Пътят на честта - тема 5

• 48 152
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Ми той Калоян точно така я гледаше, като да си изважда Кера молива от някъде... отвътре. 😆 Но не като да му иде да го оближе. Ама той пък всичко гледа по същия начин, все едно току що се е събудил и вижда насреща си розова плюшена маймуна.

# 541

Бона и Димитър са свръх нереални образи. То бива, бива обсесия, ама това тяхното е крайност. Лихвари, затвори, инфаркти, аборти... нищо не им влияе, само Кера им е в главата.

Може само да се радвате, че не срещали такива. Имаше една съседка на село... животът на Симона направо си беше карнавал, спрямо това, на което беше подложена и снаха й.
Снощи в Лидл  едно келешче на не повече от 20-25 години говореше по телефона, очевидно с приятелката си. Толкова агресия в думите, тона, жестовете, походката... целият магазин ехтеше, но никой не посмя да му направи забележка.
Скрит текст:
Толкова респектиран не съм бил от последния скандал, който ми вдигна жена ми Simple Smile

# 542
Не знаех, че Попова е чак такова кукуруку. Можеха направо нея да вземат за ролята на Стела.

# 543
Не знаех, че Попова е чак такова кукуруку. Можеха направо нея да вземат за ролята на Стела.
Оу, Стела беше ненадминато некадърна! Не знам може ли да я стигне Попова. Пък и трябва да си бетонира фейса с ботокс и да си надуе устата до брадичката поне. Не знам дали ще попадне при същия кьопав доктор, който е сътворил това нещо на Стелата.

# 544
Абе фейса може да не го докара, но поне нямаше да влиза в роля за куку сцените, ще й идват от вътре. 😀

# 545
Кера вади молива от кока и пърхут се посипва навсякъде. Следва реклама на Хед енд Шолдърс.

# 546
Сори за офтопика, но скоро засякох семейство Плачкови-Попови в един магазин. Женицата яко изтеряса, че детето не млъкваше в количката, а Блендера я успокояваше. Определено има проблем с нервите. И всички тия опити в социалните мрежи да доказват как не е вярно... Кому е нужно?

Тя и в клиника за психично болни е била за малко след раждането щото била в мн силна след родилна депресия. Също така още след раждането дала детето на майката на Плачков, че не го понасяла. Когато я засякох на детската площатката с майката на Плачков чух да и казва че въобще не чувствала това дете като нейно то било на Плачков, аз като чух онемях не мога да ги разбера такива майки ама всеки човек е различен.
Някои раждат,колкото да не заспят,без изобщо да искат да са майки.
На мен Стела ми се струва някак по-хубава на вид от Кера.А на определени кадри лицето на Кера изглежда някак като изсъхнало,опънато.

# 547
Оу, Стела беше ненадминато некадърна! Не знам може ли да я стигне Попова. Пък и трябва да си бетонира фейса с ботокс и да си надуе устата до брадичката поне. Не знам дали ще попадне при същия кьопав доктор, който е сътворил това нещо на Стелата.

Гледах я Стела в Черешката /мисля беше Илияна Лазарова/, завършила е в САЩ актьорско майстоорство.
Много амбициозна , чак пресилено, тогава си спомням направи още не нашумялата тогава торта Червено кадифе.

# 548
На мен актрисата ми харесваше във “Връзки” .

# 549
Сори за офтопика, но скоро засякох семейство Плачкови-Попови в един магазин. Женицата яко изтеряса, че детето не млъкваше в количката, а Блендера я успокояваше. Определено има проблем с нервите. И всички тия опити в социалните мрежи да доказват как не е вярно... Кому е нужно?

Тя и в клиника за психично болни е била за малко след раждането щото била в мн силна след родилна депресия. Също така още след раждането дала детето на майката на Плачков, че не го понасяла. Когато я засякох на детската площатката с майката на Плачков чух да и казва че въобще не чувствала това дете като нейно то било на Плачков, аз като чух онемях не мога да ги разбера такива майки ама всеки човек е различен.

Добре де, емоционална е дамата. Ама мисля , че е не е справедливо да я захапваме. Хората са с различни "дизайни" на нервната система. Има си мъж жената, обича си го и не й е приятно да го пипат други жени...ама може и някакви неприятни спомени да й изплуват,  не им знаем отношенията.
 В днешно време не е много трудно да се влезне в клиника за психична нестабилност.

Предлагам да си хапем сценаристите и некадърните актьори...каквато Стела за мен е на 100%!
Не личи , че е инвестирала пари в себе си , за да стане актриса. много дървено играе и ми създаваше напрежение да я гледам. Личи си , че е супер амбициозна, ама до там Simple Smile

# 550
  • София
Прочетох изявлението на Марияна Попова, но нищо не схванах! Към кого е насочен гневът й този път, за какво реве отново?

# 551
Скрит текст:
Гледах я Стела в Черешката /мисля беше Илияна Лазарова/, завършила е в САЩ актьорско майстоорство.
Много амбициозна , чак пресилено, тогава си спомням направи още не нашумялата тогава торта Червено кадифе.
И аз я гледах, тортата грам не ѝ се получи, а амбицията ѝ е леко патологична, по този показател е най-подходяща за ролята, която изигра. Колко некадърно, това вече е отделно. Не я намирам нито за талантлива, нито за особено красива. Доста е вдървена и в този сериал и в Черешката, другаде не съм я гледала и не искам.

# 552
Скрит текст:

Потвърждение на казаното от една съфорумка, че родните актриси могат да играят най-добре и единствено себе си.

# 553
Прочетох изявлението на Марияна Попова, но нищо не схванах! Към кого е насочен гневът й този път, за какво реве отново?

Аз също не разбрах..
Явно в опита си да прозвучи умно и дипломатично ,а не изнервено и невротично,  изказването й  е изгубило смисъла си..

# 554
Най-много да скара Мариана мъжа си със сценаристите, друго едва ли ще постигне

Общи условия

Активация на акаунт