Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
А доволна ли беше 1вия и 2рия път от клиниката, в която правиш процедурите?

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:57 от Не се сърди, човече

# 271
А доволна ли беше 1вия и 2рия път от клиниката, в която правиш процедурите?
Като отношение-да.Но като свършена работа,явно не.И двата пъти всичко наред,резултат-0.Обяснение или поне предположение защо,няма.Като за начало мисля да сменя лекаря,но не и клиниката.В Плевен нямам друг избор,а транспортните разходи ве са ми по силите.Не се притеснявай от спазмите,може и за добре да е.Аз не възлагавм много надежди на този опит,тъй като ме претупаха буквално.Но нямах сила да си унищожа ембрионите.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:57 от Не се сърди, човече

# 272

Делиш на две всеки изминал ден,зависимост от дозата която си била.
Пример
1ден 10000
2ден 5000
3ден 2500
4ден 1250
5ден.....

Аз използвах половин доза Овитрел което се равнява на 3250 и по тази схема трябва да се изчисти за 5 дни , но дали е така не се знае.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:50 от Tatti

# 273
Тази схема мисля, че не е вярна и мен много ме беше подвела при един трансфер. След 5000 единици Хориомон, ЧХГ в кръвта е максимум 200-300 единици като пика е на същия и следващия ден. След това постепенно пада, но след около 5 дни на 5000 единици в кръвта може да се засече макс 50 ЧХГ.
Когато се използва такъв препарат най-добре да се обсъди с лекаря или акушерка кога да се направи теста, за да е достоверен и какво би могло да е влиянието на лекарството - повярвайте ми това ще ви спести много безмислени тревоги.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:51 от Tatti

# 274
И аз мисля, че тази схема не е вярна. Едно е количеството Чхг, а друго е концентрацията му в организма.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:52 от Tatti

# 275
Lunatichka92 .
Мисли само за хубави неща.  На мен сега ми е втори трансвер. днес 5ти ден. вчера изпитах страшни болки все едно ме режат с нож.  1вия път беше по същия начин без положителен резултат. аз съм  в Швеция и тук не дават толкова  много лекарства, които Вие мили дами пиете.   3дни преди трансвера  започнах  2 по 1 Lutinus 100mg /прогестерон/  вагинално и само това без други лекарста дори и за болка. ... Друго което получих  като информация от клиниката е че 1вия път е много малък процента на успеваемост без значение коя е държавата.

Защо е така с малкия процент на успеваемост при първия път, знаете ли? Тук наистина дават много лекарства. На мен хич не ми понасят добре. Но, слушам лекарите, какво да правя.

# 276
  • София
Схемата изобщо не е вярна.
И аз мисля, че тази схема не е вярна. Едно е количеството Чхг, а друго е концентрацията му в организма.
Абсолютно си права

# 277
Нали? Ако знаеш колко филми си вкарах в главата покрай тази схема...
Схемата изобщо не е вярна.
Абсолютно си права

# 278
Днес ми е 7 ден от трансфера и ми боли корема все едно всеки момен ще ми дойде - дали е лош знак?

# 279
И мен от 3 ден ме боли
Ще видим утре

# 280
Овитрел се чисти за 10 дни. Пише го в листовката.

# 281
Момичета, днес ми е 6 ден от трансфер на 5 дневен ембрион и имам леко кафеникаво зацапване. Лекарят каза, че може и да е имплантационно кървене, но аз малко се безпокоя - предният път имах успешна имплантация без никакви симптоми и зацапвания. Някоя от вас имала ли е подобен опит?

# 282
Аз съм 5ти ден и имам нещо  като много бледо  розаво-кафениково слузесто. тук също докторите ми казаха 4е е от имплантирането

# 283
При първия успешен опит нямах зацапване. Миналата година на 6 ден имах зацапване- отрицателен тест. Сега, пак на 6 ден имах еднократно нещо слузесто бледо кафяво. Тестът ми е положителен

# 284
При първия успешен опит нямах зацапване. Миналата година на 6 ден имах зацапване- отрицателен тест. Сега, пак на 6 ден имах еднократно нещо слузесто бледо кафяво. Тестът ми е положителен

Поздравления!!!

Общи условия

Активация на акаунт