Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Ох, много Ви благодаря момичета.

# 241
Здравейте, момичета Simple Smile Редовно ви следя, но не пишех...Имам детенце от предишен опит, а днес ми е 11 ден след ЕТ на две 5-дневни ембриончета. На 9 ден ЧХГ беше 142.40, днес е 341.80. На никого не сме казали за опита, а ми се ще да споделя с някой и реших това да сте вие Simple Smile

Успех на всички чакащи и не спирайте да вярвате в успеха Flowers Four Leaf Clover
На бременните - безпроблемна бременност до термин Hug

# 242
Момичета,
Моят опит беше неуспешен, въпреки добрите ембриончета и прогнози. Сега разбира се търся причината сама за себе си. Потърсих тема с цел да се информирам какви изследвания са си правили момичета при неуспешни имплантации, но не намирам. Моля, може и на лично, пишете ми за вашия опит. Предварително благодаря!
Искрено пожелавам успех на всички момичета в групата!

# 243
Много се радвам за хубавата вест Heart
Благодаря на всички Hug
Втори трансфер при д-р Любомир Бойчев в Тутракан.

# 244
  • Sofia
По колко пъти правите кръвен тест при +резултат? Аз направих на 10-ти ден -52, на 13-ти -267 и повече не съм пускала. Казаха ми преглед на 07.11 и толкова?! Тука като гледам как го пускате през 2 дни, чак се замислям и аз дали да не отскоча 😬😺

# 245
Elitz_3m Честито, момиче! Лека и успешна до края HugHugHug

# 246
Благодаря Kissing Heart

# 247
  • София/Севлиево
Първо -честито на момичетата с положителни тестове!Хубаво е повече такива да има.
Второ-Елица(адашки сме Simple Smile ) има някои изследвания,които се правят при липса на имплантация.Първото за което се сещам е ЕРА тест,който определя дали имаш или не имплантационен прозорец.Съвсем наскоро прочетох, че висок пролактин също може да повлияе и резултатът да е отрицателен.Лично аз съм си правила цял куп изследвания,според които няма проблем,но през юли ЗЕТ-а ми бе неуспешен.Поговори с лекаря си и дано намерите решение на проблема.

# 248
Момичета,
Моят опит беше неуспешен, въпреки добрите ембриончета и прогнози. Сега разбира се търся причината сама за себе си. Потърсих тема с цел да се информирам какви изследвания са си правили момичета при неуспешни имплантации, но не намирам. Моля, може и на лично, пишете ми за вашия опит. Предварително благодаря!
Искрено пожелавам успех на всички момичета в групата!
След първия път (без никаква импл.на5 дневен ембрион) си направих всички изследвания, които не бях, каквото бях чела и чула. Резултати перфектни. Просто причина няма, не е било  писано. Тогава много се пазих и повече лежах, за разлика от сега,когато след 2-рия ден през ден си правих по 2,3 часови разходки и бях много  по-спокойна. Според  мен всичко е съдба, ще си извървим птя и ще стане. Горе главата.

# 249
На някоя от вас да и причернява като се изправи?Днес ми е 6 ден след трансфер и ми причернява като стана даже ми се доповръща и се разтреперих.Нз дали ми е ниско кръвното или хемоглобина.

# 250
Може и от лек-та да е.
Иначе два кръвни теста мисля, че са достатъчни ( обикн.през три дни ги искаха при мен), за да проверят дали стойността отговаря за периода на бр-та ( не само дали е полож.кръвния тест).

# 251
Момичета,
При тест на 10ти ден на петдневни с резултат 0.99 защо докторът не указва спиране на лекарствата, а иска още един резултат през 2 дни?! Тестът е чисто отрицателен, защо трябва да се продължава с медикаментите? Не мога да разбера причината.
Преди време момиче в групата беше писало за сходна ситуация, но не можах да открия поста.
Измушавам се още днес да пусна повторен и да се приключи с този опит без да чакам до утре.
Благодаря за всяко мнение!
Хубав ден на всички и две чертички! Simple Smile

# 252
Според мен няма как на 10ти ден от трансфера на 5 дневни ембриони да е 0.99 и на 12ти да стане 100. Излишно измъчване на организма. Бях така при предния ми трансфер, спрях всичко и на следващия ден ми дойде.

# 253
Благодаря! И аз така мисля, на чудеса не се надяваме. Ще пусна още днес потвърдителен и ще се обадя, за да прекратя медикаментите.
Успех на всички! Simple Smile

# 254
Момичета, на 10 ден на две 5-дневни резултата е  75.330 mIU/ml. Дали има нещо, за мен е нисък резултат... За този ден трябваше резултата да е с двойно, да не кажа и тройно ЧХГ. Имала съм с опит с 90 ml, тогава се разви, но приключи с мисед. Умирам от страх!

Общи условия

Активация на акаунт