Пътят на честта - тема 5

• 48 572
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
Това да не е Стъклен дом, че да е жив Оги Simple Smile
Жалко и ако е Cry

# 106
  • София /Абсурдистан
Все повече се замислям, че май Димитър е убиеца на Оги. В началото ми се струваше, че няма да изскочи заек оттам, но след реакцията на Ина, чувайки името му, когато Симона и правеше ноктите и споменавайки Димитър говорейки с Дичо, ми мина мисълта, че брата има нещо общо.
Точно същото си мисля и аз. Едва ли е чак заради Керанка, по-вероятно е случайно да е станало нещо.

# 107
Ама вие още ли го мислите този Оги Grinning
Аз отдавна го отписах и от сценария, и от фабулата, и от всичко. Смятам, че зачеркнаха тази линия и повече няма да се връщат към нея.

# 108
Жадувано отмъщение и ново начало в „Пътят на честта“ по NOVA
Киро Християнина крои пореден удар върху бизнеса на семейство Станкови в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на безкомпромисното отхвърляне на един от героите от всички останали. Това ще доведе до особено краен и жесток план за отмъщение, в който живота си могат да загубят двама от персонажите. На фона на всичко това за главната героиня Кера предстои ново начало, което започва с драстична промяна във външния й вид. Световете на доброто и злото отново се сблъскват в лицата на Калоян и Киро Християнина в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Калоян за пореден път ще покаже благородство, помагайки на семейството на пострадалия работник Младен, а Киро ще докаже колко безскрупулен може да бъде, като се постарае работникът да не попречи на плановете му да срине г-н Станков и бизнеса му. „Киро Християнина е изключително религиозен, защото това е начинът му да оправдава действията си пред самия себе си. Колкото и да е жесток и безскрупулен, той също се нуждае от нещо, в което да вярва и да се уповава след всички злини, които върши. Образът му все още не се е разгърнал изцяло и тепърва ще се развива“, споделя за своя герой Веселин Плачков. За зрителите на NOVA предстои да видят докъде може да стигне Киро, преследвайки целите си и дали няма да разкрие и друга неочаквана страна от характера си. Действията на героите в Царево също ще изненадат зрителите. Бонка ще загуби изцяло подкрепата и доверието на мъжа си Начо и ще бъде поставена в изключително неприятна ситуация, породена от собствените й действия. Дичо ще опита отново да убеди Симона да сигнализира в полицията за поведението на Димитър, което става все по-крайно и към Симона, и в престъпните схеми, в които ще опита да въвлече и семейния бизнес.

# 109
Ако възкресят Оги, ще ги призная за най- малоумния екип на сериал, честно!
Щото пък, ако брат му го е убил, не е малоумно. 😃
Дано измислят нещо по - завъртяно, все пак още снимат.
Най - забавно ще е да го оставят с отворен край - няма заподозрян, срокът на разследването изтича и... край с тази сюжетна линия.

И няма втори сезон Simple Smile Преди няколко години имаше един сериал по нова ,Възмездие май беше с Орлин Павлов,Велислав Павлов и Йосиф Шамли.И той остана с отворен край,а се говореше за втори сезон.Ама нанай Simple Smile

# 110
"Отплата" се казваше...

Аз мисля, че Инчето се стресна от споменаването на бежанците, а не на Димитър, но ще видим...

# 111
Кой ли ще отхвърлят всички останали ? Може би Камен ?

# 112
Дано измият косата на Кера най- после!🙏

# 113
Дано измият косата на Кера най- после!🙏
А дано, ама надали. 😁

# 114
Кой ли ще отхвърлят всички останали ? Може би Камен ?

Май ще е Стела

# 115
Кера я видях на корицата на списание  Апетитно за месец октомври. Га стана готвачка, га почнаха и по корици на кулинарни списания да я тургат.Очаквам да  влезе в новия сезон на Hell Kitchen Wink

# 116
  • Viena
И матраци рекламира, незнам как да го асоцирам. 😂 😂 😂 Прелива от сексапил. 😂

# 117
Не беше ли Стела с матраците, а Кера с Активия и Маги Вкусни Тайни??

# 118
Силвия е качила снимка по бельо, рекламираща матрак в събота и в инстаграма си и фб си

# 119
Каквито и снимки да качва рецитацията остава.За съжаление не може да се превъплъти в героинята.Сухо и преиграно присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт