Отговори
# 150
Здравейте и от мен! И аз имам един проблем с ходенето до тоалетна, но не като Ирини,а обратното.Какви ли не технологии опитвам-сливи на гладно,топла вода,плодове и нищо...Смятате ли,че ходене през два дни е опасно за бебчо?Не бях така доскоро и откакто си дойдох във Варна,не знам какво стана newsm78.Не искам да взимам лекарства.Някой има ли подобен проблем и може ли да ми даде съвет?

# 151
Ирини,покрай пътуването няма нищо интересно и затова не съм писала по въпроса.Беше всичко нормално,малката доста ме ядосваше,но това си е нещо естествено за нея,когато има много хора около нея и е център на внимание.Не можах много да си почина,по скоро се върнах още по-изморена,та затова повече никъде няма да ходя извън града,поне до раждането.
P.S. За тези памперси Дайперс нищо не мога да ти кажа от опит,защото никога не съм ги ползвала.Oсвен Памперс и Либеро други не съм взимала на малката,по този повод искам да ви се похваля,че от 1-2 седмици моята дъщеря окончателно се изхожда по голяма и малка нужда в гърнето и вече не ползваме памперси,при което аз съм супер щастлива и доволна! Hug  Laughing

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 22:27 от walentin

# 152
catnadeen , както сама написах , когато всичко друго  е в норма , то само по едни показатели от УЗ е доста пресилено заключението .
Irinii , не пия нищо , но до снощи не ми се беше случвало нещо подобно . Аз мисля , че беше от боба , които ядох на обяд , но знам ли ... Ако се повтори ще взема мерки .
Ileo , аз също като теб имах адските проблеми , но от няколко месеца не се храня с нищо тестено , нито с бял хляб . Хапвам пълнозърнест и мнооого плодове и зеленчуци . От тогава всяка сутрин си ходя до тоалетната и ми е много леко на коремчето . Пробвай . Моят лекар в началото ми беше казал да си купя от китайския чай за отслбване , но от онзи с 3-те билки .Каза , че чая няма да повлияе на теглото ми и , че не е опасен за бебето . Но другия с 5-те мисля , че има сена , която предизвиква контракции .
Много ми помагаше . Пие се по едно чайче на ден .
Нещо става с мен  Sick Sick Sick , не съм се чувствала така от 3-я месец . Усещам всякакви миризми - пот , силни парфюми (дори собствения си не понасям ) , готвено  Confounded Confounded Confounded Confounded  Sick #Crazy .Дори и сега се чувствам разтреперена отвътре .Чакам да дойде мъжо да ми мери кръвното - дали не е виско  Shocked ...Ох , така ще е , още месец и всичко ще мине ..

# 153
  • София, "Младост 3"
ИРИНИИ - Дайперс не съм ползвала малки номера, но последните дето купих за 4 или 5-ти номер - не бях доволна. "Памперс" като се напълнят желето сатва меко, а Дайперс - стават твърди и се сплъстява напиканото и ако не си въобразявам - топчиците на Дани се зачервяват, въпреки, че аз и тях мажа с крем против подсичане... та аз няма повече да пробвам.
Единствено "Либеро" са от класата или даже над "Памперс". Пробвах и хвалените "Бейби ситър" - същото като с "Дайперс" - става твърдо желето.
И за инфо - аз ползвам Бюбхен - мен много ми харесват неговите естествени билкови аромати. Защото  ако не ме лъже паметта Ирини - бяхте обсъждали това. Та като цена за мл - за мен това  енай-оптималната козметика.

