Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са задължителните ваксини за бебето?
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са задължителните ваксини за бебето?
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Различните видове ваксини имат както предимства, така и недостатъци. Например живите ваксини са по-евтини и лесни за прилагане, но могат да причинят реакции след имунизация. От друга страна, ваксините с готови антитела не предизвикват тези реакции, но са по-скъпи. Препоръчително е да се консултирате с лекаря, който наблюдава вашето бебе, за да изберете най-подходящата ваксина за него.
-
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
За да качите снимки в албум на сайта snimka.bg, първо трябва да влезете във вашия акаунт, след това да изберете желания албум и накрая да щракнете върху бутона „Добавяне на снимки към албума“. След това изберете вашите изображения, намалете ги до размер 800x600px, добавете описание и натиснете „Добавяне“.
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове изследвания за токсоплазмоза?
-
Кога трябва да закупите сутиен за кърмачки и необходим ли е такъв в родилното отделение?

изчетох всичко,което сте писали от последното ми включване - колко много информация само!

??

Момичета искам да ви почерпя с всички възможни вкусотийки ,защото току що ми позвъни моето слънце и звезди /мъжът ми/ за да ми каже,че си е взел изпита на който се явяваше юни месец за един международен сертификат за финансови аналитици.И съм толкова щастлива,че място не мога да си намеря ,защото това беше едно безкрайно учене почти година и нито веднъж не ме е лишил от вниманието си