Пътят на честта - тема 5

• 48 181
  • 794
  •   1
Отговори
# 450
Може да е от съжаление

# 451
Киро как милваше снимката на Жаки, все едно на надгробна плоча се кланя.  Настръхвам като видя оня олтар.

# 452
А Стела наистина ли гушна букета?
Дали ще възкръсне?

# 453
Ако направят втори сезон , като нищо. Но било под въпрос за такъв, сценаристите и продуцентите на нова тв щели да преценят в последствие. Иначе едва ли

# 454
Тая вечер ще пукаме пуканки, че най-накрая след 30 и кусур епизоди Кера и КалЮ ще обменят флуиди.

# 455
И на сутринта Димитърчо и Бонита

# 456
  • Варна, България
Аз съм на 100% убедена ,че не са измишльотина забраните и ревностите на Мариана Попова към Плачков-той така плах го раздава и като мафиот, а любовните им сцени са пълна 0; Да бяха взели някой нахакан мачо дето да му повярваме,че е мафиот и че е любовник .
Аз ги гледах в някакво предаване Мариана и Плачков, прекарвали почти 24 часа заедно. Много сА лИбят. Даже ги съветваха да не са така вкопчени един в друг...
Същото си мислих за сцените, че са предварително заложени в договора да са "НеПипандер"
хахаха
А иначе Монката ми е комшия - в съседен блок Yum
Пазаруваме от един и същ плод-зеленчук Flowers Chili Flowers Tomato

# 457
Прави ли ви впечатление, че в тъмната стаичка на Киро на всички снимки Стела позира и знае, че я снимат?
Не че е невъзможно Киро да си ги свали и копира, ако тя ги е споделила някъде в интернет, но за подсилване на психо-елемента и за внушаване на маниакалното увличане на Киро по нея можеше за по-голяма достоверност да сложат снимки как е следена и снимана отдалеч.

# 458
Не Стела, Жаки е на снимките.

# 459
Сори за офтопика, но скоро засякох семейство Плачкови-Попови в един магазин. Женицата яко изтеряса, че детето не млъкваше в количката, а Блендера я успокояваше. Определено има проблем с нервите. И всички тия опити в социалните мрежи да доказват как не е вярно... Кому е нужно?

# 460
Най-вероятно са сваляния от фейсбука снимките на Жаки, затова позира.

# 461
Секси-Ани се е телепортирала Joy  в съня на Калоян .
 В промото май мернах ,че той известно време ще го "удари на живот" , докато открие  перла Керла .
Киро  го раздаде доста зловещо  като милваше  снимката на Жаки , явно това му е позволено и се справи добре .

Не ми харесва заигравката  по темата с мигрантите . Хем се опитват да не обидят ...някой конкретен  голям  , хем искат да покажат  някаква  голяма схема .

# 462
  • София /Абсурдистан
Да им имам схемата Simple Smile

# 463
  • София
Прави ли ви впечатление, че в тъмната стаичка на Киро на всички снимки Стела позира и знае, че я снимат?
Не че е невъзможно Киро да си ги свали и копира, ако тя ги е споделила някъде в интернет, но за подсилване на психо-елемента и за внушаване на маниакалното увличане на Киро по нея можеше за по-голяма достоверност да сложат снимки как е следена и снимана отдалеч.

Аз останах с впечатлението, че самата Жаки е била модел и затова има такива снимки... И като сме на думата за Жаки - да, започна дразни с поведението си. Едно е да е естествена и да звучи като реален човек, друго е този селяндурски говор - няя, не моа, никъде няма да ходА...
Мисля, че появата на великата гимнастичка е сън ...

# 464
Ами тя ролята на Жаки не е на някаква фина дама, дошла от швейцарски пансион, ами точно дъщеря на парвенюта, прихванала мутренско поведение от майка си. Съвсем на място се държи.

Общи условия

Активация на акаунт