Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 960
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Напълно, на менението на Кееп съм относно фонда.
Четеики мнението ти Локо си помислих същите неща,всеки път когато мисля на тази тематика ми излиза една мисъл в главата,която прочетох тук в този форум:
Проблема започва с мъжки фактор е завършва с женски.
И все пак до голяма степен зависи и и от това дали си много млада още( извинявай ако си казвала,но не запомням и аз всичко).
Смятам,че момиче преди да навърши 30 все още е достатъчно млада,че да си даде време.
Позволявам си да го кажа това,като жена минала 30те и бореща се за първо дете.
На моето АГ съм му дала срок до края на годината,и ако нищо не стане да ми пише направлвнив за Репродуктивна клиника.
Искрено се надявам да не те засегна с това ми мнение!😘

# 361
Miss, по никакъв начин не ме засягаш. Юни направих 27, а ММ декември ще прави 31. При нас нещата от 4тия месец ги форсирах аз като не ставаше и почнах да си пускам изследвания и пратих ММ на СГ , където всъщност излезе проблем. От тогава работим по този въпрос, но не смятам, че ни е време за ин витро, честно казано в момента , на тези години. Да, може би догодина ще сме готови за процедура, ако до тогава не е станало, но в случая ме дразни факта, че ние се борим с проблема, а някой ще седи да ми вика , че нямало смисъл , нямало да има ефект. Добре де, нека да изчакаме и да видим, къв е тоя зор , все едно ще закриват фонда. Ако решим, че ще е ин витро, за къде да бързаме ? На тея години и две деца преспокойно може да си имаме до 5 години примерно. Но преди това искаме да сме дали шанс и на природата Simple Smile

# 362
Момичета, ако нещата се развиват ок при мен, ще освободя 1 час за Калчев в началото на декември. Която има интерес да ми каже и ще я предупредя, когато звънна да го отменям, за да може да го вземе.

# 363
  • София
Miss, по никакъв начин не ме засягаш. Юни направих 27, а ММ декември ще прави 31. При нас нещата от 4тия месец ги форсирах аз като не ставаше и почнах да си пускам изследвания и пратих ММ на СГ , където всъщност излезе проблем. От тогава работим по този въпрос, но не смятам, че ни е време за ин витро, честно казано в момента , на тези години. Да, може би догодина ще сме готови за процедура, ако до тогава не е станало, но в случая ме дразни факта, че ние се борим с проблема, а някой ще седи да ми вика , че нямало смисъл , нямало да има ефект. Добре де, нека да изчакаме и да видим, къв е тоя зор , все едно ще закриват фонда. Ако решим, че ще е ин витро, за къде да бързаме ? На тея години и две деца преспокойно може да си имаме до 5 години примерно. Но преди това искаме да сме дали шанс и на природата Simple Smile
Мила, и ние започнахме опити когато бях някъде на 25...не ставаше...ходихме на изследвания...спермограмата не беше добра...но не се впуснахме в ин витро...изведнъж си стана когато бях на 28....вторият път стана когато бях на 30 от 1вия опит. Така че....правете редовно секс и успех. Според мен имате време да опитате без чужда помощ.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 19:13 от iana28

# 364
Аз в никакъв случай не апелирам към ин витро, това е наистина много сериозна процедура която крие и доста рискове. Аз започнах с основните изследвания след доста опити, а след това минах и през хормонални изследвания по специализирани. Ин витро се прави след доказан проблем, според мене естествено. Но ако дълго време не става естествено, моя съвет е да се види къде е проблема и ако може да се реши да се реши навреме. Имам приятелка която никога не се е пазила с партньора си и след 5 години ( на 29г.) си направи изледвания. Докато намерят проблема, докато го решат и стигна до супер намален яйчникова резерв. Сега е сама ( съвсем друга причина) и е на 33г.
Никой не трябва да се плаши, темата тръгна с много хубави чертички и дано така да продължи, но е хубаво да знаем какво става в телата ни.
Успех момичета и да си направим по едно бебче тази година, пък който както може Heart

# 365
Peoney, съжалявам.. Наистина знам какво е, ще успеем! ❤ И аз се успокоявам с това,че след бх бебето уж ставало лесно.

# 366
По темата с ин витрото, аз също не съм много за, лично аз го избягвам като тема в момента, въпреки че и до там ще стигнем вероятно. Но апелирам всички за едно, ако не се получава над 1 година, да се посети репродуктивен специалист. Възможно е причината да е малка, но обикновеното АГ да не може да я открие. Не си губете времето момичета, с възрастта става все по-трудно. Особено тежко е като влезеш в параноята, че времето ти изтича и стигаш до нервен срив при всеки цикъл. За това изследвайте се и търсете причината, много по-добре е да знаеш, отколкото да тънеш в неизвестността. Пожелавам на всяка една от вас да й се случи възможно най-скоро да гушне мечтаното бебе!

