Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 581
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен / София
Вятърничав - еп.21 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1325542345412
https://cloud.mail.ru/public/2Y6S/2Zk2ui3Le
и в групата "Любими сериали с превод ®" - https://vk.com/club113691288

Благодаря от сърце на целият екип за превода.... HeartHeartHeartHeartHeart

# 286
Момичета, много изостанах...
Имахме ли ПБН, по-точно втора?
Направо там да се включа. 😊

# 287
Момичета, много изостанах...
Имахме ли ПБН, по-точно втора?
Направо там да се включа. 😊
Ц
Те се настаниха в различно стаи в хотела, и Рейян заключи вратата след Миран. А като го видя само по хавлия, от кръста надолу, избяга от стаята със скоростта ма светлината.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 00:50 от dessince

# 288
  • На изток от рая...
Вчера гледах последния половин час на серията и като знам какъв е финалът, направо не ми се гледа цялата серия.
Дано сценаристите намерят логично обяснение защо Хазар излъга, такова, което да може поне малко да го оправдае. Жестоко е да лепнеш на челото на човек етикета "убиец", а още повече като знаеш, че това е любимият човек на детето ти. Не искам да повярвам, че го е направил само заради мрънкането на Зехра. Може би Азизе му е казала и нещо друго, а не само това, което ни показаха.
Аз продължавам да смятам, че Султан блъсна Хазар, а Елиф е видяла случилото се. Затова и след случката ни показаха спомена със спасяването на Елиф и загърбването на мъжа на Султан... Много мистерии станаха, направо Студио Х.

# 289
Вятърничав - еп.21 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1325542345412
https://cloud.mail.ru/public/2Y6S/2Zk2ui3Le
и в групата "Любими сериали с превод ®" - https://vk.com/club113691288

Благодаря!

# 290
Благодаря за превода на български език!

Вчера гледах последния половин час на серията и като знам какъв е финалът, направо не ми се гледа цялата серия.
Дано сценаристите намерят логично обяснение защо Хазар излъга, такова, което да може поне малко да го оправдае. Жестоко е да лепнеш на челото на човек етикета "убиец", а още повече като знаеш, че това е любимият човек на детето ти. Не искам да повярвам, че го е направил само заради мрънкането на Зехра. Може би Азизе му е казала и нещо друго, а не само това, което ни показаха.

Аз не приемам толкова драматично случилото се накрая на 21-ва серия. Авторите на сериала знаят какво се харесва на турския зрител и му го предлагат. Не очаквах това обвинение, но като се върна назад в случилото се в серията, намирам обяснение защо каза така Хазар. Обяснение, но не и оправдание. Нищо не го оправдава и ще бъдем свидетели на неговите терзания за извършената подлост.

Ебру и Бенал вече са на летището на път за Мардин

# 291
Да се надяваме във втория фраг да има малко повече оптимизъм и романтизъм.
Те все се карат и  в края на епизода , след 2.30 ч., или в началото на другия, се сдобряват.
Защо мистичния дядо изчезна?

# 292
А аз все пък си мисля, че Хазар излъга, за да защити не само Рейян, но и Миран... Разбирайки вече че му е син, явно нещо го е уплашило или смутило, за да предприеме такъв ход... Смятам, че Хазар го направи, за да спаси Миран... Иначе не ми се вързват топлите и бащински чувства, които бликат от цялото същество на Хазар.. Няма как да не прояви такива не само към Рейян, но и към Миран... Но да оставим сценаристите да разплетат докрай замисленото...

# 293
Разбирайки вече че му е син, явно нещо го е уплашило или смутило, за да предприеме такъв ход...

Кое те кара да мислиш, че Хазар е разбрал че Миран му е син.  Може и да съм пропуснала нещо, но според мен Хазар не знае, че Миран му е син.

# 294
еп . 21  .........ами тя, Гюль ханъм най-умна  от всички  взети заедно .............Чисто, искрено  детско  сърце ,пълно с обич .......!!!!

ПП  Азизе .....   
Лошите не умирали ...БОЖЕ опази ,тя ще живее вечно !!!!

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 15:13 от sofia26

# 295
И от мен една голяма прегръдка за неуморните ни преводачи 😘
Недлен, в кои моменти намираш подсказки за мотива на Хазар да излъже? Аз след малко ще започна епизода и бих искала да ги проследя.

