Знам, че в сладкарството са важни грамажите, но понякога трябва да се прибегне и към малко импровизация. Яйцето може да е по-малко или по-голямо, брашното може да е с различна влажност, в маслото да има една идея повече вода и т.н. Просто трябва да се усети тестото и евентуално да се коригира количеството на брашното или течните съставки. Но, това се научава с времето и с повечко опит. Експериментирайте и не се отказвайте от дадена рецепта само, защото веднъж не се е получил очаквания резултат .
Не искам да обидя никой!!!
Споделям това което стана, грешката със сигурност е при мен, може и да я открия Но пък са много вкусни
Аз съм на принципа - щом така е дадена рецептата, значи така трябва да бъде/меря, тегля/. Експерименти не правя, сладкар не съм - правя нещата за домашна консумация. Ако нещо ни хареса - повтарям, ако не - късам листите. Вкусове разни!
Идеята ми беше да пробвам печатите. И определено по-големите не ми харесаха, ама пусти резец заради него се полакомих.