женския цикъл и през какви фази минава и сама ще си отговориш на много въпроси!
Сексът без предпазни средстава винаги крие рискове, така че не е изключено.

# 562
Най-добре ни напиши дата на началото на последната менструация и дата на половия акт, за да ти дадем адекватен отговор.

# 563
  • София
Без дължината на цикъла пак не може да се даде адекватен отговор.

# 564
От първи до шести.

# 565

А кога беше контактът с приятеля ти? И колко дни обичайно е цикълът ти (времето между две менструации, не колко дни ти тече кръв)?

# 566
  • Пловдив
Rolling EyesSadRolling Eyes
Това не е дължина на цикъла...

# 567
Дължината на цикъла е от първия ден на последната менструация, до деня преди следващата. Питат те за дължината на цикъла.

# 568
от 1 до 6-ти.следя овулацията от календарче на телефона. възможно е да е грешен

# 569
И още доста неща попитахме освен дължината на МЦ

Общи условия

Активация на акаунт