Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Момичета, на 10 ден на две 5-дневни резултата е  75.330 mIU/ml. Дали има нещо, за мен е нисък резултат... За този ден трябваше резултата да е с двойно, да не кажа и тройно ЧХГ. Имала съм с опит с 90 ml, тогава се разви, но приключи с мисед. Умирам от страх!
Спокойно Simple Smile историята познава и много по-ниски стойности от нашите (аз съм с 52) 😃 , а са завършили успешно. Успокой се 🤗 Всичко ще е наред!

# 256
^hope^ ,псевдонимът ти тук е много правилен☺.Не се отчайвай,важното е,че е положителен.Пожелавам ти успех.А аз да ви питам нещо,защо ми няма нищо?!В смисъл друг път не ми е добре,боли ме корема,кръста,главата.Нямам сили да говоря и да се движа.Сега се чувствам все едно не съм била на трансфер.Нищо не ме боли,жизнена,щастлива съм.То малко работата"защо ме боли еди си какво,ама и защо не ме боли?!"

# 257
^hope^ ,псевдонимът ти тук е много правилен☺.Не се отчайвай,важното е,че е положителен.Пожелавам ти успех.А аз да ви питам нещо,защо ми няма нищо?!В смисъл друг път не ми е добре,боли ме корема,кръста,главата.Нямам сили да говоря и да се движа.Сега се чувствам все едно не съм била на трансфер.Нищо не ме боли,жизнена,щастлива съм.То малко работата"защо ме боли еди си какво,ама и защо не ме боли?!"

Кой ден ти е от трансфера?

# 258
Кой ден ти е от трансфера?
Шести.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:50 от Не се сърди, човече

# 259
Аз имах един ден докато чаках, в който бях като нова😂но си казах, че няма да го мисля...така че не се вторачвай много.
Аз не бих продължила с лек. при резултат абсол.отрицателен (като този под пет).А каквото искат да казват лекарите.

# 260
Някой жени не усещат нищо но пък резултата е положителен.  Кога мислиш да направиш тест?

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:53 от Не се сърди, човече

# 261
Момичета аз утре ще пускам тест

# 262
Hope, имаш ли бит препарат съдържащ Чхг?
Момичета, на 10 ден на две 5-дневни резултата е  75.330 mIU/ml. Дали има нещо, за мен е нисък резултат... За този ден трябваше резултата да е с двойно, да не кажа и тройно ЧХГ. Имала съм с опит с 90 ml, тогава се разви, но приключи с мисед. Умирам от страх!

# 263
Някой жени не усещат нищо но пък резултата е положителен.  Кога мислиш да направиш тест?
В понеделник.Тъй като е замръзен трансфер мисля да изчакам до 11-ти ден.5-двевни

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:53 от Не се сърди, човече

# 264
Hope, имаш ли бит препарат съдържащ Чхг?
Прегнил 100 през ден. Последно го бих в неделя. Довечера трябва пак. Дали от него има завишение на стойността? Пише, че се разгражда за 2 дни.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:56 от Не се сърди, човече

# 265
Щом пише, че се разгражда за 2 дни и теста не  е в деня на прегнила.всичко трябва да е наред. Моят съвет е все пак да съобщиш на акушерките. Принципно 75 не е нисък резултат. Успех!
Момичета, на 10 ден на две 5-дневни резултата е  75.330 mIU/ml. Дали има нещо, за мен е нисък резултат... За този ден трябваше резултата да е с двойно, да не кажа и тройно ЧХГ. Имала съм с опит с 90 ml, тогава се разви, но приключи с мисед. Умирам от страх!

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:54 от Не се сърди, човече

# 266
Lunatichka92 .
Мисли само за хубави неща.  На мен сега ми е втори трансвер. днес 5ти ден. вчера изпитах страшни болки все едно ме режат с нож.  1вия път беше по същия начин без положителен резултат. аз съм  в Швеция и тук не дават толкова  много лекарства, които Вие мили дами пиете.   3дни преди трансвера  започнах  2 по 1 Lutinus 100mg /прогестерон/  вагинално и само това без други лекарста дори и за болка. ... Друго което получих  като информация от клиниката е че 1вия път е много малък процента на успеваемост без значение коя е държавата.

# 267
Прегнил 100 през ден. Последно го бих в неделя. Довечера трябва пак. Дали от него има завишение на стойността? Пише, че се разгражда за 2 дни.
В листовката ли пише за колко време се разгражда?Някой знае ли къде може да се види за колко дни се разгражда Ovitrelle?

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:55 от Не се сърди, човече

# 268
Lunatichka92 .
Мисли само за хубави неща.  На мен сега ми е втори трансвер. днес 5ти ден. вчера изпитах страшни болки все едно ме режат с нож.  1вия път беше по същия начин без положителен резултат. аз съм  в Швеция и тук не дават толкова  много лекарства, които Вие мили дами пиете.   3дни преди трансвера  започнах  2 по 1 Lutinus 100mg /прогестерон/  вагинално и само това без други лекарста дори и за болка. ... Друго което получих  като информация от клиниката е че 1вия път е много малък процента на успеваемост без значение коя е държавата.
Аз съм за трети път

# 269
В листовката ли пише за колко време се разгражда?Някой знае ли къде може да се види за колко дни се разгражда Ovitrelle?
Делиш на две всеки изминал ден,зависимост от дозата която си била.
Пример
1ден 10000
2ден 5000
3ден 2500
4ден 1250
5ден.....

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:55 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт