Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Adora Belle Dearheart, журито е подкупно. Ако предложите повече бЕло, добро настроение и нещо шоколадово ще пишем повече точки там дето сте силни Smile

# 317
  • Sofia
Rady, ще подкупвам аз Laughing Все майка му ще ходи да го оправя (как трошихме крака и нерви с Adora  по класиранията). Абе това мъжката челяд.... какво да я правим - да го ошамариш ли, да го нацелуваш ли Blue Heart То май да си мълчим, че хептен им сваляме акциите.

Аз също нямам против да казват за всекиго по нещо на РС. Тази нова мода с гоненето на учителя по коридора, да го питаш тайно, не ми се нрави. По важните предмети се натрупа опашка отвън, а през това време друг учител говори вътре на полупразна стая общи приказки за материала. То и без това от децата знаем горе-долу кой как се справя, какво чак пък толкова тайно да има.

# 318
  • София
aniK, ходи в ББИЕЦ (Британско-български информационен и езиков център), туй се води наследникът на ВВС. Бяха до нас някога и така на шега я записах като беше на 4 на едно ускорено двуседмично лятно инглиш забавление. И така си станаха 10 години вече.
След време отидоха в голяма, нова, хубава сграда, също наблизо. И двамата ходят с удоволствие. И на мен ми се видя странно, че са толкова малко, може би пак се засичат с външно и нови чужди езици.

Хехе, забавляваме се ние, но моите родители така са ги сгаджосали бабите. Едната беше фризьорка, другата ми баба и била клиентка и така от дума на дума запознали младите Simple Smile

# 319
Хехе, забавляваме се ние, но моите родители така са ги сгаджосали бабите. Едната беше фризьорка, другата ми баба и била клиентка и така от дума на дума запознали младите Simple Smile

Ма, моля ти се ние знаем най-добре Satisfied Иначе сестрата на мъжа ми така я запознала , забележете баба и с мъжа и. Три години я навивала да я срещне с мъжа и, съответно и младежа, бил  агитиран от тъщата на брат му. След една разочароваща връзка, тя казала "Бабо, дай да го видя този младеж" и той точно тогава от дълго време без гадже, срещнали се и не са се разделили повече от 20 години, страхотно семейство са. Никой не знае кога ще срещне "сляпата неделя"

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 16:20 от Rady

# 320
  • София
НЕГ, как мина родителската - французойките си признават часа на приключване Grinning
Ами ние няма какво да признаваме Simple Smile Имахме само ПредРС без след РС, така че сме били повече от културни Simple Smile За по-натам трябва да се поправим и да вземем пример от ФЕГ. Времето наистина ни беше малко, не успяхме да се "запознаем" всички, но на мен лично ми беше много приятно.
Шарлот, благодаря, че ни подтикна към тази среща и благодаря, че си в готовност винаги за "помощ на другарче" Hug
Хайде и аз нямам търпение за събота да затвърдим запознанствата и да ги разширим Simple Smile
Абе това мъжката челяд.... какво да я правим - да го ошамариш ли, да го нацелуваш ли Blue Heart То май да си мълчим, че хептен им сваляме акциите.
+1000.

На нашата РС се получи спонтанно говоренето за всяко дете след подтик от родителите. Класната нямаше да го направи, но ние поискахме, тя се поколеба. Даже предложи и по номера да го направи (ако си ги знаем), но след като никой не се обади да е против да говори с имена, така го направи. Аз съм доволна - придобива се някаква представа за децата в класа, а смея да кажа, че и тя знаеше какво да каже. Не беше рецитация на тема оценки, а някак впечатления пречупени през характера на детето и търсеше обратна връзка от родителя за това кое как се случва и защо. Даде насоки и за работа. Въобще аз много я харесвам. Като Jenap и аз почти не харесах друг учител. При нас г-на по философия не мина въобще.

# 321
  • Варна
Ради,
не е достатъчно изчерпателно "препитването" на младежите. Хубаво е да има и възпитание, толерантност и мааалко смирение. Щото по изброените моят се класира със сигурност, но е НЕТЪРПИМ, избухлив  и вечно мрънкащ и недоволен

# 322
Дори и не можем да си представим колко хора четат, случайно или не. Всеки Гугъл сърч съдържа поне 10  бг-мамма резултати, от готварски рецепти до реглаж на гуми. Какво да говорим за НВО. Чете се, че и години напред ще се чете какви сме ги писали.
Аз отдавна ви изпуснах дискусията, ама тук имам едно въпросче.
Абе, колко години се пази хисторито на форума, малко е офф, ама нали сте се заговорили. Що чудо съм изписала за синко.Cold Sweat

# 323
Ради,
не е достатъчно изчерпателно "препитването" на младежите. Хубаво е да има и възпитание, толерантност и мааалко смирение. Щото по изброените моят се класира със сигурност, но е НЕТЪРПИМ, избухлив  и вечно мрънкащ и недоволен
Помислих го, но се въздържах, защото щяха да ми декласират момичето, заради претенциозна тъща Smile

# 324
  • София
Боже, снощи какво съм чела-недочела, останах с впечатление, че недОстига са мъже (бройките синьо-розово съм омешала) 🤭. Днес като чета какви са нормативите за наддаването, се радвам че сме от малцинството 😂, че иначе изобщо няма да се класираме

За родителската среща, много начесто ги правят в конското. При нас скоро не се очертава такава.

Косите на Вероника, струва ми се, че сме влезли в аналите вече

# 325
  • София
Косите на Вероника, влез си в профила и в "публикации" ще разбереш. При мен се пазят от 2008, но все пак нямам много изказвания Simple Smile

# 326
  • някъде ... тук ...
Няма спасение - моите постове си седят от регистрирането ми в началото на 2005-та Crazy

# 327
  • Sofia
aniK, ходи в ББИЕЦ (Британско-български информационен и езиков център), туй се води наследникът на ВВС.

А, от предния пост не разбрах, че и досега ходи там.Hands Thumbsup

И аз мисля, че постовете се пазят.

# 328
  • В средата на времето
Ами ние няма какво да признаваме Simple Smile Имахме само ПредРС без след РС, така че сме били повече от културни Simple Smile
Jiema, вие съвсем по немски - сбито, кратко, ясно, по същество. Няма "вино разлей, песен запей, прегърни и се усмихни". Simple Smile...примерно.

Ако някой не хакне сървърите и не изтрие всичко, бих казала, че ще се пазят докато свят светува. Това за постовете тук. Simple Smile Аз съм тук от 2005...всичко си стои. Simple Smile

Звездице, като те прочетох, в първия момент си казах - объркала се е Simple Smile, после реших, че искаш да увеличиш бройката на кандидатите в синьо, че да имат по-голям избор девойките. Simple Smile)

# 329
  • София
Хахаа Adora, то и това не е лоша идеята, избор да има😜 Макар понякога не е лесно и решения да взимаш ..

И моите първи постове са от 2005 , сивито ми е вътре дет се вика 😁

Ноември, твоят тийн ще бъде и той “взет” споко, нищо, че е мрънкащ. Аз като тъща най-ги обичам киселяците 😆

Общи условия

Активация на акаунт