Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета,
Яко започнах да се филмира. Много ме притеснява факта, че ми върнаха Ембрионите на 3 ден , а не на 5. Знаете ли как се движи статистиката.

Моят 3-дневен ембрион е на 4 години и не е рядкост...2-дневен Е също може да стане бебе, така че не притеснявай, ами вярвай, че си бременна Simple Smile

# 586
Здравейте момичета,
Яко започнах да се филмира. Много ме притеснява факта, че ми върнаха Ембрионите на 3 ден , а не на 5. Знаете ли как се движи статистиката.

Моят 3-дневен ембрион е на 4 години и не е рядкост...2-дневен Е също може да стане бебе, така че не притеснявай, ами вярвай, че си бременна Simple Smile
Просълзих се, когато прочетох тези мили думи. Благодаря. Добре, че ви има всички вас тук, че да се успокояваме в дългото чакане.

# 587
Здравейте момичета.Чета ви от доста време, но днес вече се включвам като чакаща, с едно питане. Аз съм 9 ден след трансфер на едно бластоцистче на 5 ден. През цялото време имах леки болки на няколко пъти, но днес забелязах на два пъти малка капчица кафеникаво зацапване и по прогестерона който пада също съвсем леко оцветяване. Снощи пак ме заболя за малко и се чудя това май не е много добре.. като започване на цикъл ли е не знам 😣 Датата ми за теста е сряда, но не знам какво да правя чесно казано.. пия естрофем 3 по 1,прогестерон вагинално 3 по 1, аспирин протект по 1. Също пия и л тироксин заради. Тсх-то. И един път в седмицата пролутон депот мускулно. Има ли шанс още за трансфера да е успешен или не 😣

# 588
Здравейте момичета.Чета ви от доста време, но днес вече се включвам като чакаща, с едно питане. Аз съм 9 ден след трансфер на едно бластоцистче на 5 ден. През цялото време имах леки болки на няколко пъти, но днес забелязах на два пъти малка капчица кафеникаво зацапване и по прогестерона който пада също съвсем леко оцветяване. Снощи пак ме заболя за малко и се чудя това май не е много добре.. като започване на цикъл ли е не знам 😣 Датата ми за теста е сряда, но не знам какво да правя чесно казано.. пия естрофем 3 по 1,прогестерон вагинално 3 по 1, аспирин протект по 1. Също пия и л тироксин заради. Тсх-то. И един път в седмицата пролутон депот мускулно. Има ли шанс още за трансфера да е успешен или не 😣
Винаги има шанс. Горе главата. Тук като чета колко жени са имали зацапване, а вече гушкат бебета. Само се обади на лекаря си той трябва са знае. Ако трябва да увеличи прогестерона. Ако нямаш тромбофилия   АП може и през ден да ти каже. Но това само твоя лекар може да го прецени.  Непременно се консултирай и чакаме едно голямо ЧХГ скоро от теб.

# 589
Sisip, ако е само капчица не е страшно, случва се при много бременности. А и може да е късна имплантация предвид 5 дневните ембриончета. Успокой се и лежи повече ииии в сряда и двете сме на тест🤗

# 590
Не губи надежда! Дори и с леко зацапване,нищо не е решено!

# 591
На 9 ден на 5 дневно ембрионче вече кръвен ще покаже. Стискам палци

# 592
Благодаря ви много за отговорите,говорих с доктора, каза че щом е само леко зацапване няма проблем и да не спирам нищо.. и да направя още утре теста за да се знае какво става. Иначе нямам тромбофилия.. аспирина е превантивно. Стискайте палци  да е положителен утре 🍀 пожелавам и на вас много късмет и положителни тестчета и после  живи и здрави бебчета! 🙏🏼

# 593
Здравейте и от мен! Днес е 12-ти ден на три дневни ембриони, не събрах кураж да направя кръвния тест днес, след разочарованието от домашния тест вчера. Два часа след като направих теста видях едва забележима втора чертичка, но .. не смея да се надявам. Стискам палци и желая да имаме бум от положителни тестове! Днес даже ходих и на работа въпреки, че до петък съм в болнични.

# 594
Сиси, аз след първото успешно инвитро имах не зацапване,а кървене. Е.. имам 4 годишна принцеса. Кураж мила, утре чакаме да се похвалиш.

# 595
  • София
Krasyma, кръвен ще покаже, ако направиш.
При мен днес на обяд втората излезе в рамките на 3-5 мин., но беше толкова невидима, че я гледах 100 пъти, за да се убедя, че не ми се привижда. Може и остатък да е от Хориомон, може и да си въобразявам. Затова пуснах кръв, за да спра да се чудя поне дали е + или -. После ще мисля за другите неща. Пусни един тест, поне да знаеш как се движат нещата.

# 596
Благодаря ви много за отговорите,говорих с доктора, каза че щом е само леко зацапване няма проблем и да не спирам нищо.. и да направя още утре теста за да се знае какво става. Иначе нямам тромбофилия.. аспирина е превантивно. Стискайте палци  да е положителен утре 🍀 пожелавам и на вас много късмет и положителни тестчета и после  живи и здрави бебчета! 🙏🏼
Успех SiSiP. Всичко ще бъде наред и ще пълним темата с ++++ тестове. Чакаме те утре с едно хубаво ЧХГ.

# 597
  • София
Момичета, явно не е било писано този път.
Резултат 2,6 при реф. стойности от 0 до 1.
Имало е имплантация или е от Хориомон, но не виждам шанс. 12 ден след Т и 14 след П би трябвало резултатът да е съвсем различен.
Ще го повторя след 2 дни, но няма особен смисъл.

Успех на всички!

# 598
Много тъжно! ..но не бива да се отчайваме и да губим надежда! Докторът ми каза, че успеваемостта е около 20%, а ако има бременност, то 30% стигат до раждане. Разбира се, успеваемостта зависи и от възрастта и други фактори. Аз съм на 38 години. На 25 години забременях от първия опит и имам син на 13 години и от тогава години наред не мога да проумея, какво става и защо не се получава втора бременност. Това е първият ми опит ин витро, след две неуспешни инсеминации и много големи надежди, че ще се получи по естествен начин. Откровено казано страхувам се да си направя кръвен тест.

# 599
Момичета, някой има ли телефона на др Даниел Ставрев от болница Селена
Аз имам телефона му. Ако все още го търсите🙂

Общи условия

Активация на акаунт