# 154
ileo, не се притеснявай, това че имаш проблем с ходенето по голяма нужда не вреди никак на бебо. Навсякъде пише, че е съвсем нормално да ти се случи по време на бременност. Разбира се, не е приятно, но след месец всичко ще се оправи Laughing

# 155
Добро утро!
Мен пак сън не ме хваща.Гледам да си лягам късно за да спа цяла вечер,но нещо не ми се получава.А и тази вечер сънувах един кошмар свързан с бебчо,стреснах се и после дълго не можех да заспа.
mari_anka   честит рожден ден на патерици!Пожелавам ти само сбъднати мечти,леко раждане и прекрасно бебче!!!  newsm59  bigdance2 newsm67
LIBBRA   защо им обръщаш толкова внимание на хората!?Много ми става мъчно като чета колко си зле.Като знам на мен колко ми е тежко и понякога едвам издържам психически и физически направо ти се възхищавам как сама се справяш с всичко.Прегръщам те!
mamaKapi всеки път когато видя,че си писала изчитам всичко на един дъх с желанието най-накрая да прочета дали бебчо се е показал мъж ли ще е или дама.Радвам се,че поне има някаква светлина по въпроса въпреки,че май не е точно това което ти искаше.Знам,че отдавна искаше да разбереш пола на бебо.
Ще си имаш още една госпожица.  Heart Eyes
irinii аз забелязах,че като шофирам имам контракции на няколко минути.Не знам на какво се дължи,но явно и при теб е така!От няколко месеца избягвам да карам кола.
Picky аз също реших да хитрувам и да гласувам и за теб,но нещо не стана,защото преди това бях пуснала гласа си за dvv.
Lessyy стискам палци новините във вторник да са добри!
ileo   не знам дали наистина няма проблем за бебчо ако не посещаваш редовно тоалетната както ти е казала   mari_anka ,но със сигурност знам,че доста често контракциите ми са предизвикани именно от това.Правя всичко възможно да посещавам всеки ден WC-то.Това е едно от нещата които лекарката ми ме посъветва-дебелото черво да е празно,защото дразни матката.Аз се спасявам с около половин килограм кивита на гладно или едно кафе с мляко също на гладно,а имам една позната която единствено кафе с цигара сутрин я спасяваше от проблема.
Лек ден на всички!   love001

# 156
Добро утро на всички Grinning
Някой чувал ли е мама Иги, какво стана с нея, изведнъж изчезна?

# 157
  • София, "Младост 3"
Мама Иги е в МД - и живот и здраве до 2-3 седмици трябва да излезе с бебчо!

# 158
Добро утро  bouquet
Не съм писала отдавно,но няма нищо ново при мен.Да ви се похваля не съм на работа вече(не че мойто можеше да се нарече работа) :hug
 mari_anka   Честит рожден ден със малко закъснение.Много здраве и щастие и един прекрасен бебок септември. newsm30
Lessyy надявам се да си по спокойна и да напишеш много скоро добри новини.Според мен също може да се получават разминавания в размерите и щом не са те пратили на друг лекар да те види и не са ти правили други изследвания значи не е нешо страшно. HugЩе видиш,че накрая всичко ще е наред
AFRODDITA и на мен са ми излизали обриви от душ гела на палмолив,но не съм била бремена.Къпи се с бебешки продукти и ще се оправиш.Ние само такива използваме и прах за пране и омекотител,защото мъжа ми не понася други.А за глупостите,които са ти наговорили,просто нямам думи.Не им обръщай внимание много са злобни някой хора. #Cussing out
Моята свеки вчера какво ми каза за една бременна направо ми стана лошо,но не искам да го споделям с вас да не ви натоварвам.
Надявам се да чувате само хубави неща и да се чувствате положително.Още малко момичета Hug Hug Hug

# 159
  • Sofia
Понеже при мен нищо ново, само да се изкажа за Дайперс - ползвах в началото от тях, но не съм доволна, пропускаха много...Те и другите от време на време пропускат, но тези са уникум, могат да се съревновават с Молфикс. Много съм доволна от Памперс, Либеро и Хъджис - в този ред  bouquet
Лека седмица мили мамчета   bouquet

# 160
Добро утро и от мен!
Благодаря на всички за поздравленията,наистина с това дипломиране голям товар ми падна от сърцето! Simple Smile
Аз вчера цял ден бях на излет близо до София и се прибрах чак вечерта,много добре прекарах и нямах никакви проблеми!Утре мислим да заминем за няколко дни до едни приятели ,близо до София на 100 км,дано се чувствам добре Praynig
Момичета,стискайте ми палци,днес ще ходя във Фемина при д-р Маркав,дано всичко е наред Praynig,после ще докладвам!
Искам да ви попитам,имате ли стрии? newsm78,аз имам по бедрата,въпреки мазането и се чувствам доста зле от това Sad