Ох, нищо против момичето, но много неглиже и невзрачна ми е Сандра.

# 296
mery_poppins1, Зехра чу разговора между Азат и Фърат и разбра, че Азизе е заплашвала да убие Рейян. И Зехра за да отдалечи Рейян от Азизе убеждава Хазар да излъже. Тя и преди му е казвала, че той е обещал да защитава Рейян. Фактът, че е бременна и не бива да се подлага на стрес, също му е повлиял да се реши да излъже. Облекчението на Зехра, като го чу да обвинява Миран. Посещението на Азизе при Хазар и думите и, че той няма да умре преди да разбере какво е да загуби дете. Тази заплаха също е определила решението му да излъже.

# 297
Прекалено банално стана вече  !
Азизе вся и всьо , живота на всички е в нейните ръце ,чак пък толкова ?!?! Дори не пожали Елиф с това разклатено здраве . Айде Миран е оръдието за  отмъщението , ами  Елиф ? Че дори и Гьонюл , ако наистина е нейна кръв . Да не говорим за  Фърат ,ако  е Асланбей. Толкова много години да се живее с тази  отрова , ако  изобщо може да се живее.

Банално е това отмъщение "градено " с години ,то жени и мъже с кръвясали  очи , психика изпълнена с подлост и надскачане  ,аха ,аха  ще се стигне до там ,че и Гюл ханъм да хване пищова .
И Хазар ги "снесе "едни , до немай накъде повече . Дано има основание за тази  си постъпка .
Ако Рейян се върже на тази  история ,язък и за позицията до тук , за всички разумни постъпки и решения . Хареса ми  как хвана Азизе за  гръкляна  ,ама тази злоба и задавена бълваше отровата си и манипулираше .
Предположението ми е ,че някой много близък до нея и дори  нейна кръв е я похлъзнал ,за да си отмъсти за нещо ,което Азизе е направила "правилно ,разбира се" защото тя "не греши "

Дано СЦ не влязат в познатия калъп от други  сериали /копи -пейс/

# 298
  • На изток от рая...
Изгледах най-накрая цялата серия с превод. Благодаря на екипа, златни сте.

Загадките наистина продължават. Друго, което се питам, защо Азизе мрази толкова Хазар. Дори, когато е сама очите й са изпълнени с омраза и говори за него като за убиец и грешник. Това не е само театър за пред Миран, а и как се играе 27 години подобен театър.

Сега и Джихан замесиха с Дилшах Expressionless.
Само да не стане така, сценаристите да загубят нишките на различните интриги и да забравят кой, къде, кога... Както май се получи около сестрите на Азизе - то беше Елиф, която е майка на Мехмет, после се появи Айше, в последните серии няма помен нито от едната, нито от другата.

# 299
Добър вечер, момичета  Hug Благодаря за бг превода bouquet
Цитат
Кое те кара да мислиш, че Хазар е разбрал че Миран му е син.  Може и да съм пропуснала нещо, но според мен Хазар не знае, че Миран му е син.

nedlen, думите на Азизе при посещението й в болницата в началото са: "И ти ще умреш. Но смъртта ще бъде от ръцете на сина ти..."
Ако Хазар е чул всичките думи на Азизе, той е разбрал истинските й намерения. Факт е, че знае за насъскването на Миран към отмъщение, което касае точно него. Значи зад лъжата има нещо повече от страховете за Рейян. Той трябва да си изясни тези думи на Азизе, предполагам - с Есма.
Аз все още се ядосвам на сценаристите за поведението на Рейян в тоя момент на "разкритие" на Хазар. Защото тя знае за кръводаряването и истинските намерения на Миран. А се ядосвам, защото показват жените или като малоумни емоционални глупачки, или като същества, на които умът им стига да плетат само интриги. Озетът за 21 еп. завършваше с въпроса: "Наистина ли Миран е блъснал Хазар?" Тогава го възприех като риторичен въпрос някакъв, който няма смисъл, поне за Рейян и за нас, зрителите. А те си имали намерение да вкарат Миран в нов кръг на озлобление към Хазар и раздяла с Рейян.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт