Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 429
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета Hug

Кои гледат Вятърничав?

Аслъхан Гюнер
Баръш Фалай
Арас Булут Ийнемли
Бюлент Юнал
Гьоркем Севиндик
Джем Йълмаз
Тамер Карадаалъ
Шейма Субашъ
Бурджу Гюнеш
Мустафа Чечели
Кенан Доулу
Хайко Чепкин
Шебнем Феран
Биркан Сокулу
Бурак Дениз
Мине Тугай
Гьозде Кансу
Керемджем
Озгю Кая
Едже Услу
Чичек Аджар
Къванч Татлъту
Гьокче Бахадър
Илкер Айрък
Атийе
Демет Оздемир
Толга Сайъшман
Бурджу Озберк
Онур Туна
Елчин Сангу
Хафсанур Санджактутан
Ирем Хелваджиолу
Айбуке Пусат
Ойкю Гюрман

За мен освен Къванч, най-голямата изненада беше, че Джем Йълмаз също го гледа Joy

Ебру гледа "Жена", а Акън - "Ямата"

Значи на всички им се гледат приказни истории Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:08 от Еванджелин

# 136
Дали я прегърна, след като видя, че ги снимат

# 137
Деси, за мен е така.
Предния път положението беше: Едно кученце води на каишка, и още едно го следва по петите Grinning

# 138
Предния път положението аз си го обяснявам с тясното място, през което минаваха.  Laughing
Понеже рускините пишат и трият под тия снимки, а аз не съм видждала това, да взема да го постна. Може и други да не са го виждали.
https://www.instagram.com/p/B4cztTypZPq/?igshid=4ydjwo4c90ns
Сигурно си има техника за овладяване на Акъновия огън Laughing, а се видя, че той си го носи тоя огън, независимо какъв е в ежедневието.

# 139
Дали я прегърна, след като видя, че ги снимат

За мен са една отегчена двойка и ако се разделят, няма причината да е Ебру.

# 140
Ма тая Сандра си е направо грозновата и дебела. Искам да ви питам някой забеляза ли че когато Миран си спомни как падна като дете и баба му го вдигна и целуна не показаха лицето и а само ръцете и гласа и и се видя че носи брошката на Асланбей. Незнам за вас но за мен това не беше Азизе а Есма. Според мен има много по голяма загадка в сериала която ние не може да разгадаем.

# 141
Дали не влиза нов персонаж

# 142
  • Свети Влас
Пиши- " Добре дошъл ", значи че ще има нов персонаж.

# 143

Да не изгори младежът с Ярен Wink

# 144

Да не изгори младежът с Ярен Wink
Много симпатичен, не съм съгласна да е за Ярен 🤣🤣🤣

Надявах се на фраг днес!

# 145
Рейян е свалила пръстена...

От днес снимки

# 146
Добро утро Hug

Вижте колко е пораснало нашето реално бебе в коремчето на мама.

# 147
  • Плевен / София
Добро утро Hug

Вижте колко е пораснало нашето реално бебе в коремчето на мама.

Много хубаво...

# 148
Добро утро сладки момичета, най - сетне изгледах епизода . От неделя се опитвам да го изгледам , та моето предположение е ,че всичко е план на Азизе. Включително това ,че я хвана Миран в лъжа пред Ебру и Азат. Това ,че даде билетите на Есма е било за да я провери. По този начин накара Миран  да преживее всичко от начало разклащайки му доверието дори в себе си. Каза ,че заминава , но дали е така не е сигурно. Дори започвам да си мисля, че тя етази ,която умишлено вкара трети играч в историята. Нейната цел е не да има физическо отмъщение , а психическо . Тя е луда , дори има някакъв момент на раздвоение на личността. Няма да се изненадам ,ако се окаже, че има някаква скрита близначка и дори самата Азизе да се окаже оръжие и жертва в нечии ръце. Малко ала Дейвид Линч го написах , но знае ли се какво са чели сценаристите Wink. Добре си играят Младите нещата , върви им. В личен план скука относно Акън , среща се със Сандриту все едно е задължение , поне така изглеждат. Ебру докато не свърши сериала не я виждам да успее да завърже сериозна връзка. То от ръцете на Акън няма да може да се вреди . Обичам ви , коментирайте все така свежо.

# 149
Здравейте, момичета Hug

Вчера в едно интернет списание излезе новината, че Сидо, с когото Ебру изживявала любов, посетил любимата си в Мардин. Не знам откъде дойде възмущението, от феновете ли, от Ебру и мениджъра й ли, но снощи списанието опроверга новината, извини се на Ебру и пожела успехи занапред на Ебру и Акън.
Странна работа...

Феновете пък умряха от смях, като чуха отговора на Акън относно целувката - "Направихме това, което историята изисква" Grinning

Мончо, и аз мисля, че докато не свърши сериала, няма да видим мъж до Ебру. Язък!!!

Общи условия

Активация на акаунт