Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Днес пак пуснах ЧХГ, на 12 ден от трансфера 574.90. Сряда ще пусна последно, Че вените ми вече са като на вуду кукла и петък съм на лекар от 15:30 Blush
Честито от все❤.Дано всичко се развива добре.

# 226
Heart ExlHeart Exl
Днес пак пуснах ЧХГ, на 12 ден от трансфера 574.90. Сряда ще пусна последно, Че вените ми вече са като на вуду кукла и петък съм на лекар от 15:30 Blush
Поздравления!!! Само такива хубави новини да виждаме тук.Heart Exl

# 227
Браво, Maxitas! Връщаш ми вярата, че се случват и хубави неща, че с моите неуспешни опити вече губя надежда! Много се радвам за теб, сигурно вълнението е неописуемо! 🤗 Кой трансфер поред ти беше този?

# 228
Благодаря на всички Hug
Втори трансфер при д-р Любомир Бойчев в Тутракан.

# 229
  • София/Севлиево
Макситас,честито,лека бременност ти пожелавам!Дай Боже всички тук скоро да се похвалим с такива резултати!

# 230
Момичета,
Пускаха ли ви хормонални изследвания в деня на трансфера и какви?
Благодаря!

# 231
Момичета,
Пускаха ли ви хормонални изследвания в деня на трансфера и какви?
Благодаря!

Да, Prolactin,Estr.,TSH,Progesterone

# 232
До коя седмица се слага утрогестан вагинално?

# 233
  • София/Севлиево
Изследвания в деня на трансфера не са ми пускали.Утрогестана до 13 г.с.трябваше да го слагам,но не изкарах до там Sad

# 234
  • София
До навършена 12г.с. със сигурност. Някои жени го слагат до по-късно, а някои почти до края

# 235
Здравейте. Днес правих тест (12ден след трансфера) 138,11. Малко  ниско ми се струва, сравнявайте го с резултатите на някои от Вас, но си е положителен и доктора каза, че е много добър. След 2дни пак. Много се вълнувам, защото за пръв път виждам +резултат. От 14 години се борим за детенце. Силно се надявам това да е нашият успешен финал.  На всички успех.

# 236
До навършена 12г.с. със сигурност. Някои жени го слагат до по-късно, а някои почти до края
Мерси Надин,аз сега съм в 12 та седмица но понеже ми остават още опаковка и половина,няма да е грешка ако си го използвам,нали?Може ли нещо да объркам или да го спра?

# 237
Браво, Елиза !!! Резултата при ЧХГ е строго индивидуален като стойности, важното е да се удвоява. Тихичко честито  Hug

# 238
Честито, Eliza_3m! След толкова години борба ти пожелавам лека и безпроблемна бременност до финал! Прекланям се пред силата на жени като теб, само ти си знаеш през какво си минала, за да стигнеш до тук. Честито от все сърце!

# 239
  • София
Мерси Надин,аз сега съм в 12 та седмица но понеже ми остават още опаковка и половина,няма да е грешка ако си го използвам,нали?Може ли нещо да объркам или да го спра?
Не, няма да е грешка, тъкмо можеш да го намалиш постепенно преди да го спреш окончателно. Но все пак си питай доктора дали да го спираш.

Общи условия

Активация на акаунт