Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ето ме и мен след трансфер на едно петдневно бластоцистче. Влизам да си чакам теста с Вас и пожелавам на всички ни положителни резултати.

# 571
natalia.kaneva79
Не губи надежда , моя първи кръвен тест беше малко над 15 ... сега вече е над 12 хиляди.
Успех дано всичко да е наред 🤗🤗🤗

# 572
Здравейте, момичета! Присъединявам се към дългото чакане и аз. То при мен всъщност почти не остана де. Днес ми е 10 ден на тридневни бебчета, снощи направих тест(знам, че е рано) и е отрицателен, но след час бледо кафеникава капка на превръзката. Тази сутрин с първа урина и хоп бледа, но доста забележима втора😊 И преди малко отново капка при избърсване😟. Как мислите? Върнаха ми 2 снежинки.
Пожелавам успех на всички!

# 573
Здравейте момичета,
Яко започнах да се филмира. Много ме притеснява факта, че ми върнаха Ембрионите на 3 ден , а не на 5. Знаете ли как се движи статистиката.

# 574
Здравейте момичета,
Яко започнах да се филмира. Много ме притеснява факта, че ми върнаха Ембрионите на 3 ден , а не на 5. Знаете ли как се движи статистиката.
Каквато и да е,или ще се преборят и ще се случи или няма да се преборят.Аз съм с трансфети и на 3дневни и на 5 дневни и все е нямало инплантация.Всичко си е късмет,до този извод стигнах аз!

# 575
Здравейте, момичета! Присъединявам се към дългото чакане и аз. То при мен всъщност почти не остана де. Днес ми е 10 ден на тридневни бебчета, снощи направих тест(знам, че е рано) и е отрицателен, но след час бледо кафеникава капка на превръзката. Тази сутрин с първа урина и хоп бледа, но доста забележима втора😊 И преди малко отново капка при избърсване😟. Как мислите? Върнаха ми 2 снежинки.
Пожелавам успех на всички!
Чудесна новина за положителния тест. Дано всичко е ок.. Ако пиеш кръворазреждащи е хубаво да се консултираш с твоя лекуващ ,че имаш капки. Чета тук че за ден два ги спират или увеличават прогестерона. Твоя лекуващ най-добре ще ти помогне. Успех.

# 576
  • София
Момичета, стискайте ми палци, защото отивам на кръвен.
Както бях спокойна, така реших да си направя един бърз тест по обяд. На него имаше второ буквално косъмче, което виждам с огромно въображение. Звъннах на доктора и каза да сложа Фраксито. И изкървих. Бясна съм на себе си и отивам да пусна кръв, за да знам реалността. Моля се, докато се прибера, да не съм цялата в кръв. Уфффф, знаех си, че днес трябва само да си лежа и да кротувам.

# 577
Както бях спокойна, така реших да си направя един бърз тест по обяд. На него имаше второ буквално косъмче, което виждам с огромно въображение. Звъннах на доктора и каза да сложа Фраксито. И изкървих. Бясна съм на себе си и отивам да пусна кръв, за да знам реалността. Моля се, докато се прибера, да не съм цялата в кръв. Уфффф, знаех си, че днес трябва само да си лежа и да кротувам.
Само бъди спокойна. Всичко ще е наред.

# 578
Фивър, всичко ще е наред. Чакаме да ни зарадваш с резултата.

# 579
  • София
Дай, Боже!
Заклех се пред себе си, че при добър резултат - няма повече никога да сложа Фракси. 100% има връзка, щом 2 дни не слагах и нямаше капка, а сега 30 мин след инжекцията изкървих.
Довечера ще разбера след 18 ч.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 15:48 от Fever Ray

# 580
Fever Ray стискам палци. Всичко ще е наред. А на теб предписан ли ти е фраксипарин? На мен ми казаха до тест аспирин протект и след + тест чак фракси?

# 581
Дай, Боже!
Заклех се пред себе си, че при добър резултат - няма повече никога да сложа Фракси. 100% има връзка, щом 2 дни не слага и нямаше капка, а сега 30 мин след инжекцията изкървих.
Довечера ще разбера след 18 ч.
Стискаме палци, миличка!

# 582
  • София/Севлиево
Февър,имаш силно стиснати палци и от мен.А имаш ли тромбофилия,че биеш Фраксито или е презастраховка от лекарят ти?
Марианка,не се отчайвай.Ще има трансфер,ако не сега,то следващия път.Важното е ти да си добре...

# 583
  • София
Докторът ми иска всеки ден Фракси и АП. Генетикът - през ден едното, през ден другото. Явно съм предозирала. Не знам дали помните, че един ден миналата седмица всички места, където се бях бола, ме събудих с обилно кървене.
Имам тромбофилия и винаги съм била досега на схемата през ден.

# 584
Фивър, не се притеснявай! Аз мисля, че не случайно докторът ти е казал, да си биеш фраксито. Аз по същия начин съм на схема ФП и АП на ден, понеже съм с риск от спонтанен, и днес след като си видях втората черта и кръвнах много леко (капка) и док каза да спра само аспирина. Е да, страх ме е да ида до WC , ,но вярвам , че всичко ще е наред. И стискам палци за теста❤️

Общи условия

Активация на акаунт