Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 354
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И нищо че е за кремове... Аз да си споделя... Чудя се на тази маска, на тази цена до 24 часа тази вечер

8,89 лв е сега и утре става на 14 лв
Мнение за нея, моля

# 241
Тампончетата не са груби, но са прекалено мъхести. И като се старая прецизно да изтрия спиралата -  доста дразнещо се получава: от една страна люти от мицеларната вода, а от друга нишките на тампона са доста опасни. Преди няколко седмици дори се наложи да отида и на очен лекар - нишката, която ми беше влязла в окото доста сериозно го беше наранила, вероятно бях усложнила нещата  и с моите неуспешни опити да я извадя.

не се притеснявай горния слой на окото регенерира много бързо, аз преди години имах забито стъкло в окото
относно кремовете, от маската на Юриаж с преспиване където коментирахте се обринах още на първото ползване
търся си нещо по-мазно и тежко сега за зимата че вчера започна белене около брадичката Sad

# 242
тази маска е точно нощен крем за лице
вземи я и стига се измъчва с колебания - не купуваш апартамент или самолет все пак
ако не ти е добре на лицето, ползвай я на ръцете, краката, петите, няма да я хвърлиш

И нищо че е за кремове... Аз да си споделя... Чудя се на тази маска, на тази цена до 24 часа тази вечер
Скрит текст:

8,89 лв е сега и утре става на 14 лв
Мнение за нея, моля

# 243
  • София
Страх ме е да се обрина или да не стане нещо лошо на лицето ми, не цената

# 244
никой не може да ти обещае, че нищо няма да ти стане, но чисто статистически е по-вероятно всичко да е наред
едва ли фирмите биха произвеждали нещо, от което да ти падне кожата на лицето и никога да не повториш техен продукт - точно обратното - биха желали да купуваш точно същото или друго тяхно отново и отново, за да печелят

# 245
Страх ме е да се обрина или да не стане нещо лошо на лицето ми, не цената
Михаела, имам цял куп приятелки с чудесна кожа, които до ден днешен - 40+ само Нивеа ползват. На твое място бих започнала от някъде. След това, на принципа на пробата и грешката, ще изградиш подходящия за теб режим. Само с четене на чужди мнения обикновено не се получава.

# 246
  • Бургас
И аз препоръчвам проба, случвало се е хвалени от другите продукти да не ми харесат или пък продукти, за които съм чела лоши отзиви за мен да са съвсем на място. Първо човек трябва да реши какво търси в един продукт и от там да почне търсенето и пробването.

Аз идвам на похваля нощният крем на Биотен с хиалурон , случвало се е дори да се объркам и сутрин да си сложа от него, но не е тежък и не омазнява , в същото време хидратира достатъчно добре.

# 247
Някой да е ползвал измивното олио на Нивеа за чувствителна кожа?

Като стана дума за олио. Точно това не съм ползвала още, но понеже се водя с чувствителна кожа, откакто преминах на почистващо олио , кожата ми е много щастлива! Разликата в усещането на кожата ми, след почистване с олио е огромна, няма зачервяване, няма го онова усещане за дехидратираност след почистването, който е със суха/чувствителна кожа ще ме разбере.
Не знам какво съм правила досега, а не съм преминала на олио по-рано.
Вече и при редовните ми почистващи продукти за лице, не само тези за почистване на грим, преминах на олио.
Препоръчвам на всеки със суха кожа.

# 248
Какво е мнението ви за детокс мицеларната вода на Нивеа?

# 249
Account , моята кожа не е суха, но е чувствителна и има нужда от хидратация.
Пяната на Балеа за чувствителна кожа ми идва супер, но мисля да пробвам и това олио.  Надявам се, че ще се справи по-успешно с остатъците от грим.

# 250
  • София
Сега ползвам един дневен крем на Микса.... И продавачката ме попита какъв крем ползвам и като чу,, микса"ми каза че тези кремове по принцип са за по чувствителна кожа...
Правих теста, който е в сайта на Нивеа и там ми дават това

Немога обаче да разчета всички букви на кремовете и въобще да разбера какво е... Бихте ли помогнали, моля?

# 251
Какво е мнението ви за детокс мицеларната вода на Нивеа?

Аз съм с нея в момента. Първия път ми залютя доста на очите, но след това вече не. Прилична е.

# 252
Ще се повторя, олиото на Нивея маха спирала ама и миглите с нея! Не съм пробвала хард миенето, но при нормално миене си остава "панда ефект"! Както и да го рекламират, аз си съдя по моя опит!

# 253
михаела това което аз виждам е препоръка за дневен и нощен крем на Нивея Q10 което по принцип обозначението е антиейдж, предполагам че съдържа най-слабата форма на ретинол, но само гадая.Другото се чете двуфазно за почистване, но аз двуфазно съм използвала само с waterproof грим, това на нивеа незнам как е ...За какво ще го ползваш Simple Smile

# 254
Така ме е яд, че шанел ле лифт дневният ми прави кир ефект. Иначе много добра консистенция, аромат, всичко... Но при мен не е Ок. Със смесена кожа съм. Нощният ми е герлен абел роял от по - новата серия. Изключително съм доволна, бързо попива и не мазнее. Следващият дневен ще бъде герлен. Досега бях на черния нощен филорга. И от него съм доста доволна, но го спряха. При него хубавото беше, че не можеш да прекалиш с плякането. Сложиш ли повече си като черен Петър.😉

Общи условия

Активация на акаунт