Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са задължителните ваксини за бебето?
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са задължителните ваксини за бебето?
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Различните видове ваксини имат както предимства, така и недостатъци. Например живите ваксини са по-евтини и лесни за прилагане, но могат да причинят реакции след имунизация. От друга страна, ваксините с готови антитела не предизвикват тези реакции, но са по-скъпи. Препоръчително е да се консултирате с лекаря, който наблюдава вашето бебе, за да изберете най-подходящата ваксина за него.
-
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
За да качите снимки в албум на сайта snimka.bg, първо трябва да влезете във вашия акаунт, след това да изберете желания албум и накрая да щракнете върху бутона „Добавяне на снимки към албума“. След това изберете вашите изображения, намалете ги до размер 800x600px, добавете описание и натиснете „Добавяне“.
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове изследвания за токсоплазмоза?
-
Кога трябва да закупите сутиен за кърмачки и необходим ли е такъв в родилното отделение?
, четох , че помага и за заличаване на стрии и всякакви други белези, които са пресни. И аз съм решила,че ще си взема, ако ми се появят нови стрии, защото имам стари от пубертета на дупето и гърдите, които сега и да искам не мога да премахна
И този факт се дължи на това,че свекърва ми замина за Италия преди 2 месеца
, сега в нашият дом цари мир и спокойствие. А в началото .... беше ме докарала 2 пъти до нервни кризи
, което много ме стресира да не навреди на бебчо и той да е нервен и ревлив като се роди
. А уж и тя е била майка и знае че трябва да съм спокойна, но всеки с късмета си, за сметка на това мъжът ми е златен, така си ме гледа
и това е най-вайно за мен. Айде че много се отплеснах от темата и ви занимавам с глупости

нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб! А на есен - здраво и сладко бебче да прегърнеш 
Тя е за второ дете и много искаше момченце и момченце си роди . Толкова се радвам за нея , чак нямам търпение и аз да легна под ножа .. 
.
Прегледът беше много подробен,за разлика от миналия път,всичко видях и разбрах и най-важното,че всичко е наред!
Каза,че бебчо е 1800 кг,абсолютно нормално за моето телосложение,в стартова позиция е,но така и не пожела да си махне ръцете от лицето и не можа да направи снимка,но това да е проблемът...
,но мисля че постепенно нещата ще си дойдат на място,само търпение,а на мен вече не ми остана?!?!
, отговорих ти в темата в Майки, ако искаш повече инфо - пиши ми на лични
, как издържате? На всичкото отгоре пак започна да ми се гади надвечер.