Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата тема на публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата тема на публикациите?
Публикациите обхващат различни теми, включително благодарности за новата тема, споделяне на училищни преживявания и академични дейности на децата, планиране на среща, предоставяне на забавни коментари и обсъждане на идеи за подаръци и срещи. Родителите изразяват загрижеността си относно образователния процес и здравето на децата си.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
-
Какви са плановете за срещата?
-
Какви са мненията за учителите по математика и физика?

Някои са с отсъствия! През деня ми е много натоварено на работа. Хвърлям по едно око като има време, но вечер препрочитам, и то след като щателно съм обработила това, което малката самостоятелно е сътворила след училище.
Ама наистна само желание да има. Щерката си беше свалила някакво, с което си рисуваше японските заврънкулки с пръстче и то ги разпознаваше, та може и за иврит да става.
На всичко отгоре обожавам да готвя. Всеки ден - 1, 2 или 3 ястия. Често раздавам храна и нося на работа. Не мога да стоя мирно и особено кухнята ме успокоява. Не случайно малката готви от шестгодишна!

sanaka, обаче помни!!
Ще разчитам да ми разкаже на ушенце пикантериите!
Успех с бабите, прабаби да станат!
На последната диктовка при нас, разбрах, че е имало много двойки и бях изненадана! При това на диктовка с предварително посочен текст! Също беше споделила, че детето, което стои до нея постоянно поглеждало, обаче има 60 грешки (което е двойка), а тя има 8, пък друго, похвалило се, че преписало от "пищов" има 5-ца, значи и да се преписва не е лесно. Така че да продължават да учат с желание, това е верният път, дори и да грешат!