# 161
Добро утро, момичета  bowuu
Аз нещо днес не съм много в настроение... Причината е най-вече в мен и факта, че снощи се улових как се изнервям за някаква пълна глупост... Незнам, но искрено се надявам да са хормони. Изведнъж този домашен режим май ми дойде в повече и започнах да се заглеждам в детайли, за които иначе въобще не ми пука.  Избухнах  и после с епочувствах много тъпо, защт не съм такъв човек по принцип. Хвана ме страх като се роди бебешора да не стана някаква изнервена домакиня - образ далечен от същността ми. Вие как сте с нервите?
Илео, ходене до тоалетна на 2 дни не е проблем, но е важно изходането да е без много усилия и напън. Иначе пробвай с праскови и киви - НА ГЛАДНО и една активия с фибри. Категорично не те съветвам да ползваш китайските чайове - много краен е ефектът им и на неподготвен организъм може да доведе даже до колабиране.
За Дайперс - благодаря ви за мненията, мацки!   bouquet Еми ще ги взема живот и здраве в болницата. Памперсите ще ги оставя за в къщи.
Алекса, стискам палоци за прегледа ти при Марков. За стрии - имам стари отстрани на дупето, които сега от напълняването се виждат повече Confused, но нови засега няма... Ама аз знам, че може за 1 нощ да "цъфнат" на корема. Продължавам да съм несериозна в мазането Embarassed

# 162
Добро утро или по-скоро Добър ден и  от мен!

В събота бях на прекрасната сватба на една приятелка.Цял ден подготовка,букет,подарък,картичка,прическа,маникюр...после веселба до 1ч.вечерта,бебо се държа изключително прилично.Но в неделя цялото това непочиване ми се върна с трикратна сила.Каквото и да хапна или да не ям веднага се почваше едно страшно гадене ,виене на свят ,никакви сили да се поместя ,а малкият тигър като отвързан голямо премятане и демонстриране на различни части дупе,гръбче,петички,коленца и тази ситуация  продължи до снощи 2ч.когато вече бях страшно изнервена,повърнах след толкова гадене,поревах си и заспах.Днес съм страшно отпаднала просто не ми се мести от леглото.И моите нервички се опъват за секунди и то за дребнички неща ,най-вече са отностно подредбата и чистотата в къщи,и понеже са детайлчета които сега не мога да свърша сама и да лазя и да се завирам по ъглите пощурявам  #Crazy
За стриите ужасно ме е страх ,наистина стават за секунди и то може да се случи по всяко време и много педантично си се мажа сутрин и вечер.Сега се чудя с какво бих могла да мажа белега който ще имам от секциото ,ако някой има опит или знае нещо да помага със съвет.
Отностно ходенето до тоалетна хапвам праскови,киви и активия както е написала Ирини и за сега всичко е наред.
alexal стискаме палци за прегледа при Др.Марков  baby_neutral
Хубав ден мили тумбачета!

# 163
Добро утро или по-скоро Добър ден и  от мен!

И моите нервички се опъват за секунди и то за дребнички неща ,най-вече са отностно подредбата и чистотата в къщи,и понеже са детайлчета които сега не мога да свърша сама и да лазя и да се завирам по ъглите пощурявам  #Crazy
...
Сега се чудя с какво бих могла да мажа белега който ще имам от секциото ,ако някой има опит или знае нещо да помага със съвет.
Денис, изклчително точно си описала раздразненията ми. Много усилия ми коства всяк онещо, а и имам забран ада пипам каквото и да е... и оттук - нервички.

За белега - мисля, че контратубекс е мазилцето!

# 164
За стриите - както се гордеех, че нямам никакви, с ужас видях по долната част на корема ми и направо се скапах Tired

А за нервитеее..... лелеллее и аз имам същите изблици, нещо малкичко вкъщи ме изнервя тотално. Дано и аз да не се превърна в  стерилат, домакиня ит.н. Казват, че после се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт