Пътят на честта - тема 5

• 48 109
  • 794
  •   1
Отговори
# 735
  • Берлин
На фона на всичко,което гледам,започвам да харесвам Калоян,та даже и Захариев. Най-личен бос сред босовете и най-лично дърво сред дърветата...харесАх го и т'ва е

# 736
Не знаех, че  Бонка може да се усмихва. Зловещо....

Марти е отвлечен.
Кера: "Имам малък семеен проблем". 
Neutral Face

# 737
Случайно попаднах на един афиш за предстояща постановка
Ей тука вече не знам Марианчето как ще се бори

Доколкото знам той е отказал ролята, оная кикимора го е направила на бъзи коприва че ще играе с Елена Петрова

# 738
Май не е отказал. Премиерата мина.

# 739
Още един талант: "Прегледах показанията за убития... няма данни за престъпление"...Laughing

# 740
Отново потресаващ стайлинг на Кера! И после да не обсъждаме външността! Първото на актьора е външността!
Извинявам се, прилича на торба с картофи, а коланчето е над коремчето. Не мога да разбера бременна ли е или папка повечко.
ама моля ви се! Не бъдете така груба. Докарали са визия на краварката в левия ъгъл или поне на Червената шапчица, но без кошницата. Каква торба с картофи? Нищо не разбирате JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 741
Попаднах на няколко епизода от този филм - ами, смея се с глас.
Значи на тая женичка й отвличат детето, тя седи в офиса и гледа в една точка. Приятелката й - да се обадим в полицията?Тя:  Е, не, що да се обаждаме...Въобще каква спокойна майка, евала.

Малоумни и бездарни един до друг са ги наредили, тц, тц, тц...

# 742
  • Берлин
Още един талант: "Прегледах показанията за убития... няма данни за престъпление"...Laughing
Ей за'тва харесвам вече Калоян.
Оммммм...дзен съм при това кърваво отвличане...

# 743
Отвличат детето и знае кой е в дъното на нещата и не се обажда на полицията.Чак пък толкова.Чак пък толкова.Пресилена работа.Бонка пълна психопатка.Киро същата работа.Направо клинична психиятрия.Много събрани на едно място.Много пресилени неща,а по същество нищо.Захариев продължава са си рецитира.За Силвето промяна в интонацията и рецитацията няма.

# 744
А Сирил говореше на Жаки като авер в кръчмата...мъка.

# 745
Ей тва вече е пе-ньо-ар 😳 Що за облекло 😆 и що за реакция на майка 🤯 Ще ги намеря и напрао не знам 😤🤬☠

# 746
Моля, Анкета в Новата тема: Кой уби Оги? Или - Какво ще сготви Кера?.
Такам. Той ходжата каза на Начо да се пази от Бонището и верно тая нож размаха. Той пък Начо как го хвана острието с ръка директ... Мани. Пак леко се оттърва засега.
Киряка яко го тресе ревността към Жаки. Тя се мисли за голям играч, но като разбере истината за него, друга песен ще запее. Преспиването му със Стела е най-малкият й проблем.
Най-усетена за играта е майка й, но децата не я отразяват много-много...

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 23:49 от HappyRSmile

# 747
Той пък Тачо как го хвана острието с ръка директ... Мани.
Така както Начо хвана ножа и Бонка го дръпна, пръстите му трябваше да паднат на земята. Детайли са, дребни са, ама са смешни или дразнещи.

# 748
Филмът трябва да се казва Пътят на манията.Стела към Станков,Бонка към внуче и Кера,Киро към Жаки.Мания до психо.Явно и Фучката е такава мания щом набляга на тази страна.Втори сезон ще бъде безмислен.

# 749
Бездействието на Кера беше потресаващо, седи и чака.... Кво чака, никой не разбра.
Да свършва и дано няма втори сезон...

Общи условия

Активация на акаунт