Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са задължителните ваксини за бебето?
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са задължителните ваксини за бебето?
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Различните видове ваксини имат както предимства, така и недостатъци. Например живите ваксини са по-евтини и лесни за прилагане, но могат да причинят реакции след имунизация. От друга страна, ваксините с готови антитела не предизвикват тези реакции, но са по-скъпи. Препоръчително е да се консултирате с лекаря, който наблюдава вашето бебе, за да изберете най-подходящата ваксина за него.
-
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
За да качите снимки в албум на сайта snimka.bg, първо трябва да влезете във вашия акаунт, след това да изберете желания албум и накрая да щракнете върху бутона „Добавяне на снимки към албума“. След това изберете вашите изображения, намалете ги до размер 800x600px, добавете описание и натиснете „Добавяне“.
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове изследвания за токсоплазмоза?
-
Кога трябва да закупите сутиен за кърмачки и необходим ли е такъв в родилното отделение?

, Шейново
Шейново
за да добавяме снимки към албума ползваме този сайт и регистрация
,наистина сте прави това че вчера се чух с него ми е на късмет до този час на деня 
Извинявам се на всички ако понякакъв начин с тази тема съм разтроила някои от вас ,просто понеже знаете притесненията ми относно по-ранното раждане при близнаците,ми се искаше да прочета някаква поне малко обнадеждаваща информация.
Страхотни записки пак си направила, добре че имаш търпение да ги споделяш с нас.
А за секциото - дано докторът ти е преценил правилно. При мамите, които ще раждат секцио поне се знаят нещата - планирано, организирано, ясно. Аз мног ообичам така, нали ме познаваш
Не се преуморявай точно сега последните месеци, че после ще т итрябват повечко силички.
Пожелавам ти да си много усмихната и щастлива и без никакви притеснения и проблеми да се наслаждаваш на очакването на най-хубавия подарък-малкото сладко бебче
!!!
. Все ме е страх и отлагам. Напълно разбирам, че това са глупави суеверия и не трябва да им се поддавам, но винаги се намира някой да ми каже, че не трябвало да избързвам, да обиколя магазините, да си направя списък и като се роди бебето, таткото за един ден щял да купи всичко необходимо. Като чета вие колко сте напред с покупките, съвсем започвам да се обърквам!! Има ли някоя друга мама, която смята да изчака и да побърква горкия татко да напазарува всичко сам??? 
и на всички момичета, които скоро празнуваха. И аз имам рожден ден след два дни както и традиция да го посрещна на морския бряг, така че утре рано сутринта с мъжлето ми заминаваме на моренце.
Много се надявам всичко да мине без проблеми, стискайте ми палци
напълно те разбирам какво ти е въпреки,че нашите раздели не са за толкова дълго време.
за по бързо събуждане.
Добро утро ,момичета!
и съм много щастлива,имам чуството че ми е паднал камък от плещите. Бях много притеснена но висчко беше перфектно.