Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета Simple Smile
Рядко пиша....и редовно чета...
Приключи и моя 4 трансфер с резултат 0
Вече не знам какво да правя....водим се с мъжки фактор, правили сме имунологични, генетични, тромбофилии абе май всичко, за което съм чела...всичко наред, а имплантация липсва.... Доктора ми предлага да направим хистероскопия, тъй като вижда някакъв дефект на матката. Толкова съм обезверена, че не знам какво да правя.
Чудя се останало ли е нещо, което може да се изследва още и да е причина за липсата на имплантация?
Имам още 2 снежинки и живот и здраве след хистерото ще си ги прибирам, но ми се иска да направя всичко възможно този път да се получи. Някой ако се сеща за нещо да сподели....извинявам се стана дълго, но съм много объркана вече....

# 616
Здравейте момичета, бих искала и аз да споделя резултатите си с вас, защото съм много притеснена.  На 6.11.чи беше пункцията, а ня 9 ти трансфер ва 2 бр. ембриона. На 19 теста беше 113.80 а днес 190.70 или по калкулатор се удвоява ня 36 часа. Как ви се струват резултатите като за 3 дневни, имам доста силни ПМС и съм притеснена, защото имам и една извънматочня. Благодаря ви!
Ама днес е 19.11. Нещо не мога да разбера първия тест 113.80 от коя дата е. Иначе ако днес е 10 ден резултата ти е супер.

# 617
Извините ме - днес 19.11 резултата е  190.60 а резултата от 113.80 е от вчера. Днес обаче съм със доста силни болки от дясно - спазми  и нещо се уплащих да не е пак извънматочна.

# 618
Извините ме - днес 19.11 резултата е  190.60 а резултата от 113.80 е от вчера. Днес обаче съм със доста силни болки от дясно - спазми  и нещо се уплащих да не е пак извънматочна.

А защо не пусна втория тест 48 часа след първия, а днес?

Резултатът за 10 ден е хубав

# 619
Мисля,че всичко е добре и не трябва да се тревожиш.Ако трябва пий но шпа.Тихо честито!🥰

# 620

Идете на лекар. При мен в началото нищо не се виждаше. Ако преди сте имали извънмотчна може би ще си познаете тялотп и признаците. Стискам палци всичко да е наред. Успех! 🍀

# 621
Милички, бихте ли споделили тези от вас, които са били или са с тридневни ембрита и сте забременяли, какви стойности имахте на 12 ден от ЗЕТ(кръвен)?

# 622
Момичета, може ли някой да ми обясни как лентичка за овулация отчита бременност. Чета как някой си правят теста с лентичка за овулацуя. Нали уж те отчитат нивата на ЛХ, а.... Нещо се омотах. Ама и аз да не остана назад си направих експеримент и се появиха две черти, а съм едва 6 ден след трансфер.

# 623
Милички, бихте ли споделили тези от вас, които са били или са с тридневни ембрита и сте забременяли, какви стойности имахте на 12 ден от ЗЕТ(кръвен)?
195.70

# 624
Момичета, може ли някой да ми обясни как лентичка за овулация отчита бременност. Чета как някой си правят теста с лентичка за овулацуя. Нали уж те отчитат нивата на ЛХ, а.... Нещо се омотах. Ама и аз да не остана назад си направих експеримент и се появиха две черти, а съм едва 6 ден след трансфер.

Това не знам къде си го чела😊
Тестовете за овулация винаги са с 2 черти и едната е по-светла. Преди да настъпи самото ову стават еднакви или тестовата е по-тъмна от контролната.

# 625
здравейте,
вчера беше моят ЗЕТ. Лигавицата обаче беше само 8 дебелина. С1  Дали все пак е ОК ?
За докторката - щом е над 7 е добре , но ...

# 626
  • Живее на Луната
Момичета, имате ли впечатления от тестовете Престо? Вчера (10 ден от ЗЕТ на 3 дневни) бледа черта след 5 мин., но с първа урина. Днес пак има втора, но ми се струва още по- бледа( не от първа урина). Май май отивам към провал😟 Утре ми е теста. Тъжна съм😟

Това е абсолютно отрицателен тест,след него пуснах кръвен и резултата беше 0,и не ми е за първи път да се случи така.Те с техните изпарителни са пословични!!!!

Тази черта веднага ли се появи или след няколко часа?

# 627
Здравейте,
Днес е 4-ти ден след ЗЕТ на един шестдневен ембрион.Вчера имах еднократни боцкания в областта на матката,днес от сутринта съм с леки бодежи.Болката не е силна,но определено се сдухах.Знам,че е много рано да си правя каквито и да е заключения,но определено се притесних и взех да се замислям,че крайният резултат няма да е това,за което се борим.Първи опит ни е.
Вие имахте ли подобни оплаквания,имахте ли симптоми за Б преди датата на теста?
Благодаря предварително и успех на всички 😊

# 628
здравейте,
вчера беше моят ЗЕТ. Лигавицата обаче беше само 8 дебелина. С1  Дали все пак е ОК ?
За докторката - щом е над 7 е добре , но ...
Zagorche, и моят ЗЕТ беше вчера със същата лигавица. Не се отказвам все още и гледам да мисля позитивно, въпреки прокървяването си снощи.
Кога ще си правиш теста?

# 629
Може ли да има извънматочна без кървене? И кога се появяват симптомите?

Общи условия

Активация на акаунт