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 20:47 от 💋 Диди 💋

# 367
Момичета! Докато се доредя да покажа сг на ММ и колко много неща сте казали. Все важни.
Пеони прегръдки!
Локо ще намериш твоя доктор!
Мерси на всички, които чакаха с мен! Мисля че са по скоро добри резултатите, само проблемът с подвижността, който си го знаехме...ама ще дерзаем.
А ММ даже се базикаше на връщане от клиниката щото му давах зор, вика, коя ви е темата направо в БГмама да ги пусна тия резултати! Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 05:21 от AnMary

# 368
Скрит текст:
Момичета! Докато се доредя да покажа сг на ММ и колко много неща сте казали. Все важни.
Пеони прегръдки!
Локо ще намериш твоя доктор!
Мерси на всички, които чакаха с мен! Мисля че са по скоро добри резултатите, само проблемът с подвижността, който си го знаехме...ама ще дерзаем.
А ММ даже се базикаше на връщане от клиниката щото му давах зор, вика, коя ви е темата направо в БГмама да ги пусна тия резултати! Grinning

Ив , мога само да мечтая ММ да има такива резултати. Подвижността с добавки,  мисля, че може да се оправи.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 05:21 от AnMary

# 369
Пеони, сега прочетох и твоите постове -съжалявам , имах надежда за теб!! И все пак  , не бързай с изводите , доста ти е ярка чертата на теста.
Локо, така съм съгласна, имаш стратегия и план Wink А и наистина си млада.
Ние като се взехме ме бях на 30, е няма да ви казвам, че 4 години не ги усетих. Сега съм на 34, като бях на 30 мислех, че имам цялото време на света.
не че съм престаряла де , ама си е крайно време за първа дете, да ни говорим , че винаги съм искала две.

# 370
Момичета, обръщам се към всички!

Истината е , че не мога много да кажа относно проблеми, които са вече открити. Не искам да навлизам в личното пространство на никой, особено когато не разбирам, но от все сърце на всички пожелавам да имате здрави дечица един ден и вярвам, че всички тук ще стигнем до този така желан момент.  Зная, че факторите са много, при всяка една различни, но колкото и клиширано да звучи бъдете позитивни, дотолкова колкото можете ! Не се отказвайте! Пак клише, но най - хубавото става бавно ! Много ме разчувствахте от както чета и пиша! Положителни тестове, малки или големи проблеми, просто нещата част от живота ! Както споменах, аз ще бъда на 26 години този месец, моят мъж на 41 след няколко дни. Опитваме от Февруари, най - накрая запазихме час за спермограма и дано всичко е наред ! На всички вас, на бременните желая от сърце успешна до финал!!! На всички други и на себе си , дано успеем да минем през трудностите и един ден всички щастливи да гушнем децата си ! Вярвайте на сърцето и интуицията си! Опитвайте се да бъдете оптимистични, знам че е трудно на моменти, за първи път след 10 месеца опити и аз се сблъсквам с момента да се чувствам тъжна, отчаяна дори, да се питам къде е проблема, колко още, но и за миг не се съмнявам , че моментът наближава! Вярвайте и не се отчайвайте!

На всички желая прекрасен уикенд и дано идната седмица донеси още плюсове 💐❤

# 371
Аз съм на 35, а тепърва правим опити за първо дете. Толкова неусетно минава времето, нереално е направо. Лошото при мен е, че имаме едва 3 месеца опити, а аз знам още предварително, че ще стане много трудно (ако изобщо е възможно), тъй като имам един яйчник само, а хормоналните изследвания не са никак добри по отношение на резерва ми... Чувствам се много притисната от времето, но обстоятелствата бяха такива и сега ще си сърбам попарата.
Ако не ни се случат нещата до НГ, ще се обадя за час при Семерджиева. Не знам дали ще ми допадне, заради лошите отзиви тук в темата, но виждам, че се дават бързо часове при нея и все от някъде трябва да започна.
Стискам палци на всички, темата се напълни с положителни тестове, дано да продължава все така Simple Smile!

# 372
Иве, ти изби рибата с тая СГ ! Не ви ли дадоха нещо поощрителна награда от Адела - нещо "Спермограма на годината" , едно - друго ?! Явно са се оправили нещата от последният път или още тогава нещо не е била вярна старата. Отивайте да си игаете смело с викове " Всеки ден ще е така, до победата !" Grinning

Вярвам, че в борбата за деца, годините не са чак такъв фактор ! До към 45г дори има жени, които си имат детенце по естествен начин .За мъжете пък, всички са единодушни, че щом Мик Джагър се плоди все още, науката е безсилна да го обори ! Горе главата !

# 373
Здравейте момичета,

Аз много съжалявам, че сме загубили толкова много време в опити и  месеци чакане на М да не дойде, тестове за О, тестове за Б, мерене на Т. Ако той беше пуснал СГ преди година можеше и да има какво да се направи за нормално, знам ли и аз. Мисли, само моите мисли, не искам никой да ангажирам с тях. Но реално става дума за 100-200 лв., човек да знае какво му е положението. Всеки сам решава как ще действа от там нататък, аз лично не искам да губя повече време, може и да не е правилно, но сега мисля така. Може да не се получи, да доведе до други проблеми има хиляди неща ако, дали и как, но затваряш очи и скачаш. ММ няма как да има деца по нормален начин, няма варикоцеле, няма инфекции, няма нищо,но СГ е лоша. Това е моят прекрасен мъж обаче и заслужава да опитаме всичко. Стискайте ни палци.

Пожелавам както винаги на всички успех, по нормален, по ненормален, искси, инсе или какъвто и начин да действате!!! Бъдете здрави и много щастливи, че имате прекрасни, здрави семейства, а други ще дойде независимо от начина!

И за да ми е супер,мега, гига дълъг поста ще ви споделя разговорът от дне с моята, прекрасна Кристина:
Аз:Криси, кажи ми кой е будител?
Криси:Васил Левски, Христо Ботев, Кирил и Методи, Пейо Яворов, госпожите в училище и ти.
Аз:Аз ли?
Криси:Ами да, нали ме будиш всяка сутрин!

# 374
Здравеите изкам да попитам нещо днес е 10 ден от закънението ми нямам никъкви симптоми за да ми дойде, вчера бях на лекар защо правих тестове и те са отрицателни на ехограф нищо не се вихда нито киста нито бременност !
Аг каза да чакакам .. и ако не ми дойде до 1 седмица пак да отида .
Та искам да попитам на някого дали се е случвало извинявам се за дългия пост .
          Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт