Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 24

• 48 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Привет, дружки! doh

Към богатото инфо на Злати Hugза предстоящия 13 епизод на „Доктор Чудо“ добавям и озета.

Али, който напоследък бележи напредък, ще срещне по пътя си  голямо препятствие. С подкрепата на учителя Адил, Али най-накрая ще се съгласи да се докосне до някого. Но това няма да се окаже толкова просто, колкото му се струва.
В същото време Белиз, която е разочарована от Ферман се отправя на пътешествие.
Ферман реагира прекалено бурно на случка с пациент в резултат на което Али е шокиран. Ферман е притиснат в ъгъла и в личния си живот и в работата.
Роднини на пациент отправят своя гняв към Али.
Най-накрая тайните започват да се разкриват…

Танче, жив и здрав да е малкия Калоян и много радост да ви носи!
Ще кажеш за какво се е хванал юнака…

Хубав ден! Nature Sunny

Допълвам поста си с озета на 7 епизод  на „Скъпо минало“.

Джемал, който открива местонахождението на колата на Текин Малик притиска Джахиде в ъгъла. Поставя я пред тежък избор: или да се омъжи за него, или дъщерите й ще отидат в затвора.
След като Синан разбира, че момичетата са убили баща му, Ипек не знае ще ги предаде ли той, защото си тръгва веднага без да каже нищо. Когато полицията идва пред вратата на дома на Ипек, момичетата решават, че Синан може би ги е предал.
За да се отърве от Джемал, Джахиде съставя нов план. В същото време се подготвя церемонията по бракосъчетанието им. Джахиде напада Джемал и той изпуска управлението на автомобила и двамата заедно полетяват към морето. Джемал оживява и излиза от водата, но Джахиде изчезва.

И снимки.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:57 от * Дъга

# 586
  • Варна
Привет! : ) wavey

Дъгичке - благодаря за снимките : )

СМ

Повтарям се, но наистина са ми много симпатични Севда и Сечкин и има химия.  Много са фини и двамата. Има нещо много мило като играят и са едни до друг. Също и другите двойки ми допадат. Добре са ги подбрали.
Актьорите играят хубаво и не чувствам липси и празноти или да усещам играта. Историята също ми е интересна.
Дано да продължат.

ЗЯ

На Едера й се отвори парашута с този бивш приятел и отмъщението.
А Йълдъз с тази картина - бръкнаха пак на Халитко в здравето JoyJoyJoy Само тормозят горкия човек.
Той се трудил , направил си фирма и холдинг и сега тия всичките искат наготово да получат пай ....амаха JoyJoyJoy

Ех, какъв офис.  Харесва ми на серияла ,че показват по-луксозни обстановки.

Ахахаахахах - много добро това и точно! Hands Clap

О-о-о-о и Тувана я има от същия офис и то каква-а-а-а Sunglasses

И още един се обяснява как брака щял да е само на хартия JoyJoyJoy

Забавни са с тия повторения Joy
Но шока от брака на Алихан с Ендер трудно ще го постигнат пак : )))))
Като се сетя и още ме хваща яда. Не знам дали е за Алихан или за СЦ. Но беше голям удар под кръста за зрителите.

ДЧ

Танер в взел награда за изгряващ актьор. Да му е честито.
Дилан Чичек Дениз е със същата награда. Ето ги на корицата:

Значи, Ферман не , че споделя с Али, а искаше да му покаже ,че не са му ясни нещата.

Злати Flowers Hibiscus Танита Flowers Hibiscus

Ето и допълнението:

Много хубав Онур тук от тази сцена. Blush

Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:23 от BVAR

# 587
Heart Eyes Добра вечер , дружки Hug
Злати , Дъгичка , Боби , Танче Heart
Вижте озета на руски , много е различен от озета на Дъга .

описание к 13-й серии #ЧудоДоктор
''Теперь Али, который потихоньку начал двигаться в правильном направлении, настигло препятствие. Благодаря поддержке Адиля, Али решил попробовать дотронуться до людей. Но это, на самом деле, оказалось не простым делом. С другой стороны Белиз, которая упала в глазах Фермана, решает исправить эту ситуацию. Ферман находится в полной дилемме из-за Али и не знает, что делать. Ферман решает отдать свою должность, но понимает, что это заведёт его в угол как с профессиональной точки зрения, так и с личной стороны. Близкие больных снова нападут на Али. В итоге, все секреты будут раскрыты..."
Публикувайте го на турски , моля ,да го метна на английски в гуъл- преводача , че да видим !

А руските луди откачалки закриха групата Онур Туна - Доктор Чудо , но гледам групата Mucıze Doktor ve Hekimoğlu поства много инфо , докато старата група за Онур не е толкова активна - момичето се извини ,че има изпити в момента .

# 588
  • Варна
Фили wavey
Не за първи път се разминават нещата.

ДЧ
Мен това изречение ,че Белиз паднала в очите на Ферман ме заинтригува : ))))
Дали от последната серия е нещо или друго ще е сгафила в новата? Hushed
Рижка ... Grinning

ЗЯ

Невероятни физиономии прави Еда  : ))))))

Предстои ни юбилеен епизод - номер 60! BalloonChampagne

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:38 от BVAR

# 589
ЧД -Боби, мисля ,че по-скоро Ферман и е паднал в очите на Рижка Grinning .И друг път е имало различни озети , ама този тук е много Fearful Нейсе , утре ще видим
ЗЯ - Еда е страхотна , ролята на Йълдъз ще остане в историята .Отлична игра още от самото начало .Даже да не повярва човек , спомням си рускините как я плюеха преди , а сега само коментират -'' красавица '' Grinning
СМ - надявам се да не го спират , да са само слухове .Трябва да дадат шанс на новия екип Flowers Four Leaf Clover
Бобиииии, насправи ми един колаж с Ферман и Назлъ , моляяя как я гледаше в послената серия само , стига си правила с киселата жиравка Satisfied Joy .Хайде , зарди мен да си ''изплакна очите '' , то е явно ,че няма да ги бъде Neutral Face

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 22:49 от Phillipine

# 590
  • Варна
Фили Heart
Мислила съм да направя такъв, но все не стигам. Ще направя разбира се. Добре седят двамата - Ферман и Назлъ.
Тъкмо мисля да направя нещо с тях и те пускат интересен кадър на Белиз, после пък Ферман и все ми се иска да ги покажа : )))) тях.

СМ
Сега изгледах Скъпо минало 5-та серия.
Ами още повече ми харесаха.
Дерен и Кенан - супер са , супер Hands Clap
Чилем ( Азра) и Махир - също невероятни.
Този Кенан - много хубав мъж Innocent Relieved Много добре седи на екран.

А Грозилчо (Джемал - Емре Кънай) играе чудесно. И успяват да го докарат да изглежда не толкова страшен, колкото на снимките преди сериала.

# 591
Добро утро! Hug Hug Hug

Таня HugДъга HugБоби HugФили Hug,благодаря за новите снимки,озети и коментари! bouquet bouquet bouquet bouquet

Днес е деня на ЧД! Party

Фили Hug,ето ти озета на турски ез.!Мини чрез английски  ез. както искаше! Peace
Скрит текст:
13. Bölüm Özeti

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.

СМ
нови снимки зад кадър...

ЗЯ

Запретный плод 59 серия - русские субтитры
http://great-tv.tv/turetskie-serials/zapretnyj-plod-yasak-elma
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-59-seriya.html

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 592
Хелоу дружки Hug Heart
Злати Heart мерси , сега аз ще се опитам да го преведа :

Али бавно напредва , макар сега пред него да се появява поредното препятствие .С подкрепата на д-р Адил той решава да  докосне  някого , но това не е толкова лесно , колкото изглежда . От друга страна Белиз , която е разочарована от Ферман заминава на пътешествие . Ферман взима случая, с който се занимава много присърце и е изправен пред голяма дилема с Али . Той дори се опитва да предаде случая , но е притиснат в ъгъла и в професионален , и в личен план . Отново ще има недоволни роднини на пациенти от Али . На края тайните биват разкрити .
Моят превод е нещо средно м/у двата гледам , но така излезе от англ. език.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 09:50 от Phillipine

# 593
  • Варна
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Привет момичета!

СМ
Минавам да кажа, за по-нетърпеливите, че Скъпо минало го има с английски субтитри - 6-ти епизод

ДЧ
Фили , добре -значи все пак както е и логиката на събитията - Ферман е сгафилия пред Белиз JoyJoyJoy
Днес вече руското озвучаване е в закрита група. Sad

Обещаните колажи за Фили:

А тука какво става? Три жеста - ръката на рамота, бършем сълзичките и погалваме по главичката ... Ах, Ферман!

И нещо за СМ

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 15:06 от BVAR

# 594
  • София
Здравейте!
ДЧ
Малко остана до новата среща с чудните доктори. Жалко, че няма да има озвучаване, но аз не се отказвам да гледам и само "на картинки". Всичко добро и до скоро:

# 595
Привет! Hug

Фили HugБоби HugНина Hug,за всичко... newsm10 newsm51

наминавам набързо да пусна хаштага...#Fermanınsırrı- тайната на Ферман

линк за гледане
https://www.kolaytv.com/fox-tv-canli-10

# 596
ЗДРАВЕЙТЕ! doh

Благодаря на всички вас за споделеното!

Не знам какво ще схвана без озвучката, но ще гледам тази вечер.

Злати Hug, мерси за линка и за хаштага!

Приятно гледане!

# 597
  • Варна
Здравейте!
Нищо не сте коментирали по днешната серия, аз сега сядам : )

# 598
Голяма мъка е без превод...

Пуснали са втори фраг на "Скъпо минало" със Севдичка.
Много хубав.

https://youtu.be/yQLCewXuOTQ

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 21:10 от * Дъга

# 599
  • Варна
Да Дъгичке трудно е без превод.

Мерси за фрага на СМ

Пуснали са и тези зад кадър.

ДЧ
Ферман пита за Белиз Кавалджъм.

Тук превеждат в коментарите.
https://vk.com/feed?w=wall-158910545_207345_r207358